KUCHARZ Częstochowa oferta pracy Hotel i Restauracja Francusko- Polska"SEKWANA"P.W.Agnieszka Popanda
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków od surowca i wydawanie gotowego dania konsumentowi.
Data publikacji: 2020-07-08
Lokalizacja: Częstochowa (śląskie)
Pracodawca: Hotel i Restauracja Francusko- Polska"SEKWANA"P.W.Agnieszka Popanda
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wieluńska 24, 42-217 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków od surowca i wydawanie gotowego dania konsumentowi.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 14.00-22.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Częstochowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Częstochowa
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2464
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Częstochowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaDodatkowe_zawody_0:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 3)
wymagania_wymaganiaDodatkowe_zawodySzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
Hotel i Restauracja Francusko- Polska"SEKWANA"P.W.Agnieszka Popanda
danePracodawcy_nip: 5731234577
danePracodawcy_regon: 240511980
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Adres pracodawcy:
Wieluńska 24, 42-217 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Kontakt osobisty, Godziny : 10.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: m. Częstochowa
danePracodawcy_kodPowiatu: 2464
Gmina pracodawcy: Częstochowa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Częstochowa
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0930868
Ulica pracodawcy: Wieluńska
Numer budynku pracodawcy: 24
Profil działalności pracodawcy: hotel, restauracja
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 08.07.2020
Oferta pracy ważna do: 07.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 08.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 08.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?80a75e7d36ce5ea22bdd57040ecde95b
Podobne oferty pracy
- nadzór nad pracą maszyn i urządzeń linii inspekcyjnych orazmaszyn pakujących, - wykonywanie przeglądów maszyn iurządzeń zgodnie z harmonogramem, - zgłaszaniezapotrzebowania na części zamienne niezbędne dowykonywania prac, - wykonywanie napraw maszyn i urządzeń,- wykonywanie czynności przezbrojeniowych związanych zezmianą asortymentu, - prowadzenie dokumentacji związanej zdokonanymi naprawami i przeglądami. Miejsce pracy: Jedlice.
ManpowerGroup Sp. z o. o. - 2015-12-08 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie pizzy zgodnie z zamówieniem. Praca w Pizzerii "La Divina Pizza" w Panieńszczyźnie.
PATRYCJA KIPER - 2019-07-16 - Panieńszczyzna (lubelskie)
Przygotowywanie potraw według karty dań
"CENTRALKA" Paweł Jakubczak - 2019-08-02 - Zamość (lubelskie)
Prace biurowe
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Grójec (mazowieckie)
znajomość potraw kuchni gruzińśkiej, rozdzielanie prac pomocnikom, nadzór nad jakością zamowionej żywności, racjonalne gospodarowanie składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP
Dom Architekta SARP Aneta Marciniak, Restauracja "KWADRANS" - 2018-11-06 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Gastronomia/Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej; komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej. Dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni algierskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna we Wrocławiu.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Wrocław (dolnośląskie)
przyjmowanie zamówień, przygotowywanie pizzy i fastfoodów, dbanie o porządek w miejscu pracy
PIZZERIA "PALERMO" SEWERYN KŁOŚ W POGWIZDOWIE - 2016-04-01 - Pogwizdów (podkarpackie)
Obróbka wstępna warzyw i owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków tj:mycie,obieranie,czyszczenie
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Nowy Sącz (małopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Praca w barze
ZBIGNIEW DYLEWSKI - 2020-06-03 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw różnego rodzaju, głownie rybnych
Tawerna Bałtycka Agnieszka Pacan-Skiers - 2017-02-20 - Darłowo (zachodniopomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserów z zastosowaniem urządzeń, maszyn i urządzeń, obsługa klientów korzystających z punktu gastronomicznego
kontakt przez PUP - 2020-02-21 - Krasne (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej od surowca do gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2019-10-29 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie posiłków .Umiejętność wykonywania produkcji zgodnie z HACCAP .Umiejętność wykonywania posiłków dla grup zorganizowanych.
BAR-O-METR Cecylia Rolińska - 2016-04-07 - Wolin (zachodniopomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
NAUKA: OBSŁUGI PRASY HYDRAULICZNEJ; OBSŁUGI LINII ZALEWAJĄCEJ WKŁADY I ZNICZE; OBSŁUGI APLIKATORA ZDOBNICZEGOI MASZYNY DO MALOWANIA.
kontakt przez PUP - 2020-05-19 - Konin (wielkopolskie)
Rekrutacja i dopełnienie wszystkich formalności związanych z zatrudnianiem pracowników; 2. Prowadzenie dokumentacji personalnej; 3. Kontrola i nadzorowanie aktualizacji wymaganych badań lekarskich oraz kontrola i organizacja szkoleń BHP; 4. Sporządzanie grafików pracowniczych oraz kontrola i ewidencja czasu pracy; 5. Ewidencja, nadzorowanie i uzupełnianie zapasów odzieży roboczej i innych rzeczy niezbędnych do wykonywania swoich obowiązków; 6. Przygotowywanie i przekazywanie wszystkich informacji niezbędnych do naliczania wynagrodzeń pracowników i wypłata wynagrodzeń, 7. Dopełnienie wszystkich formalności związanych z przebiegiem i zakończeniem stosunku pracy; 8. Przygotowywanie raportów dotyczących zatrudnienia i płac, zgodnie z obowiązującymi przepisami; kierowanie zespołami pracowników Równoważny system czasu pracy w godz. 05:00-02:00
kontakt przez PUP - 2020-01-03 - Pruszków (mazowieckie)
Kuchnia z przewagą dań FAST-FOOD. Przygotowanie posiłków(kebab, kurczaki w panierce, tortille) według przekazywanych receptur. Bezpośrednia obsługa klienta, utrzymywanie porządku.
SPEED Agnieszka Zagórska - 2016-05-04 - Otwock (mazowieckie)
-
Osada Grzybowski Młyn Adela Kaiser - 2017-03-10 - Grzybowski Młyn (pomorskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań, potraw i deserów; obsługa wstępna surowca; obsługa wstępna mięs; obsługa maszyn i urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Sztum (pomorskie)
dbanie o właściwą organizację pracy personelu kuchennego, planowanie menu, sporządzanie i wydawanie posiłków, deserów (przyjęcia okolicznościowe, catering).
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Wojnicz (małopolskie)
oferta dla osób powyżej 30 roku życia - przygotowywanie posiłków, przygotowywanie ciast i deserów
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Augustów (podlaskie)
wykształcenie brak lub niepełne podstawowe, doświadczenie zawodowe 8 miesięcy, znajomość obsługi krajalnicy, szatkownicy, blendera, mile widziana znajomość j. hindi. Obowiązki: pomoc szefowi kuchni -przygotowywanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych(obieranie, krojenie, szatkowanie owoców i warzyw,przygotowywanie mięsa oraz ryb) -utrzymywanie czystości w obrębie kuchni -czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń -pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-28 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa pieca, przygotowanie potrawutrzymanie ładu i porzadku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2020-01-21 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie posiłków
RESTAURACJA "WOK" S.C. BOŻENA URBANOWICZ, PIOTR URBANOWICZ - 2016-09-12 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
- przygotowywanie dań kuchni indyjskiej w oparciu o oryginalne przepisy i receptury
kontakt przez PUP - 2019-11-13 - Łódź (łódzkie)
w/zakresu
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Woźniki (łódzkie)