KUCHARZ KUCHNI BAŁKAŃSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI BAŁKAŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw kuchni bałkańskiej według oryginalnej receptury.
Data publikacji: 2018-09-03
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie potraw kuchni bałkańskiej według oryginalnej receptury.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI BAŁKAŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Dobra organizacja pracy
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność przygotowania dań kuchni bałkańskiej według oryginalnych receptur
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.09.2018
Oferta pracy ważna do: 17.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 03.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 03.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
"GREK RTC" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-01-17 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowanie posiłków, tworzenie menu.
kontakt przez OHP - 2018-07-07 - Tarnów (małopolskie)
-
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOSŁAW JAKUB KMITA - 2016-04-01 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
- Samodzielne przygotowywanie posiłków,- Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą.- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
WYPOCZYNEK I REKREACJA "JEZIORNA OSADA" GNOJEWO NAD JEZIOREM SPÓŁKA CYWILNA - 2017-02-16 - Gnojewo (pomorskie)
Przygotowywanie według tradycyjnych receptur kuchni arabskiej, indyjskiej, bengalskiej, czytanie receptur, układanie menu, składanie zamówień za granicę.
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Wyszków (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY. praca w godz. 6-22
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Pruszków (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Dąbki (zachodniopomorskie)
praca w barze mlecznym
Bar Mleczny Jak u Mamy - 2016-03-04 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
"MIKO-TUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-25 - Funka (pomorskie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw. Sporządzanie jadłospisów dziennych z uwzględnieniem zaleceń lekarskich. Przygotowywanie posiłków o możliwie najwyższej jakości oraz odpowiednich walorach smakowych. Porcjowanie i wydawanie posiłków dostosowanych do indywidualnych potrzeb pacjentów. Utrzymanie czystości przy miejscu pracy. Sumienne wykonywanie powierzonych zadań. Obowiązek zamieszkania w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-04-14 - Łomna (mazowieckie)
Przygotowanie potraw mięsnych, sałatek, dań regionalnych, ukraińskich.Wypiek ciast i tortów, wykonywanie deserów.
Kamil Żurek FIRMA GASTRONOMICZNO CATERINGOWA, RESTAURACJA- KAWIARNIA "LAGUNA" - 2018-06-21 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posilków dla dzieci do lat 3
Żłobek Miejski Nr 3 - 2018-06-19 - Białystok (podlaskie)
*robienie ciasta do pierogów,farszu oraz ich lepienieKucharz-praca na głównej kuchni,przygotowywanie potraw,koordynowanie pracy w kuchni,delegowanie zadańPomoc kuchenna-przygotowywanie surówek,sałat,naleśników,zmywanie naczyń i obieranie warzyw
IZABELA GAJDAMOWICZ KARCZMA STODOŁAGRUPA PIEROGOWA ZAGRODA - 2017-06-01 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
obsługa gości hotelowych w restauracjach hotelowych, praca w zespole, podległa kierownikowi gastronomii.
Hotel "Robert's Port" Żegluga Pasażerska Mikołajki Robert Śliwiński - 2016-03-15 - Stare Sady (warmińsko-mazurskie)
Wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Mile widziane doświadczenie. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
TED PUB FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA WOWRA TADEUSZ - 2015-12-29 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
przygotowywanie oraz wstępna obróbka żywności, obsługa sprzętu gastronomicznego
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Kwidzyn (pomorskie)
skierowanie
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Goleniów (zachodniopomorskie)
obsługa klientów
"MIŁY" BURGERY B. Miłek, D. Miłek, Z. Lenkiewicz s.c. - 2016-10-03 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
-
USŁUGI GASTRONOMICZNE - 2016-04-01 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie naleśników, kanapek, salatek
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Kutno (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni zakładu pracy, praca w godz.6-14/14-22
Aspen Res Sp.z o.o - 2015-11-06 - Opole (opolskie)
Kucharz
HOTEL "NA GÓRCE" MARIA I ROMAN KOKŁOWSCY S.C. - 2017-03-29 - Polańczyk (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków (kebab, zapiekanki, hamburgery, sałatki)obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
Wg stanowiska, praca w Ośrodku Wczasowym Wanta - Zakopane, utrzymywanie porządku w miejscu pracy, pracodawca zapewnia zakwaterowanie. Praca w godzinach dziennych i nocnych, co drugi dzień - pon.-piąt.8:00-17:00-8:00, sob.-niedziel. 8:00-20:00-8:00
Tatrzańska Agencja Rozwoju Promocji i Kultury - Zakopane - 2017-10-10 - Zakopane (małopolskie)
Rozwożenie towaru na terenie Bydgoszczy.
"WEYNA" Sp. z o.o. - 2016-07-01 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie jedzenia
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Łask (łódzkie)
- Przygotowywanie śniadań, dań głównych, deserów, cateringów. Wprowadzanie nowych dań do karty menu. Wprowadzanie dań kuchni wschodniej i austriackiej do karty menu. Utrzymywanie porządku w miejscu pracy. Wdrażanie kuchni wschodniej oraz szkolenie innych kucharzy w zakresie przygotowania jak i sposobie podania dań kuchni wschodniej.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 1 miesiąc. Kolejna umowa na 1 rok. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 5 miesięcy jako kucharz. Wymagana znajomość i umiejętność przygotowywania potraw kuchni Austriackiej. Wymagana aktualna Książeczka Sanepidu. Wymagana umiejętność pracy na samodzielnym stanowisku. Wymagana umiejętność przygotowywania cateringów. Wymagana dyspozycyjność.
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Katowice (śląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków (kuchnia włoska i polska)wydawanie posiłków, porządki
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Wisła (śląskie)
-przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni; dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków ;przestrzeganie prawidłowej obróbki surowców; przestrzeganie prawidłowości procesów technologicznych, receptur produkowanych produktów -prawidłowe przechowywanie surowców ,półfabrykatów ,wyrobów gotowych; utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,; przestrzeganie higieny i przepisów BHP oraz instrukcji obsługi urządzeń. itp, praca w godz.7-15/9-17. Miejsce pracy: Opole, ul. 1-go Maja 19, ul. Piotrkowska 2a.
SPOŁEM Powszechna Spółdzielnia Spożywców Namysłów - 2016-03-18 - Opole (opolskie)