KUCHARZ Osin贸w Dolny oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1聽017,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przechowyanie 偶ywno艣ci, przygotowywanie p贸艂produkt贸w i obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczych, dekorowanie potraw
Data publikacji: 2019-05-20
Lokalizacja: Osin贸w Dolny (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Osin贸w Dolny, powiat: gryfi艅ski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
przechowyanie 偶ywno艣ci, przygotowywanie p贸艂produkt贸w i obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczych, dekorowanie potraw
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽017,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Osin贸w Dolny
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gryfi艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽017,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 24.06.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: podstawowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gryfinie
Adres pracodawcy:
Dworcowa 3, 74-500 Chojna, powiat: gryfi艅ski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryfi艅ski
Gmina pracodawcy: Chojna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Chojna
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracja Nie wywi膮za艂 sie z umowy sta偶owej za 2012r.
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gryfinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 21.06.2019
Oferta pracy wa偶na do: 11.07.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.05.2019
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?86d567b368ee2adc88abadcd786d4f0c
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie pod karte menu,obs艂uga go艣cia indywidualnego,kuchnia zimna i gor膮ca.
PRZEDSI臉B. PRODUKC.-HANDLOWO-US艁UG. WINYL-POL WYBACZ SP. JAWNA - 2017-06-20 - Bogucin (lubelskie)
Obs艂uga klient贸w, wykonywanie da艅 z karty (Pizza)
BJN Przemys艂aw Bojanowski - 2019-03-05 - Topo艂owa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W , W TYM DA艃 OBIADOWYCH RODZIMEJ KUCHNI KOREA艃SKIEJ, SERWOWANIE POSI艁K脫W KLIENTOM, DBANIE O PORZ膭DEK I 艁AD NA STANOWISKU PRACY W GUESTHOUSE, CZYSZCZENIE SPRZETU KUCHENNEGO.praca w godz. 10-18
kontakt przez PUP - 2019-04-08 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Bo偶ena Haryk Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe - 2017-01-24 - Stare Oborzyska (wielkopolskie)
przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej, zam贸wienia atrybut贸w do kuchni wietnamskiej i chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Zielona G贸ra (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Zajazd Bartnik Kazimierz Koty艅ski w Hajn贸wce - 2018-04-04 - Hajn贸wka (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, przestrzeganie higieny pracy.Wysoko艣膰 wynagrodzenia zale偶na od do艣wiadczenia. Praca w weekendy.
Tomasz Niedzi贸艂ka 1. Catering Blue 2. ATN - 2017-06-29 - Mokobody (mazowieckie)
SPORZ膭DZANIE POSI艁K脫W, PORCJOWANIE, WYDAWANIE, SPRZ膭TANIE POMIESZCZE艃 KUCHNIWYMAGANIA WYKSZTACENIE ZAWODOWE, LUB 艢REDNIE, DO艢WIADCZENIE W ZYWIENIU ZBIOROWYM, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
GIMNAZJUM NR 7 IM. SYBIRAK脫W - 2015-11-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRODUKCJA GARMA呕ERYJNA - pierogi, kluski
Zak艂ad Produkcyjno-Us艂ugowy "ANITA" Anita Czystowska - 2016-01-22 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
sta偶 - sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw w szczeg贸lno艣ci pizzy KEBAB, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adzie, pomocnych przy wykonywaniu potraw, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy, stosowanie i przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂adzie. Na stanowisku wymagane badanie do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Odolan贸w (wielkopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Mor膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGR脫D SMAK脫W SUTOWICZ 艁UKASZ - 2017-11-07 - Namys艂贸w (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, prowadzenie kuchni. Praca na samodzielnym stanowisku.
kontakt przez PUP - 2016-01-07 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
Dba艂o艣膰 o miejsce pracy; obr贸bka wst臋pna produkt贸w; obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych, przygotowywanie potraw; przestrzeganie zasad BHP, P.-PO呕, system贸w wewn臋trznych
Pa艂ac Kobylniki J臋drzej Twardowski, Dominik Kli艅ski S.C. - 2017-02-24 - Kobylniki (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅, dba艂o艣膰
Max-Dom S.C. S. 艢l膮zak J.艢l膮zak - 2019-03-12 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w i potraw kuchni w艂oskiej, polskiej i ukrai艅skiej na sprz臋cie wysokiej klasy oraz koordynowanie pracy zespo艂u (ok. 30 os贸b)
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Przygotowywanie potraw
POD BASZT膭 MATEUSZ CHO艁ODY - 2015-12-29 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi,obr贸bka wst臋pna surowc贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Dominikowice (ma艂opolskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoi i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych. Przygotowanie i produkcja wyrob贸w kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-12-07 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
obs艂uga klienta, sprzedawanie towaru, przyjmowanie, rozliczanie dostaw
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Tuch贸w (ma艂opolskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w wg przyj臋tych receptur w firmie. Praca w godzinach: 06.00-14.00; 08.00-16.00.
REFLEKS Firma Produkcyjno Handlowa Grzegorz Nawara - 2016-04-25 - Opole (opolskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-02-01 - Tuszyn (艂贸dzkie)
Monter izolacji termicznej
TARIZOLACJA Sp. z o.o. - 2017-06-23 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw i da艅 wg. sztuki kucharskiej, tworzenie bazy sos贸w i da艅 jako surowc贸w do dalszego wykorzystania w przygotowaniu da艅, przygotowanie od strony kuchennej imprez okoliczno艣ciowych, obs艂uga codziennego ruchu na sali
kontakt przez PUP - 2018-12-13 - Turek (wielkopolskie)
przygotowanie potraw, robienie zam贸wie艅
ADMAR Adam Ruci艅ski - 2017-08-01 - Sochaczew (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Dom Go艣cinny Mateusz Ozon - 2017-04-20 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
praca w kuchni w hotelu 3-gwiazdkowym.
Modrzewi贸wka sp贸艂ka z o.o - 2018-06-28 - Lanckorona (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw, dba艂o艣膰 o standardy, higien臋, nale偶yt膮 staranno艣膰 w serwowaniu posi艂k贸w.
LIBERO SP. Z O.O. - 2018-11-09 - Milicz (dolno艣l膮skie)