KUCHARZ/ SZEF ZMIANY Zagórze oferta pracy GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ/ SZEF ZMIANY
Wynagrodzenie: 3 000 - 4 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków do restaurcji i cateringu, dbanie o stanowisko pracy i powierzony sprzęt.
Data publikacji: 2019-03-21
Lokalizacja: Zagórze (mazowieckie)
Pracodawca: GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:05-079 Zagórze 3, powiat: miński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań i posiłków do restaurcji i cateringu, dbanie o stanowisko pracy i powierzony sprzęt.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 000 - 4 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ SZEF ZMIANY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zagórze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: miński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Halinów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 000 - 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2019
Data zakończenia pracy: 31.03.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Prawo jazdy kat. B
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Umiejetność gotowania.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Adres pracodawcy:
05-079 Zagórze 3, powiat: miński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 12-18
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: miński
Gmina pracodawcy: Halinów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zagórze
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.03.2019
Oferta pracy ważna do: 20.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 21.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 21.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
Zakład Usługowo-Handlowy Łucjan Kremiec - 2018-04-05 - Żory (śląskie)
Planowanie, organizowanie, przygotowywanie i sporządzanie posiłków dla pacjentów szpitala. Paca od pn do nd w godz. 6.00- 14.00 lub 6.00 - 18.00.
SPZOZ SZPITAL KOLEJOWY W WILKOWICACH-BYSTREJ - 2017-08-04 - Wilkowice (śląskie)
przygotowywanie produktów i zaplanowanie menu, gotowanie i przyprawianie potraw według odpowiednich receptur, wystroje i ozdabianie półmisków, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Marcinków (świętokrzyskie)
planowanie, organizowanie, przygotowanie posiłków, ważenie, mierzenie, mieszanie składników zgodnie z przepisem
HAMLET MKRTCHYAN "SASUN" - 2016-11-07 - Złotów (wielkopolskie)
obsługa baru, przygotowywanie dań
PIZZA PARK SPÓŁKA CYWILNA EDYTA STYPUŁKOWSKA, MAREK STYPUŁKOWSKI - 2019-03-21 - Łapy (podlaskie)
sporzadzanie potraw kuchni polskiej i regionalnej,utrzymanie czystości na stanowisku pracy,
ZDROJOWA HOTELS CENTRAL POMERANIA Sp. z o.o. - 2018-08-31 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakościa zywności, przestrzeganie przepisów BHP oraz czystaosci na zajmowanym stanowisku pracy, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie, ewentualną wymianę przyrządzeń uzywanych w kuchni, znajomośc zasad dotyczacych żywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Świętochłowice (śląskie)
Przygotowywanie i sprzedaż potraw kuchni tureckiej, obsługa klienta, utrzymanie cvzystości w barze
ISTANBUL M. Dukowicz, J. Przybylski - 2017-08-03 - Gdańsk (pomorskie)
obsługa hoteli, pensjonatów na terenie RP I UE
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie potraw. Dbanie o stanowisko pracy.
POD PRETEKSTEM Sobocińska Brzozowski S.C. - 2017-09-27 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Utrzymywanie czystościi i porządku,naczyń,sprzętu i pomieszczeńkuchennych.Przygotowanie posiłków,porcjowaniei wydawanie.Przestrzeganie przepisów BHP,przestrzeganie terminów badań okresowych,dobra organizacja pracy.
Hotel Biathlon Sport & Spa Sp. z o.o. Sp. k. - 2018-08-24 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym,przyrzadzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
PRACA W KUCHNI
KLINICZNY SZPITAL WOJEWÓDZKI NR 1 IM.FRYDERYKA CHOPINA W RZESZOWIE - 2017-07-20 - Rzeszów (podkarpackie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-11-30 - Kielce (świętokrzyskie)
dynamiczna praca w branży restauracyjnej (bistro), obsługa klienta indywidualnego głównie studentów, mieszkańców okolicy lub żołnierzy zawodowych blisko położonej jednostki wojskowej. Do głownych obowiązków należą: przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, realizacja terminowa zamówień, przygotowanie listy zakupów, przygotowanie dań na wynos (cetering).
kontakt przez PUP - 2018-05-22 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Mońki (podlaskie)
do uzgodnienia
PRZEDSIĘBIORSTWO KOMUNIKACJI SAMOCHODOWEJ W RZESZOWIE SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-06-13 - Rzeszów (podkarpackie)
gotowanie potraw kuchni tureckiej
HASAN KEBAB - HASAN TAŞ - 2017-06-30 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie menu z zakresu kuchni tureckiej, rozdzielanie prac pracownikom, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, posługiwanie się językiem tureckim w celu sprawnej komunikacji z zatrudnionymi pracownikami, którzy nie znają języka polskiego.
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanychdo kuchni, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy, przestrzeganie terminów badań okresowych, wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez Szefa Kuchni, kucharz przestrzega obowiązującego regulaminu pracy i innych zarządzeń wewnętrznych
JOL-MARK SP.Z O.O. - 2017-02-22 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowanie posiłków, obsługa gości
Adam Klonowski-bar pilich - 2018-11-22 - Pilich (wielkopolskie)
kucharz
BBCK Sp. z.o.o. - 2016-07-14 - Kocmyrzów (małopolskie)
obieranie, krojenie, sprawdzanie jakości surowców do obiadów
"DAVINS" Jarosław Olejnik - 2016-07-05 - Świdnica (dolnośląskie)
Obsługa pacjenta, wykonywanie zabiegów fizykalnych, usprawnianie pacjentów kinezyterapią, masaże lecznicze i relaksacyjne
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Stare Siołkowice (opolskie)
obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszystkich surowców do produkcji posiłków,- przygotowywanie posiłków,- zmywanie naczyń,- utrzymanie czystości w kuchni.
FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-25 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni gruzińskiej, dbałość o porządek i czystość
kontakt przez PUP - 2019-02-19 - Lublin (lubelskie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Białystok (podlaskie)
Oczekiwania:-Dobra komunikacja z ludźmi, -Umiejętność organizacji pracy na poszczególnych stanowiskach,-Wiedza i umiejętności żywienia małych dzieci, zgodnie z rozporządzeniem Ministra Zdrowia, zasadami dobrej praktyki figienicznej /GHP/ dotyczącej produkcji obrotu żywnością w warunkach higienicznych,-Stosowanie wszystkich procedur w praktyce.Wynagrodzenie do uzgodnienia.Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV z klauzulą: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz.U.z 2015r., poz. 2135 z późn. zm.)." na adres e-mail: mbartnicka (at) puptczew.pl
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Tczew (pomorskie)
pomoc w sprządzaniu dań i wyrobów gastronomicznych
Społem Powszechna Spółdzielnia Spożywców "Społem" - 2018-02-06 - Bytom (śląskie)