KUCHARZ Zamość oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Violetta Muszyńska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: -Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, dbając o smak i wygląd,- Kontrola bieżąca stanu magazynowego,- Organizacja pracy w kuchni,- Kontrola wydawanych potraw,- Dbanie o czystość na stanowisku pracy,- Przestrzeganie zasad BHP,- Współpraca zespołowa.Praca w Restauracji Sobiepan
Data publikacji: 2019-03-25
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Violetta Muszyńska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek Wielki 3, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
-Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, dbając o smak i wygląd,- Kontrola bieżąca stanu magazynowego,- Organizacja pracy w kuchni,- Kontrola wydawanych potraw,- Dbanie o czystość na stanowisku pracy,- Przestrzeganie zasad BHP,- Współpraca zespołowa.Praca w Restauracji Sobiepan
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do negocjacji, docelowo umowa o pracę
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dobra organizacja pracy
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie w pracy na stanowisku kucharz, predyspozycje kierownicze, zaangażowanie, dyspozycyjność.
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Violetta Muszyńska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Rynek Wielki 3, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, inny - Restauracja SobiePan
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Ulica pracodawcy: Rynek Wielki
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 25.03.2019
Oferta pracy ważna do: 24.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 25.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 25.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wyksz. zawodowe kierunkowe, doświadczenie w gastronomii-warunek konieczny
Dom Restauracyjny A.Z. Walczaków Restauracja Hotel-Komeda s.c. - 2015-11-12 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
obsługa gości restauracji, prace porządkowe
EDEN BIS Andrzej Osiecki, Zbigniew Mazur Sp. J - 2017-08-22 - Dąbcze (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Rzeszów (podkarpackie)
przyrządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Błonie (mazowieckie)
Przechowywanie żywności, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw i deserów, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Stary Sącz (małopolskie)
Praca w barze polegająca na przygotowywaniu posiłków. Wykształcenie średnie gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe 10 lat. Umiejętność przyrządzania owoców morza.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Radzymin (mazowieckie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Rzeszów (podkarpackie)
pomoc nauczyciela
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Mikołajki Pomorskie (pomorskie)
gotowanie dań kuchnii wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
nauka wyrabiania pizzy metodami tradycyjnymiprzygotowanie produktówobsługa pieca do pizzydbanie o jakoś i smak wydawanych potrawnauka karty menuStaż odbywać się w Śródmieściu
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-06 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz - Szef kuchni w restauracji, przygotowywanie produktów i ich obróbka, współpraca, prztgotowywanie catringów, zarzadzanie kuchni.
Firma Handlowo-Usługowa "Dar-Pol " - 2016-07-19 - Nowy Sącz (małopolskie)
Kierowanie powierzonym pojazdem do 3,5 ton, prace warsztatowe, gospodarcze.Praca na terenie powiatu jarosławskiego.Praca na terenie powiatu jarosławskiego.
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Zgoda (podkarpackie)
Przygotowywanie surowców do produkcji potraw typu: zupy, surówki, dania jarskie i mięsne, obsługa urządzeń gastronomicznych, porządkowanie miejsca pracy, przestrzeganie zasad HACCP i przepisów BHP, eksponowanie posiłków, wydawanie przygotowanych potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie gotowych dań, gotowanie posiłków profilaktycznych
Centrum Dobrego Smaku s.c. Ewa Grynkiewicz -Tarnowska, Marcin Grynkiewicz - 2018-11-05 - Morliny (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków i deserów
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Chorzów (śląskie)
Zarządzanie zespołem, układanie menu, gotowanie potraw kuchni polskiej
Alicja Konys "U Ali" - 2016-01-18 - Gdynia (pomorskie)
Kucharz
Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Spółka Jawna - 2017-06-07 - Tarnów (małopolskie)
-Przygotowywanie posiłków [firma prowadzi usługi cateringowe],-Praca na terenie Tczewa, ul.Wyszyńskiego 11-Praca jednozmianowa w godznach 4:30-12:30,-Osoby zainteresowane proszone są o KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ 608-629-144.
GTMC SP. Z O.O. - 2017-06-08 - Tczew (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
-
COMPASS GROUP POLAND Sp. z o.o. - 2017-08-02 - Białystok (podlaskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
"NEO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-18 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Pomoc w przygototwaniu jedzenia, posiłków, sprzatanie miejsca pracy, krojenie warzyw, mięsa. Około 150 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz.: 12:00-20:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 24 miesiące.
FARON SAAD AHMED ELSEBAEY AHMED - 2018-08-09 - Wrocław (dolnośląskie)
kuchnia domowa
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska - 2018-07-09 - Zaścianki (podlaskie)
obróbka wstępna warzyw i owoców,obróbka wstępna mięsa i ryb,przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-02-11 - Głogów (dolnośląskie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, przygotowywanie potraw, napojów i deserów
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Nowy Sącz (małopolskie)
Branża gastronomiczna.- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - arabskiej wg oryginalnych przepisów- właściwy dobór przypraw i składnikówPraca w przedziale czasowy: 6.00-14.00; 14.00-22.00.
kontakt przez PUP - 2018-11-02 - Łódź (łódzkie)
OBSŁUGA KLIENTÓW STACJI PALIW
PP PKS SP. Z O.O. - 2017-01-31 - Rzeszów (podkarpackie)
Sporządzanie posiłków dla dzieci przedszkolnych i młodzieży w placówce oświatowej. Praca jednozmianowa w godz. 6.00-14.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
BIELSKIE CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO I PRAKTYCZNEGO - 2017-12-14 - Bielsko-Biała (śląskie)