KUCHARZ Ostrowiec Świętokrzyski oferta pracy Restauracja POD PAROWOZEM Kamil Jagliński
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2018-10-12
Lokalizacja: Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Pracodawca: Restauracja POD PAROWOZEM Kamil Jagliński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kolejowa 3, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostrowiec Świętokrzyski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ostrowiec Świętokrzyski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność gotowania
Nazwa pracodawcy: Restauracja POD PAROWOZEM Kamil Jagliński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Adres pracodawcy:
Kolejowa 3, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: ostrowiecki
Gmina pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Ulica pracodawcy: Kolejowa
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy: Restauracja
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.10.2018
Oferta pracy ważna do: 26.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
panierowanie i smażenie produktów z kurczaka, praca w kuchni
AMREST Sp. z o.o. - 2017-09-07 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
IRENA SZCZYPA - 2018-10-04 - Puławy (lubelskie)
do uzgodnienia
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" ZACZERNIE JOLANTA PODGÓRSKA - 2016-04-20 - Zaczernie (podkarpackie)
pon- pt 7-15
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Opole (opolskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej; kebab, pizza
Serhat Kebab Vakkas Polat - 2016-12-20 - Brzeg (opolskie)
Pracxe biurowe
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Grójec (mazowieckie)
przygotowywanie dań obiadowych
Krystyna Żaczyk Piotr Golczyk BISTRO NA ZAKRĘCIE - 2017-04-07 - Jarogniewice (wielkopolskie)
Sporzadzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów kuchni arabskiej i indyjskiej na przyjęcia okolicznościowe.Umowa zlecenia, 35h/tydzień.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Łódź (łódzkie)
- przygotowywanie posiłków,- organizacja i planowanie zakupów,Praca w pełnym wymiarze czasu pracy zgodnie z grafikiem, restauracja czynna 6 dni w tygodniu (od wtorku do niedzieli), w godz. od 13.00-20.00. Godziny pracy mogą być dostosowane do możliwości osoby poszukującej pracy, w restauracji pracuje dwóch innych kucharzy.
Kołoczek Katarzyna BOHEME - 2018-09-10 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowanie posiłków serwowanych w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Złotoryja (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW, PRACA W BARZA KEBAB
FIRMA HANDLOWA "PETIT"S.C. - 2018-08-01 - Dębica (podkarpackie)
przygotowanie dań i półproduktów, obsługa maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Biała Podlaska (lubelskie)
organizacja pracy w kuchni, przygotowanie posiłków dla grup zorganizowanych i indywidualnych osób
JAN TYRAŁA Ośrodek Sportu i Rekreacji - 2017-07-17 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW, TWORZENIE MENU, TWORZENIE LISTY ZAKUPÓW, PROWADZENIE DOKUMENTACJI HACCP, UTRZYMANIE PORZĄDKU W KUCHNI ORAZ STOŁÓWCE, WYMAGANIA WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE W Z-DZIE KUCHARZ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, EWENTUALNIE MINIMUM SANITARNE, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE W PRACY W KUCHNI - ŻYWIENIE ZBIOROWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, ZAANGAŻOWANIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ. PRACODAWCA PROSI O PRZESŁANIE CV NA MAILA: kanclerz (at) wsap.szczecin.pl
WYŻSZA SZKOŁA ADMINISTRACJI PUBLICZNEJ W SZCZECINIE - 2015-12-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg. menu restauracji
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - Żary (lubuskie)
sporządzanie potraw, napoi
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Radomsko (łódzkie)
przyjmowanie dostaw, wydawanie towaru, pilnowanie dat ważności, robienie remanentu
VENDI Servis Sp zo o - 2018-07-11 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Bar Restauracyjny DOMEK Małgorzata Rusjan - 2016-07-07 - Węgrów (mazowieckie)
przygotowywanie dań w przydzielonej sekcji, dbanie o gospodarkę magazynową, dbałość o czystość i porządek na stanowisku pracy, wykonywanie zadań zleconych przez szefa kuchni. wysokość wynagrodzenia brutto 15 zł za godzinę.
Golden Tulip - 2017-03-22 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze w kuchni
Bar Gastronomiczny Na Skarpie Anna Krawczyk-Krzemińska - 2016-05-24 - Siemiany (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, zmywanie naczyń, gotowanie potraw. Praca w godzinach 10-22, co drugi dzień.
Pizzeria LAGUNA - 2016-09-19 - Płock (mazowieckie)
Gotownie w żywieniu zbiorowym
Przedsiębiorstwo Usługowe" Violetta" S.C. - 2016-04-11 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Tychowo (zachodniopomorskie)
oferta dla osób w wieku 50+, praca w sklepie mięsnym
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni niemieckiej oraz bawarskiej.
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, sprzątanie pomieszczeń kuchennych
WOJCIECH MATAN - 2018-06-12 - Stara Wieś (mazowieckie)
w/g stanowiska
Fit Quchnia Wójcik Agnieszka, Mróz Ilona - 2017-06-21 - Kielce (świętokrzyskie)
KucharzDDwie zmiany:od 9-15,od 16-23.
FUZJA sp z o.o. - 2016-08-24 - Mielec (podkarpackie)
Produkcja i dystrybucja posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Łódź (łódzkie)