KUCHARZ Głogów Małopolski oferta pracy DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFAŁ KRAMARZ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z karty, kuchnia polska, Włoska (makarony) sałatki.
Data publikacji: 2019-08-26
Lokalizacja: Głogów Małopolski (podkarpackie)
Pracodawca: DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFAŁ KRAMARZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:JÓZEFA PIŁSUDSKIEGO 8, 36-060 Głogów Małopolski, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków z karty, kuchnia polska, Włoska (makarony) sałatki.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Głogów Małopolski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rzeszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głogów Małopolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFAŁ KRAMARZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
JÓZEFA PIŁSUDSKIEGO 8, 36-060 Głogów Małopolski, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: rzeszowski
Gmina pracodawcy: Głogów Małopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Głogów Małopolski
Ulica pracodawcy: JÓZEFA PIŁSUDSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.08.2019
Oferta pracy ważna do: 08.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 26.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 26.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9ba060a907745bd9a380a847e950c066
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, robienie sushi
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Stare Olesno (opolskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Zielona Góra (lubuskie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2017-08-25 - Gniew (pomorskie)
Zgodny
RESTAURACJA "MAJERO" JOLANTA CHOLEWA - 2017-06-21 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-02-09 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków - dania kuchni polskiej, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Piaseczno (mazowieckie)
kucharz/kelner
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Praca w kuchni w restauracji. Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
Handel Artykułami Przemysłowymi Helena Niemczyk - 2018-07-02 - Leżajsk (podkarpackie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Chorzów (śląskie)
przygotowanie potraw ukraińskich i rosyjskich
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Zakopane (małopolskie)
Kucharzoferta pracy dla osób do 30 roku życiaprzygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Jarosław (podkarpackie)
Kucharz w restauracji serwującej polską kuchnię.
Restauracja "Basztowa", Janusz Sikorski - 2017-02-08 - Nowy Sącz (małopolskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- zapoznanie z przepisami HACCP,- zapoznanie z organizacją pracy na kuchni,- przygotowywanie surówek,- smażenie, pieczenie i gotowanie mięs,- gotowanie zup,- obsługa pieca konwekcyjnego - parowego.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Łódź (łódzkie)
Obsługa biurowa firmy.
MEBLODEX-BIS PIOTR KWIATKOWSKI - 2019-07-04 - Suchedniów (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-15, 14-21, wynagrodzenie 2100 zł brutto do uzgodnienia; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-15,
DOM WCZASOWO-SANATORYJNY "PERŁA" W USTCE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-26 - Ustka (pomorskie)
gotowanie prostych potraw, wydawanie posiłków, sprzątanie kuchni
"MARKOWE SZCZAWINY" Schronisko Górskie PTTK Izabela i Katarzyna Hudziak s.c. - 2016-09-06 - Zawoja (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Chełmża (kujawsko-pomorskie)
kompleksowa obsługa zapytań ofertowych klientów wietnamskich lub chińskich, nawiązywanie i utrzymywanie pozytywnych relacji z potencjalnymi klientami wietnamskimi lub chińskimi
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS
Dom Pomocy Społecznej w Radzyminie - 2016-09-09 - Radzymin (mazowieckie)
- pomoc w sporządzaniu potraw w stołówce szkolnej,- utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy,- przestrzeganie przepisów BHP oraz PPOŻ,- inne zadania zlecone przez pracodawcę,
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Ostroróg (wielkopolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków, sprzątanie kuchni; WYMAGANIA: mile widziane wykształcenie zawodowe - gastronomiczne, mile widziane doświadczenie oraz książeczka sanitarno - epidemiologiczna
Bar "ROMA" Strzelczyk Bernadeta Koszęcin - 2016-03-23 - Koszęcin (śląskie)
gotowanie, smażenie, pieczenie, porcjowanie wg wagi
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Zebrzydowice (śląskie)
praca w barze, przygotowanie posiłków, obsługa gości
BAR RESTAURACYJNY BEATA NOWOGÓRSKA KRZYSZTOF NOWOGÓRSKI - 2017-09-22 - Łowicz (łódzkie)
PrzygotowywaniE potraw kuchnii arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Puławy (lubelskie)
wg. stanowiska
LECH Garmażeria Staropolska Sp. z o.o. Sp.k. - 2017-05-18 - Kleosin (podlaskie)
praca pielęgniarki w poradni urologicznej-dojazd do Bartoszyc,Mrągowa
Bykowski UROCENTRUM Sp. J. - 2018-03-22 - Święta Lipka (warmińsko-mazurskie)
Opieka nad osbami starszymi, chorymi, wymagającymi pomocy w czynnościach codziennych w tym osoby leżące
NZOZ Ośrodek Mieszkalno -Rehabilitacyjny Polskiego Związku Niewidomych - 2017-09-04 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
- Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych: ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego;- Wynagrodzenie: 2250 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie 8-godzinnym (7:00-15:00, 14:00- 22:00) lub 12 - godzinnym (8:00-20:00). Praca również w soboty i niedziele + święta. Wymagane wykształcenie min. zawodowe kierunkowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku kucharza. Wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Wymagane umiejętności: pracy w zespole, punktualność. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (Tel. 502-166-481, 608-517-948) w godzinach 9:00-18:00 celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Juliusza Ligonia 1, 40-036 Katowice).
RYBNY RAJ M. SIKORA & R. BOREK SPÓŁKA CYWILNA - 2019-08-13 - Katowice (śląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw m in. pierogi, sporządzanie ciast z zastosowaniem narzędzi i maszyn i i urzadzeń w zakładach gastranomicznych, praca w godz. 8-11
GOLD TRADE CORPORATION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-07 - Opole (opolskie)