KUCHARZ Osinów Dolny oferta pracy Andrzej Erdmann Robert Erdmann "WAR" Sp. Jawna Chojna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Sporządznie dań głównych z karty menu, obróbka mięsa i warzyw, sporządznie surówek
Data publikacji: 2019-04-02
Lokalizacja: Osinów Dolny (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Andrzej Erdmann Robert Erdmann "WAR" Sp. Jawna Chojna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:74-520 Osinów Dolny 50, powiat: gryfiński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządznie dań głównych z karty menu, obróbka mięsa i warzyw, sporządznie surówek
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Osinów Dolny
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryfiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Cedynia
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.04.2019
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Andrzej Erdmann Robert Erdmann "WAR" Sp. Jawna Chojna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryfinie
Adres pracodawcy:
Jagiellońska 13, 74-500 Chojna, powiat: gryfiński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryfiński
Gmina pracodawcy: Chojna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chojna
Ulica pracodawcy: Jagiellońska
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy:
Restauracja Nie wywiązał sie z umowy stażowej za 2012r.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryfinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.04.2019
Oferta pracy ważna do: 06.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 02.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 02.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-Przygotowanie posiłków- dbanie o czystość,
kontakt przez OHP - 2016-03-04 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i sprzedaż kebaba
Mała Gastronomia Teresa Bisiak - 2018-02-01 - Lubań (dolnośląskie)
• współpraca z Szefem Kuchni i innymi pracownikami kuchni, • przygotowywanie potraw zgodnie ze standardem Hotelu, • dbanie o estetykę potraw, • dbanie o porządek w miejscu pracy, • zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług,
Collis spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-01-11 - Olchowiec (podkarpackie)
sporządzanie potraw, urzywanie urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie + pakowanie kanapek, sałatek, koktajli, jogutów itp., dbanie o stan zaopatrzenia magazynu (sporządzanie listu)
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Nysa (opolskie)
samodzielne przygotowywanie i wydawanie posiłkówpraca w godz. 8-18
ALKOHOLE I WINA ŚWIATA DELIKATESY Sabina Bednarska - 2016-01-05 - Jasienica (świętokrzyskie)
Kucharz
Przedszkole Niepubliczne im. Bł. Edmunda Bojanowskiego prowadzone przez Zgromadzenie Sióstr Służebniczek NMP NP - 2019-02-27 - Leżajsk (podkarpackie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw. Sporządzanie jadłospisów dziennych z uwzględnieniem zaleceń lekarskich. Przygotowywanie posiłków o możliwie najwyższej jakości oraz odpowiednich walorach smakowych. Porcjowanie i wydawanie posiłków dostosowanych do indywidualnych potrzeb pacjentów. Utrzymanie czystości przy miejscu pracy. Sumienne wykonywanie powierzonych zadań. Obowiązek zamieszkania w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Łomna (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI JAPOŃSKIEJ CIEPŁEJ, PRZYGOTOWANIE DAŃ SUSHI, PRZYGTOWANIE PRODUKCJI, DBANIE O CZYSTOSĆ STANOWISKA PRACY, OBSŁUGA KLIENTA.
Fusion Sushi - Jakub Maderski - 2017-02-14 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie wszystkich potraw oraz wprowadzanie nowych posiłków, dań, przekąsek.
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Sosnowiec (śląskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW
KARCZMA GIŻÓWKA Halina Giża - 2018-02-19 - Żarówka (podkarpackie)
Utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków.
Hanna Elżbieta Borkowska Wersal Siedlecki - 2017-01-27 - Grabianów (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Hotel "Krynica", Elbest sp. z o.o. - 2017-10-19 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
gotowanie potraw, praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BORECKI" Bogumił Borecki - 2018-02-23 - Szepietowo (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
KUZAR EWA Bar "Patria" - 2019-04-10 - Będzin (śląskie)
j.w.
B&B BUSALACCHI SP.J. - 2016-04-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywnaie potra kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
przygotowywanie potraw w kuchni staropolskiej pod nadzorem szefa kuchni
Majątek Howieny Anna Mancewicz - 2017-02-02 - Pomigacze (podlaskie)
przygotowywanie posiłków w stołówce ośrodka
Ośrodek Rehabilitacji Dzieci i Młodzieży TRATWA - 2016-07-11 - Steklinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2017-04-05 - Michałowice (mazowieckie)
przygotowanie i produkcja potraw, obróbka termiczna potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
wyrób i wypiek pieczywa
Piekarnictwo-Cukiernictwo Chaładaj Włodzimierz - 2018-10-18 - Sulejów (łódzkie)
Przygotowywanie pizzy, kebabu i dań obiadowych.Wymagany staż w pizzerii min. 3 miesiące.
Firma HERO Roman Kwiatkowski - 2016-01-20 - Kałuszyn (mazowieckie)
Przygotowywanie surówek, kebabów, potraw kuchni pakistańskiej, dbanie o czystość.
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowanie posiłków według aktualnie obowiązujących należności żywieniowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania, jakości, smaku oraz terminowości i estetyki wydania.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-09-22 - Omulew (warmińsko-mazurskie)
prace w restauracji
Inter-S Piotr Szymandera - 2016-05-12 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej, dbanie o czystość kuchni
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Warszawa (mazowieckie)
wykształcenie średnie lub zawodowemin. pół roku doświadczenia w pracy na podobnym stanowiskuszybka i sprawna obsługa klientaPrzygotowywanie posiłków dla klientów.2 zmianywynagrodzenie: 2600 zł brutto
HOTEL-RESTAURACJA-MALWA SABINA HORYZA - 2019-01-09 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej (syczuańskiej).
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Łódź (łódzkie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2017-09-27 - Rzeszów (podkarpackie)