KUCHARZ-PIZZER Wrocław oferta pracy VILANO MIROSŁAWSKA, ZAWADZKI SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ-PIZZER
Wynagrodzenie: do 22 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, współpraca z dietetykami przy produkcji posiłków specjalistcznych, zarządzanie zespołem pracujących na kuchni (pomoce kuchenne, pracownicy dystrybucji), kontrola jakości wykorzystywanych do produkcji produktów, składanie zapotrzebowania na półproduktydo produkcji posiłków do kierownika obiektu. Około 180 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach: 12-22.Przewidywany okres wykonywania pracy: 4 lata.
Data publikacji: 2020-06-25
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: VILANO MIROSŁAWSKA, ZAWADZKI SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kuźnicza 10, 50-138 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, współpraca z dietetykami przy produkcji posiłków specjalistcznych, zarządzanie zespołem pracujących na kuchni (pomoce kuchenne, pracownicy dystrybucji), kontrola jakości wykorzystywanych do produkcji produktów, składanie zapotrzebowania na półproduktydo produkcji posiłków do kierownika obiektu. Około 180 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach: 12-22.Przewidywany okres wykonywania pracy: 4 lata.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 180
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 22 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
brutto/godz., około 180 godzin pracy miesięcznie
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-PIZZER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0264
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 22 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie podstawowe, staż pracy: min. pół roku jako kucharz-pizzer,praca w zespole,aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych,umiejętność obsługi pieca opalanego drewnem, wypiek pizzy neapolitańskiej, dyspozycyjność od poniedziałku do niedzieli
Wymagania odnośnie stażu pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6
Nazwa pracodawcy: VILANO MIROSŁAWSKA, ZAWADZKI SPÓŁKA JAWNA
danePracodawcy_nip: 9512297870
danePracodawcy_regon: 142115919
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Kuźnicza 10, 50-138 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
danePracodawcy_kodPowiatu: 0264
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0986283
Ulica pracodawcy: Kuźnicza
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 26.06.2020
Oferta pracy ważna do: 17.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 26.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 25.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fbd00a8e74425648f715b6489980470a
Podobne oferty pracy
sprzedawca w stacji paliwpraca na dwie zmiany:06.00-22.00
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, opracowanie menu i utrzymanie czystości
Krzysztof Czarnocki - 2017-09-01 - Płońsk (mazowieckie)
Przygotowywanie dań z karty menu, obróbka wstępna surowców, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy
NAD ANIOŁEM ANNA FABJAŃSKA-HETMAŃCZYK SEBASTIAN ROGOCZ S.C. - 2018-04-10 - Piekary Śląskie (śląskie)
przygotowywanie potraw wg receptur, ustalanie menu, dekorowanie dań, dobór odpowiednich surowców i produktów do gotowania, porcjowanie, przygotowywanie sali, obsluga maszyn zmywających i wyparzaczek, krajalnicy, miksera, ekspresu do kawy..,utrzymywanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Babimost (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisami. Praca w Bystrej, w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 6.00-18.00.
P.P.H.U.JOL-MARK Marek Krzysiak - 2016-04-29 - Bystra (śląskie)
w/g potrzeb
Restauracja "ROZMARYN" Katarzyna Gocał - 2020-01-02 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie pizzy i innych posiłków w pizzerii
PIZZERIA AL CAPONE MICHALSKI ADAM - 2016-04-18 - Kruszwica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków z karty, kuchnia polska, Włoska (makarony) sałatki.
DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFAŁ KRAMARZ - 2019-08-26 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
Praca na stanowisku kucharza specjalizującego się w kuchni arabskiej. Przygotowanie posiłków typu kebab. Przygotowywanie cateringu związanego z kuchnią arabską. Dbanie o czystość stanowiska pracy. Obsługa urządzeń do wyrobów kebaba. Znajomość przepisów kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Gostynin (mazowieckie)
Kucharz
COS - Ośrodek Przygotowań Olimpijskich - 2020-06-17 - Wałcz (zachodniopomorskie)
praca w kuchni hotelowej,przygotowywanie dań serwowanych w restauracji hotelowej
REZYDENT S.A. - 2017-01-26 - Gdańsk (pomorskie)
praca w kuchni w restauracji, układanie menu, przygotowywanie i wydawanie dań
Zajazd Pan Tadeusz K. Brzozowska - 2016-03-11 - Kogutek (małopolskie)
Przygotowanie dań chińskich,produkcja, tofusushi,kuchnia azjatycka
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie pizzy i posiłków kuchni Nepalskiej.
"CROS" Paszt Małgorzata - 2017-08-24 - Sopot (pomorskie)
- wykonywanie operacji obróbki skrawaniem na frezarkach konwencjonalnych w procesie wytwarzania części, podzespołów i wyrobów gotowych, - odbiór wykonywanych prac - samokontrola, - posługiwanie się dokumentacją techniczną. Oferta dostępna w sali F. Kontakt z pracodawcą - tel.: 693 503 074.
Zakład Produkcji Urządzeń Automatyki Sp. z ograniczoną odpowiedzialnością - 2020-05-20 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
PAMAR Piotr Zenik - 2018-04-06 - Węgrów (mazowieckie)
jw
Zespół Szkolno-Gimnazialny - 2018-09-12 - Zakręt (mazowieckie)
wg stanowiska
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "LUTYNIA" Jakub Sierański - 2016-03-18 - Radlin (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami hotelu, dbanie ogospodarkę magazynową towarów, - dbanie o czystość stanowiska pracyoraz pomieszczeń z nim związanych, - współpraca z innymi działamihotelowymi, - przestrzeganie przepisów bhp i HAACP,praca w godz. 13-21
Firma Unitrade - Bogdan Szydłowski - 2016-06-10 - Turawa (opolskie)
Przygotowywanie dań kuchni białoruskiej (kulebiaki, pielmieni), dokonywanie inwentaryzacji w kuchni, wykonywanie zamówień na produkty. Praca w godz. od 12.00 do 20.00
kontakt przez PUP - 2020-02-11 - Siedlce (mazowieckie)
Obsługa kawiarni, imprez, sprzątanie pokoi
Zakład Drogowy Waldemar Lewandowski - 2016-08-22 - Czeszewo (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA - 2019-04-25 - Lubin (dolnośląskie)
Oferta dla osób do 30 roku życia. Przygotowanie potraw, ustalanie kartyy dań, nadzór nad jakością zam. żywności, znajomość zasad dot żywienia. Praca w godz: 10:00-18:00, 17:00-01:00
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
GROTA BOCHOTNICKA Monika Wiak - 2017-07-25 - Bochotnica (lubelskie)
Staż dla os. powyżej 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Zapoznanie:- z technikami obsługi klienta- z obsługą urządzeń gastronomicznych- procedurami utrzymywania czystości i porządku na stanowisku pracyZaznajomienie:- ze sposobami przechowywania żywności- z dokumentacjąNauka obsługi kasy fiskalnej i terminali płatniczych.
kontakt przez PUP - 2019-03-08 - Konin (wielkopolskie)
przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, wprowadzanie dań kuchni ukraińsiej do menu.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej zgodnie z recepturami dbałośc o stanowisko pracy stosowanie oryginalnych przypraw, umiejętność dzielenia obowiązków, planowanie pracy związanej z przygotowaniem dań
INDIAN EXPRESS ROFIKUL SHAIKH - 2018-05-14 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw wg. jadłospisu.Dbanie o czystość miejsca pracy.
PIOTR ŚWIERCZEWSKI NIERUCHOMOŚCI - 2019-11-14 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Kucharz - przygotowywanie dań - kuchnia polska
ANKER PUB Joanna Chojnacka - 2018-03-26 - Mielec (podkarpackie)