KUCHARZ Olsztyn oferta pracy HIGHLANDER LIGNOWSKI, KUCIŃSKI SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie róznego rodzaju potraw, ciast, napoi, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń dostępnych w zakładzie.godziny pracy 10-18; 17-24
Data publikacji: 2020-09-28
Lokalizacja: Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: HIGHLANDER LIGNOWSKI, KUCIŃSKI SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Stare Miasto 29/32, 10-027 Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie róznego rodzaju potraw, ciast, napoi, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń dostępnych w zakładzie.godziny pracy 10-18; 17-24
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Olsztyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 28
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Olsztyn
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2862
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Olsztyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
warunkiPracyIPlacy_nrLokalu: 32
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy: HIGHLANDER LIGNOWSKI, KUCIŃSKI SPÓŁKA JAWNA
danePracodawcy_nip: 8982210972
danePracodawcy_regon: 36123133000000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Olsztynie
Adres pracodawcy:
Stare Miasto 29/32, 10-027 Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 28
Powiat pracodawcy: m. Olsztyn
danePracodawcy_kodPowiatu: 2862
Gmina pracodawcy: Olsztyn
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Olsztyn
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0964465
Ulica pracodawcy: Stare Miasto
Numer budynku pracodawcy: 29
danePracodawcy_nrLokalu: 32
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Olsztynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 28.09.2020
Oferta pracy ważna do: 19.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 28.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 28.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c55296bea21c9ec79be579969bf20ea7
Podobne oferty pracy
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw różnych kuchni z naciskiem na tradycyjną kuchnie norweską.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharz. Brak formalnego wykształcenia może zastąpić doświadczenie zawodoweDoświadczenie zawodowe: Wymagane jako kucharz – różne kuchnie, doświadczenie w tradycyjnej kuchni norweskiej będzie dodatkowym atutem.Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka polskiego i angielskiego Inne istotne wymagania:- komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, - schludność, dokładność, kreatywność,- posiadanie wiedzy dot. funkcjonowania kuchni
Elvekanten Spiseri AS - 2016-12-08 - Norwegia (Norwegia)
obsługa pieca konwekcyjnego
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Franciszków (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR KUCHNI NEPALSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICZNYCH.
kontakt przez PUP - 2020-02-13 - Dęblin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-03-15 - Ropica Polska (małopolskie)
Przygotowywanie produktów KFC zgodnie z obowiązującymi standardami oraz dbanie o najwyższą ich jakość, dbanie o czystość miejsca pracy, sprzętów i urządzeń powierzonych, współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji.
kontakt przez OHP - 2016-11-07 - Jaworzno (śląskie)
do uzgodnienia
PLACÓWKA OPIEKUŃCZO WYCHOWAWCZA IM. DR HENRYKA HANASIEWICZA - 2020-11-09 - Rzeszów (podkarpackie)
PRACA NA KUCHNI, PRZYGOTOWYWANIE NAPOJÓW I POSIŁKÓW KUCHNI TURECKIEJ
DODAN ŞAHIN ÖZDEMIR - 2020-09-23 - Szczawnica (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2018-04-18 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Świdnica (dolnośląskie)
wg charakterystyki zawodu
kontakt przez OHP - 2020-12-01 - Jarocin (wielkopolskie)
produkcja dań mączyncyh lub produkcja dań mięsnych, ryb, zup lub proukcja sałatek, surówek, dział warzyw(do wyboru)
Aspen-Res Sp. z o.o. - 2016-10-20 - Poznań (wielkopolskie)
sporządzanie różnego rodzaju posiłków, utrzymanie czystości i porządku w pomieszczeniach kuchennych
Towarzystwo Pomocy im. św. Brata Alberta Świdnica - 2019-12-30 - Świdnica (dolnośląskie)
Wykształcenie: brak wymagań najlepiej kierunkowe gastronomiczne; wymagane doświadczenie zawodowe kucharskie; praca co drugi dzień; miejsce pracy: Gliwice
POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ - 2018-07-18 - Gliwice (śląskie)
przyrządzanie dań w restauracji
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-12-27 - Karczowiska (dolnośląskie)
zgodny z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Pleszew (wielkopolskie)
Praca w godzinach od 06 oo do 15 00. Przygotowywanie posiłków. Wymagania: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Uwaga miejsce pracy: Szczecin ul. Mączna 4
PUH MARTINA Catering Sp. z o.o. Poznań - 2020-10-20 - Stargard (zachodniopomorskie)
praca w kuchni, żywienie zbiorowe
Samodzielny Publiczny ZOZ Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy - 2020-04-29 - Jaworzno (śląskie)
przygotowywanie: dania typu mutabal, fetusz, tabela, shish tauk, przyprawianie w stylu orientalnym, kebab, orientalne kasze, ryże.
kontakt przez PUP - 2019-06-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej; układanie menu, organizacja pracy zespołu ludzi, szybkie tempo pracy.Praca w godz. 6-23 (pon.-niedz.)
kontakt przez PUP - 2020-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie potraw, umiejetność zarządzania pracą w kuchni, komponowanie nowych potraw.
LUNA S.C. SŁAWOMIRA PAKOSZ,SZYMON MISIEWICZ - 2020-03-05 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przyrządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków
Firma Karp-Han "JUNIOR" Mariusz Zalewski - 2020-02-17 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, sosów, zup i serwowanie dań.
Jerzy Sosnowski RESTAURACJA ORBIT - 2015-11-19 - Kraków (małopolskie)
pozyskiwanie klientów, kontrahentów, zawieranie umów
Agencja Ochrony Mienia i Konwoju K-4 Patrol Sp z.o.o. - 2018-01-09 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków: śnaidania, obiady, kolacje.
Spółdzielnia Socjalna Kujawianka - 2016-07-05 - Aleksandrów Kujawski (kujawsko-pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Dusocin (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" ZACZERNIE JOLANTA PODGÓRSKA - 2016-05-20 - Zaczernie (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE MIEJSCA PRACY PRZED ROZPOCZĘCIEM WYDAWANIA POTRAW, PRZYGOTOWYWANIE I SERWOWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2020-01-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw typowych dla kuchni niemieckiej.
ZAV IPS RPS - 2016-02-11 - Niemcy (Niemcy)