KUCHARZ / KUCHARKA Nowe Miasto Lubawskie oferta pracy ŻŁOBEK MIEJSKI W NOWYM MIEŚCIE LUBAWSKIM
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Wynikający ze stanowiska pracy.
Data publikacji: 2019-10-15
Lokalizacja: Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: ŻŁOBEK MIEJSKI W NOWYM MIEŚCIE LUBAWSKIM
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tysiąclecia 3, 13-300 Nowe Miasto Lubawskie, powiat: nowomiejski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Wynikający ze stanowiska pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowe Miasto Lubawskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowomiejski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nowe Miasto Lubawskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.10.2019
Data zakończenia pracy: 30.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
umiejętność pracy w zespole (zdolności interpersonalne)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_zawody_0: Kucharz*
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umowa o pracę na czas określony do 30.10.2020 r. Godziny czasu pracy: od 7:00 do 15:00. Wykształcenie: zasadnicze zawodowe lub średnie (kierunek gastronomiczny). Doświadczenie zawodowe: mile widziane na podobnym stanowisku. Uprawnienia: książeczka sanepidowska. Umiejętności: praca w zespole. Forma kontaktu z pracodawcą: osobiście, telefonicznie lub drogą elektroniczną spnml1 (at) wp.pl.
Nazwa pracodawcy: ŻŁOBEK MIEJSKI W NOWYM MIEŚCIE LUBAWSKIM
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Mieście Lubawskim
Adres pracodawcy:
Tysiąclecia 3, 13-300 Nowe Miasto Lubawskie, powiat: nowomiejski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: nowomiejski
Gmina pracodawcy: Nowe Miasto Lubawskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowe Miasto Lubawskie
Ulica pracodawcy: Tysiąclecia
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Mieście Lubawskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.10.2019
Oferta pracy ważna do: 18.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 15.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 15.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5c88c715a02506fc2b67af1d42ea8b23
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej i bengalskiej, przygotowywanie kebabów, udział w opracowaniu karty menu, posługiwanie się narzędziami i maszyną do przygotowywania kebaba, przygotowywanie list zaopatrzeniowych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowanie dań kuchni zimnej i ciepłej.
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Skorupy (mazowieckie)
Zgodnie z umową.
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Jacentów (świętokrzyskie)
wg. stanowiska
PIZZA PARK SPÓŁKA CYWILNA EDYTA STYPUŁKOWSKA, MAREK STYPUŁKOWSKI - 2016-08-23 - Łapy (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
SPA DEVELOPMENT Sp. z o.o. - 2016-08-19 - Ustroń (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelu, restauracji,
S.C. BEATA ZDEBEL, ARKADIUSZ ZDEBEL - 2016-03-31 - Piekary Śląskie (śląskie)
przygotowanie i produkcja wyrobów oraz półproduktów kulinarnych jak rownież sporządzanie różnego rodzaju ciasat , napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi , maszyn i urządzeń gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie potraw, pieczenie ciast, przygotowywanie imprez okolicznościowych, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Zapoznanie ze strukturą organizacyjną, funkcjonowaniem i zasadami działalności Urzędu Statystycznego w Gdańsku, ze szczególnym uwzględnieniem Ośrodka Statystyki Edukacji i Kapitału Ludzkiego, zapoznanie z zeszytami metodologicznymi GUS, przygotowanie prezentacji na temat: Czynniki kształtujące aktywność edukacyjną osób dorosłych.
URZĄD STATYSTYCZNY W GDAŃSKU - 2016-01-05 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań z rejonu uklraińskiego (kuchnia ukraińska). Umowa o pracę na cazs nieokreślony. Praca jednozmianowa: 7:00-15:00. Oferta dostępna w slai G
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Przeacowni przygotowujący pizzę.Umiejętność przygotowania pizzy.
Daniel Wójcik Usługi Gastronomiczne - 2018-02-01 - Świdwin (zachodniopomorskie)
zgodny, praca w przedszkolu
"ASILO" Tomasz Jenda - 2019-10-15 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-03-08 - Kielce (świętokrzyskie)
Praca na kuchni
"Piast - spółka cywilna " Violetta Tuszakowska, Marek Kałucki, Anna Kwiecień, Grzegorz Kwiecień - 2017-08-10 - Malbork (pomorskie)
Przewóz towarów,załadunek i rozładunek pojazdów. przestrzeganie BHP.Wypełnianie dokumentów przewozowych. Wyjazdy do UE.
AUTO-PLUS sp.z o.o. - 2019-09-13 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze sporządzonym jadłospisem oraz stosowną recepturą, porcjowanie i wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach, utrzymanie czystości, porządku na stanowisku pracy oraz zasad higieniczno sanitarnych, obróbka wstępna warzyw i owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków, przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno - sanitarnych
Dom Pomocy Społecznej w Białymstoku - 2018-01-16 - Białystok (podlaskie)
-Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, dbając o smak i wygląd,- Kontrola bieżąca stanu magazynowego,- Organizacja pracy w kuchni,- Kontrola wydawanych potraw,- Dbanie o czystość na stanowisku pracy,- Przestrzeganie zasad BHP,- Współpraca zespołowa.Praca w Restauracji Sobiepan
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Violetta Muszyńska - 2019-03-25 - Zamość (lubelskie)
Obróbka warzyw, mięs,przygotowywanie potraw, przygotowywanie zamówień.
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
MONIKA ZAWADKA PPHU "SIÓDME NIEBO" - 2019-08-06 - Namysłów (opolskie)
Przyrządzanie potraw kuchni tradycyjnej
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2018-03-14 - Bytom (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Łowicz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków wg. karty dań.
1) BEST Henryk Ryczek 2) TOP SPIN Henryk Ryczek - 2016-01-12 - Zamość (lubelskie)
pomoc nauczyciela - tłumacz języka ukraińskiego. Praca w godzinach od godz. 8,00 do godz. 15 praca powyżej 1/2 etatu
kontakt przez PUP - 2019-10-25 - Banino (pomorskie)
wydawanie dań kuchni głównie włoskiej (makarony) oraz polskiej
LA COMTESSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-18 - Mława (mazowieckie)
kucharzza soboty i niedziele pracujące przysługują dni wolne w tygodniu
Piccola Italia Emanuele Memmola - 2018-04-09 - Mielec (podkarpackie)
praca na kuchni, przygotowywanie posiłków
Bar "Pod Jemiołą" Ewelina Mirowska - 2017-06-01 - Barwałd Dolny (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-04-30 - Zielonka (mazowieckie)
Przygotowanie wyrobów garmażeryjnych
TOTU GARMAŻERKA Stanisław Święcicki - 2016-05-04 - Puławy (lubelskie)
praca w restauracji (kuchnia japońska), praca na jedną lub dwie zmiany do uzgodnienia
"DAITO SUSHI" Sp. z o.o. - 2019-10-29 - Czeladź (śląskie)
przygotowywanie potraw
Dariusz Bagiński - 2016-03-08 - Olecko (warmińsko-mazurskie)