KUCHARZ Ostr贸w Wielkopolski oferta pracy HOTEL-RESTAURACJA-MALWA SABINA HORYZA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wykszta艂cenie 艣rednie lub zawodowemin. p贸艂 roku do艣wiadczenia w pracy na podobnym stanowiskuszybka i sprawna obs艂uga klientaPrzygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w.2 zmianywynagrodzenie: 2600 z艂 brutto
Data publikacji: 2019-01-09
Lokalizacja: Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Pracodawca: HOTEL-RESTAURACJA-MALWA SABINA HORYZA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Krotoszy艅ska 179, 63-400 Ostr贸w Wielkopolski, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
wykszta艂cenie 艣rednie lub zawodowemin. p贸艂 roku do艣wiadczenia w pracy na podobnym stanowiskuszybka i sprawna obs艂uga klientaPrzygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w.2 zmianywynagrodzenie: 2600 z艂 brutto
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ostr贸w Wielkopolski
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ostrowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Ostr贸w Wielkopolski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.02.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: 艣rednie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Umiej臋tno艣膰 gotowania
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Do艣wiadczenie na stanowisku
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: HOTEL-RESTAURACJA-MALWA SABINA HORYZA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
Krotoszy艅ska 179, 63-400 Ostr贸w Wielkopolski, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt osobisty,kontakt telefoniczny: 539-988-820
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: ostrowski
Gmina pracodawcy: Ostr贸w Wielkopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ostr贸w Wielkopolski
Ulica pracodawcy: Krotoszy艅ska
Numer budynku pracodawcy: 179
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.01.2019
Oferta pracy wa偶na do: 08.02.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.01.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie da艅 typu fast food
Dorota G臋bicka - 2017-06-29 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Praca w restauracji w godzinach od 10:00-22:00. Mile widziane do艣wiadczenie, dyspozycyjno艣膰.
PHU RESTAURACJA KAMIENIEC - 2016-10-13 - Kamie艅 艢l膮ski (opolskie)
DBA艁O艢膯 O PORZ膭DEK W MIEJSCU PRACY, PUNKTULANOSC, PILNOWANIE DOSTAW I 艢WIE呕O艢CI PRODUKT脫W, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ I ARABSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Parczew (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
RESTAURACJA HOTEL "DANA" - 2018-09-07 - 艁臋knica (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, sprz膮tanie kuchni, mycie naczy艅, praca w godzinach 12-20
Zarz膮dzanie Nieruchomo艣ciami Kalina Machlarz - 2016-05-27 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni niemieckiej oraz bawarskiej.
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie typowych potraw indyjskich wg. indyjskich receptur
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Pabianice (艂贸dzkie)
praca w restauracji w艂oskiej
AMREST ARIEL DORAWA MATEUSZ DZIEDZI艃SKI SP脫艁KA CYWILNA - 2018-03-18 - L臋bork (pomorskie)
wg stanowiska
GI GROUP Sp. z o.o. - 2016-04-15 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej i pakista艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Che艂m (lubelskie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni indyjskiej, egipskiej, samosy, kuchni byraki, przygotowywanie sos贸w, napoj贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej, obs艂uga pieca tandor, przygotowywanie list zaopatrzeniowych, opracowywanie kart menu
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Pzrygotowywanie da艅 i potraw kuchni ukrai艅skiej dla klient贸w hotelu z Ukrainy
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Przemy艣l (podkarpackie)
praca na stanowisku nauczyciela - prowadzenie zaj臋膰 edukacyjnych i opieku艅czo-wychowawczych
Zesp贸艂 Szk贸艂 Ekonomicznych i Mundurowych im. gen. W艂adys艂awa Andersa - 2018-07-18 - Che艂m (lubelskie)
Ci臋cie przecinark膮 spalinow膮, umiej臋tno艣膰 uk艂adania trylinki na sto偶kach mostowych.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Wykonywanie tapicerki meblowej.
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO US艁UGOWE "MEBLO-MAX" EKSPORT-IMPORT BARBARA GOLONKA - 2016-04-25 - G艂uch贸w (podkarpackie)
....
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Ko艂o (wielkopolskie)
Wydawanie przygotowanych potraw zgodnie z kart膮 menu. Kontakt osobisty z pracodawc膮.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Rybnik (艣l膮skie)
Sta偶 w firmie: ZPC "Z艁OTY K艁OS". Program sta偶u do zapoznania w pokoju nr 35.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Szko艂a Podstawowa nr 9 im. Stefanii Sempo艂owskiej w Lubinie - 2018-01-26 - Lubin (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem, utrzymanie w nalwe偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅i sprz臋tui pomieszcze艅 kuchennych, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, porciowanie i wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Kami艅sk (warmi艅sko-mazurskie)
Zarz膮dzanie Produkcj膮, Utrzymaniem Ruchu oraz Magazynem
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Jasin (wielkopolskie)
Wg stanowiska: samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w godz. 11:00-20:00 lub 22:00. Kontakt e-mailowy: wieprz (at) nowostyl.pl w celu um贸wienia sie na spotkanie
Herma Ewa PPHU "NOWOSTYL 2" - 2016-12-05 - Wieprz (ma艂opolskie)
Zapoznanie sie z przepisami prawnymi obowi膮zuj膮cymi w Urzedzie, regulaminem organizacyjnym Urz臋du, regulaminem pracy, statutem gminy oraz pomoc przy pracach biurowych zwi膮zanych z realizacj膮 zada艅 w wydzia艂ach przypisanych zgodnie z harmonogramem.
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Koronowo (kujawsko-pomorskie)
Samodzielny kucharz w restauracji hotelowej.
P.H.U. ALPOL S.C. - 2018-09-06 - Rochna (艂贸dzkie)
Przygotowanie potraw kuchni ba艂ka艅skiej wed艂ug oryginalnej receptury.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
wg stanowiska
Centrum Dobrego Smaku s.c. Ewa Grynkiewicz -Tarnowska, Marcin Grynkiewicz - 2017-05-31 - Morliny (warmi艅sko-mazurskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Warszawa (mazowieckie)
Zdolno艣ci manualne i praktyczna, wiedza na stanowisku kucharz. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie, kierunek kucharz, sta偶 pracy 5 lat, znajomo艣膰 bran偶y gastronomicznej.
HOTEL MANAGEMENT ADAM KRUPA - 2017-09-27 - Wejherowo (pomorskie)
Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, po艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, wykonywanie ro偶nymi technikami i metodami r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa, zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych, jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy, przestrzeganie przepis贸w BHP i PPO呕
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Partynia (podkarpackie)