KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie dań kuchni indyjskiej w oparciu o oryginalne przepisy i receptury
Data publikacji: 2019-11-13
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie dań kuchni indyjskiej w oparciu o oryginalne przepisy i receptury
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania oryginalnych dań kuchni indyjskiej, znajomość przepisów, półproduktów i przypraw- predyspozycje do pracy na wskazanym stanowisku: praca stojąca, wysokie temperatury
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.11.2019
Oferta pracy ważna do: 27.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 14.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 13.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ad3bbf2bfd69c3963a4a93311312fb71
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wypiekanie pizzy zgodnie z przyjętymi przepisami kulinarnymi. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, deserów, ciast oraz napojów z zastosowaniem narzędzi, maszyn znajdujących się w zakładach gastronomicznych.
STOWARZYSZENIE "DOBRY DOM" - 2018-07-18 - Leżajsk (podkarpackie)
obsługa klienta, ekspozycja towaru, sporządzanie faktur
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
- przygotowanie potraw kuchni regionalnej - wschodniej - właściwy dobór składników i przypraw
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie obiadów dla klientów indywidualnych, imprez, produkcja pierogów, sałatek , półproduktówm dbranie o czysztośc w kuchni i restauracji.Praca w systemie dzień pracy na dzień wolnego, wzrost wynagrodzenia po okresie próbnym. praca w godz. 10-21 wg. grafiku.Ostnieje możliwość skorzystania z profesjonalnego szkolenia na st. Kucharz (menu nowe)
Trio Kia Sp. z o.o. - 2019-04-30 - Opole (opolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Ośrodek Wczasowy "Bagińscy SPA" w Pobierowie - 2019-01-07 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej: samosy, kulfi, biryani, dolma, sarma, przygotowanie sosów i napojów
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Żyrardów (mazowieckie)
Praca w kuchni
Helena Faszczewska Bar - Szklarnia - 2018-04-11 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni bengalskiej, arabskiej i indyjskiej.
S&A BHUIYAN SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA - 2019-03-14 - Grajewo (podlaskie)
Przygotowanie dań zgodnie z recepturami - utrzymywanie czystości.
Döner King Andrzej Burczyk - 2020-10-12 - Starogard Gdański (pomorskie)
Obsługa klientów na stanowisku kasowym.Obsługa programu komputerowego w zakresie wystawiania faktur.
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie obiadów,nadzór nad pomocami kuchennymi, dbałość o prządek
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 28 - 2017-12-13 - Gdynia (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
ARTHAUS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-08-26 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw według receptur, przepisów. Nadzór nad jakością zamawianych produktów.
JERZY ADAMCZYK PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE - 2017-03-14 - Przejazdowo (pomorskie)
praca w pizzerii, przygotowywanie posiłków, obróbka warzyw, sporzadzanie napojów i potraw
kontakt przez PUP - 2019-11-05 - Wolbrom (małopolskie)
Przygotowywanie półproduktów, produktów gotowych, dbanie o czystość, pomoc kucharzowi, sprawdzanie stanów magazynowych.
Bis-Ka Karolina Kądziołka - 2019-08-27 - Nisko (podkarpackie)
zarządzanie kartą dań, układanie menu, realizacja wyznaczonego budżetu , odpowiedzialność za wyniki finansowe obiektu,m przygotowywanie dań , dbałośc o właściwa jakośc wykonywanej obsługi
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków w stołówce szkolnej
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Reda (pomorskie)
Przyrządzanie posiłków, zestawów obiadowych, pizzy. Stanowisko do przyuczenia.
"MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ - 2017-06-19 - Łańcut (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, współpraca z dietetykami przy produkcji posiłków specjalistcznych, zarządzanie zespołem pracujących na kuchni (pomoce kuchenne, pracownicy dystrybucji), kontrola jakości wykorzystywanych do produkcji produktów, składanie zapotrzebowania na półproduktydo produkcji posiłków do kierownika obiektu. Około 180 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach: 12-22.Przewidywany okres wykonywania pracy: 4 lata.
VILANO MIROSŁAWSKA, ZAWADZKI SPÓŁKA JAWNA - 2020-06-25 - Wrocław (dolnośląskie)
według wniosku
kontakt przez PUP - 2020-10-12 - Brzeg (opolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Łososina Dolna (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków oraz obsługa imprez i przyjęć. Praca w godz. 7-19.
Ośrodek Rekreacji, Rehabilitacji i Wypoczynku w Zaździerzu 12 Dębów Kruszewska Edyta - 2017-12-14 - Zaździerz (mazowieckie)
- Szkolenie w zakresie BHP i PPOŻ,- Poznanie regulaminu i stanowisk pracy,- Poznanie wyposażenia i urządzeń kuchennych,- Poznanie gatunków, rodzajów, produktów,- Sporządzanie potraw i napojów z różnych produktów,- Produkcja potraw garmażeryjnych,- porcjowanie i dekoracja potraw,- Przygotowanie potraw grillowych,- Staż w godz.:06.00-14.00Mazowsze 2018
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, praca na kuchni
Sanatorium Uzdrowiskowe Dukat Medical Spa Sp. z o.o. - 2019-10-07 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Praca w Bistro Kiełba i Buła
FHU Przemysław Matłoka - 2016-02-15 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzedzie, maszyn i urządzeń. Tworzenie samodzielnych kart menu
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Małków (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
- organizacja pracy na kuchni- samodzielne przygotowywanie kateringów i bankietów- praca na karcie menu- przygotowywanie dań z karty menu- opracowywanie karty dań- dbałość o porządek i właściwy stan magazynowy.
Top Invest Sp. z o.o. Sp. komandytowa / Hotel Mazovia - 2018-11-07 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw
PPHU "ROZA" Zofia Leś - 2018-02-16 - Dulcza Wielka (podkarpackie)