KUCHARZ Jarocin oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wg charakterystyki zawodu
Data publikacji: 2020-12-01
Lokalizacja: Jarocin (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Jarocin, powiat: jaroci艅ski, woj: wielkopolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: wg charakterystyki zawodu
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽800 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Jarocin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: jaroci艅ski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3006
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽800 PLN
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Do艣wiadczenie zawodowe mile widziane
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
danePracodawcy_nip: 617-10-50-019
Spos贸b aplikowania: kontakt przez OHP
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 21, 63-300 Pleszew, powiat: pleszewski, woj: wielkopolskie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: pleszewski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3020
Gmina pracodawcy: Pleszew
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pleszew
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0937280
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 21
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.12.2020
Oferta pracy wa偶na do: 31.12.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.12.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.12.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0426cc5fa8d67929130e95fe174b6378
Podobne oferty pracy
Kucharz
"STYRNOL" FHU BUDZOWSKI WITOLD - 2015-12-18 - Zawoja (ma艂opolskie)
Gotowanie da艅 kuchni polskiej, lepienie pierog贸w, dbanie o higien臋 na stanowisku pracy
FHU "GO" Szybowska Ma艂gorzata - 2016-04-25 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Praca na w/w stanowisku obejmuje zakup i zam贸wienia towar贸w zgodne z jako艣ci膮 i standardem firmy. Do obowi膮zk贸w pracownika nale偶y r贸wnie偶 kontrola towaru w magazynie i ich prawid艂owe przechowywanie zgodnie ze standardami firmy. Wymagana jest r贸wnie偶 umiej臋tno艣膰 tworzenia menu jak i przygotowywanie oraz wydawanie posi艂k贸w, zarz膮dzanie prac膮 personelu, dbanie o utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2016-10-21 - Niemcy (Niemcy)
- organizowanie produkcji gastronomicznej w oparciu o dost臋pne surowce, obliczanie warto艣ci energetycznej sporzadzanych posi艂k贸w, opracowywanie ofert kulinarnych, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole- odporno艣膰 na dzia艂anie pod presj膮 czasu, praca w pomiesczeniu zamkni臋tym przy du偶ej wilgotno艣ci, poprcjowanie, dekorowanie potraw- samodzielne sporz膮dzanie potraw, sporzadzanie potraw kuchni regionalnej
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Pstr膮gowa (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, nadz贸r nad jako艣ci膮 i estetyk膮 serwowanych da艅, planowanie i zamawianie produkt贸w, dbanie o porz膮dek i higien臋 w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
Praca w Baristacja - Kawiarnio Piekarnii
FIRMA CATERINGOWA "ESSENZA CATERING" EMILIA ANDRZEJEWSKA - 2016-05-27 - Bia艂ystok (podlaskie)
- przygotowywanie da艅 i potraw- system pracy: 2 dni od 10:00 do 20:00 i 2 dni wolnego
BAC ROBERT "BEA" RESTAURACJA POKOJE GO艢CINNE - 2017-06-06 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
Wydawanie posi艂k贸w. Pierwsza umowa o prac臋 na okres pr贸bny 1 miesi膮c. Jedna zmiana w godzinach 12.00-20.00 od 艣rody do niedzieli.
BAR "KR臉PSKO" W艁ODZIMIERZ STANKOWSKI - 2017-02-13 - Kr臋psko (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅,p贸艂produkt贸w i menu z oryginalnych przepis贸w kuchni wietnamskiej,zamawianie towar贸w od dostawc贸w pochodzenia wietnamskiego jak i z kraju Wietnam.
kontakt przez PUP - 2019-10-10 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w od surowca i wydawanie gotowego dania konsumentowi.
Hotel i Restauracja Francusko- Polska"SEKWANA"P.W.Agnieszka Popanda - 2020-07-08 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-07-09 - S臋p贸lno Kraje艅skie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅 dla go艣ci.
JBK Joanna Krzemie艅 - 2019-11-14 - Nysa (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisami. Praca w Bystrej, w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godz. 6.00-18.00.
P.P.H.U.JOL-MARK Marek Krzysiak - 2016-04-29 - Bystra (艣l膮skie)
Kucharz
P.P.H.U. "BRD" Romana Damrath - 2017-08-21 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w i da艅
Energo Jaros艂aw Szczerba - 2016-04-20 - Bytom (艣l膮skie)
przygotowywanie posilk贸w, organizacja pracy w艂asnej i pracownik贸w
SZCZUROWSKI CEZARY "EKO CARBON" - 2016-05-19 - Jan贸w Lubelski (lubelskie)
pomoc przy przenoszeniu magazynu,
kontakt przez OHP - 2016-02-24 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia polska)
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW, UTRZYMYWANIE CZYSTO艢CI W KUCHNI I NA ZAPLECZU
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Skierniewice (艂贸dzkie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Specjalistyczny Szpital im. Ks. Biskupa J贸zefa Nathana w Branicach - 2020-01-16 - Branice (opolskie)
Praca w pizzerni
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - 呕ary (lubuskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.
SKOCZYLAS SYLWIA STARA KARCZMA - 2020-02-07 - Chocianowice (opolskie)
-Przygotowywanie pizzy i da艅 obiadowych,-Wymiar czasu pracy od pe艂nego etatu do 1/2 etatu - do uzgodnienia,-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 683-95-99; 509-382-756.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-11-18 - Pszcz贸艂ki (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta
kontakt przez OHP - 2017-11-06 - Pabianice (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni regionalnej.
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - G艂og贸wek (opolskie)
GOTOWANIE DA艃 TURECKICH, PRZYGOTOWYWANIE, PIECZENIE I KROJENIE KEBABA TURECKIEGO
MUSHAR MUSTAFA YILDIRIM - 2016-10-10 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzenie r贸znego rodzaju potraw z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i rz膮dze艅 w restauracji
kontakt przez PUP - 2020-07-13 - Trzeme艣nia (ma艂opolskie)
przygotowanie potraw od produktu do wyrobu gotowego
DISCO-BAR MICHA艁 DOMBRZALSKI - 2018-06-26 - Przysiersk (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni w艂oskiej. Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t; wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych;sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet; przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy; przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego; stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej. - Wynagrodzenie: 2250 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 2 lata. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00, 17:00-1:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 15 miesi臋cy (przerwa w zawodzie nie mo偶e by膰 d艂u偶sza ni偶 3 lata). Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Katowice (艣l膮skie)