KUCHARZ / KUCHARKA Chocianowice oferta pracy SKOCZYLAS SYLWIA STARA KARCZMA
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Praca w kuchni, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.
Data publikacji: 2020-02-07
Lokalizacja: Chocianowice (opolskie)
Pracodawca: SKOCZYLAS SYLWIA STARA KARCZMA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:46-280 Chocianowice 35, powiat: kluczborski, woj: opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Praca w kuchni, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Chocianowice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kluczborski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Lasowice Wielkie
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 07.02.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: SKOCZYLAS SYLWIA STARA KARCZMA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kluczborku
Adres pracodawcy:
46-280 Chocianowice 35, powiat: kluczborski, woj: opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: kluczborski
Gmina pracodawcy: Lasowice Wielkie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Chocianowice
Numer budynku pracodawcy: 35
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kluczborku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.02.2020
Oferta pracy wa偶na do: 06.03.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.02.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a8609bd7003eb7705e524d27361dab72
Podobne oferty pracy
Ochrona os贸b i mienia.
SECURITAS SERVICE Agencja Ochrony - 2016-02-11 - Gda艅sk (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
bie偶膮ca obs艂uga maszyn, czyszczenie i przegl膮d pracy maszyn, klasyfikacja materia艂贸w odpad贸w , dbanie o czysto艣膰 wyznaczonych miejsc, dbanie o powierzony sprz臋t
Zak艂ad Gospodarki Odpadami Komunalnymi Sp. z o.o. - 2017-09-06 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie pizzy, przygotowywanie potraw charakterystycznych dla kuchni w艂oskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Skorz臋cin (wielkopolskie)
Uwaga! Oferta na stanowisko refundowane przez PUP, dla os贸b bezrobotnych w wieku do 30 lat, zarejestrowanych w PUP.Zakres obowi膮zk贸w:prace remontowo-budowlane
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Karbowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej. R贸wnowa偶ny system czasu pracy, 2 zmiany (6.00-14.00, 11.00-19.00, sobota do 16.00).
TENS S.C. Teresa Ostrowska, Maciej Ostrowski - 2018-08-07 - Zabrze (艣l膮skie)
Zgodny
FHU SHARIFBAY YAKUBOV - 2017-08-01 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
jw
Trans System Artur Wasiuk/ Hotel Stawisko - 2016-08-05 - Klaudyn Pierwszy (mazowieckie)
osoba do pakowania mebli
ZPHU "ELTAP" Leszek Dworak - 2016-09-20 - Mrocze艅 (wielkopolskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw
Przedsi臋biorstwo Turystyczno - Handlowe Zajazd "TIROLI" Marek Raniszewski - 2018-12-11 - Tywola (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie obowi膮zk贸w kucharza, przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z zasadami Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej, gospodarowanie artyku艂ami spo偶ywczymi, utrzymywanie czysto艣ci w pomieszczeniach kuchni zgodnie z wymogami SANEPID-u, nadz贸r nad prac膮 pomocy kuchennych, oraz wykonywanie innych czynno艣ci zleconych przez prze艂o偶onego.
M艂odzie偶owy O艣rodek Socjoterapii nr 6 - 2019-05-06 - Warszawa (mazowieckie)
wykszta艂cenie bez znaczenia, do艣wiadczenie
Restauracja POD DZWONEM Przemys艂aw Paszek - 2017-01-04 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dzieciom na koloniach w Zbicznie ko艂o Brodnicy
Centrum Piel臋gnacji Caritas Diecezji Toru艅skiej - 2019-06-04 - Zbiczno (kujawsko-pomorskie)
Wynikaj膮cy ze stanowiska pracy.
呕艁OBEK MIEJSKI W NOWYM MIE艢CIE LUBAWSKIM - 2019-10-15 - Nowe Miasto Lubawskie (warmi艅sko-mazurskie)
kompleksowa obs艂uga biura, poszukiwanie nowych ofert
kontakt przez PUP - 2020-01-23 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie r贸偶nych grup i asortyment贸w potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w pomieszczeniach produkcyjnych otwartych i zamkni臋tych zak艂ad贸w 偶ywienia zbiorowego.
Dom Pomocy Spo艂ecznej w 艢niatowie - 2019-02-26 - 艢niatowo (zachodniopomorskie)
Wypiek ciast i ciastek
Piekarnia Cukiernia Stanis艂aw Wosi艅ski - 2017-09-12 - Jarocin (wielkopolskie)
Przygotowywanie 偶ywno艣ci g艂贸wnie z zakresu da艅 zimnych, przek膮sek oraz wyrob贸w cukierniczych. Istotna na w/w stanowisku jest pomys艂owo艣膰 w przygotowywaniu prezentacji da艅 zgodnie z normami jako艣ci obowi膮zuj膮cymi w hotelu jak r贸wnie偶 opieka i kontrola sprz臋tu kuchennego, oraz terminowe wykorzystywanie zasob贸w kuchennych.
kontakt przez OHP - 2016-11-07 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw z p贸艂produkt贸w,sur贸wek,sa艂atek,sos贸w,obs艂uga go艣ci.
Patrycja Ogrzebacz - 2018-05-08 - Sochaczew (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug receptur, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
Mr Hamburger Sp贸艂ka Akcyjna - 2017-04-27 - Mszana (艣l膮skie)
- przyrz膮dzanie da艅 hiszpa艅skich,przek膮sek(tapas贸w)oraz potraw barowych- godziny pracy 08:30-16:30;14:00-22:00- miejsce wykonywania pracy Restauracja "N脫呕"ul. Piotrkowska 138 m. 140, 90-062 艁贸d藕
kontakt przez PUP - 2019-06-26 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw da klient贸w Restauracji Lenart贸wka
MACIEJ W艁ODARCZAK FIRMA HANDLOWO US艁UGOWA WIATRAK - 2017-06-16 - Rudawa (ma艂opolskie)
- przygotowanie potraw wg receptur- nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionych potraw- dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami- rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni- ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw- dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
FIRMA WIN Winiarska Gra偶yna - 2020-01-28 - Rzesz贸w (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, WZBOGACANIE MENU O NOWE KOMPOZYCJE, DOB脫R I OBR脫BKA SK艁ADNIK脫W, TERMICZNA OBR脫BKA MI臉S I WARZYW. PRACA STOJ膭CA, W GODZINACH NAJWI臉KSZEGO RUCHU.
kontakt przez PUP - 2020-03-05 - Choszczno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
SP脫艁KA CYWILNA "TRADYCJA II" - KOT AGNIESZKA, CIESZY艃SKI J脫ZEF, KOT PIOTR - 2017-08-24 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
sprzeda偶 w臋dlin, mi臋sa, obs艂uga klienta, przyjmowanie dostaw, wyk艂adanie towar贸w
Lichota Grzegorz F.P.H.U. "PUBLIMA" Grzegorz Lichota - 2017-11-28 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
Aplikacje przesy艂a膰 e-mailem na adres androla (at) androla.pl. Charakterystyka pracy: pakowanie przesy艂ek, przyjmowanie dostaw, opisywanie towaru.
ANDROLA ANDRZEJ B艁A呕EWICZ - 2019-04-03 - Radlin (艣l膮skie)
wykszta艂cenie zawodowe - kucharzprzygotowywanie posi艂k贸w2 zmiany: 6-14, 10-18
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Psarach - 2018-07-23 - Psary (wielkopolskie)
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy. Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami. Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw. Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy. Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych. Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska. Informowanie prze艂o偶onego o wykrytych zagro偶eniach. Zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posi艂k贸w, w szczeg贸lno艣ci za艣 o stanie ich 艣wie偶o艣ci, brakach magazynowych, potrzebie zam贸wie艅 produkt贸w oraz innych problem贸w jakie mog膮 utrudni膰 czy uniemo偶liwi膰 prawid艂owe wykonanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych.
kontakt przez PUP - 2019-08-28 - 艁omianki (mazowieckie)