KUCHARZ Gorzów Wielkopolski oferta pracy "NEO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2019-02-18
Lokalizacja: Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Pracodawca: "NEO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:MYŚLIBORSKA 26, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Równoważny system czasu pracy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gorzów Wielkopolski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gorzów Wielkopolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gorzów Wielkopolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
"NEO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
MYŚLIBORSKA 26, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 8-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Gorzów Wielkopolski
Gmina pracodawcy: Gorzów Wielkopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gorzów Wielkopolski
Ulica pracodawcy: MYŚLIBORSKA
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.02.2019
Oferta pracy ważna do: 18.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 18.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz, praca w systemie: 07.00-19.00, 19.00-07.00, 2 dni wolne, proponowane wynagrodzenie: 2000 zł w okresie próbnym
Soley Areca Sp. z o.o. Sp.K. - 2017-05-09 - Osła (dolnośląskie)
Obsługa klientów, odbieranie poczty tradycyjnej i elektronicznej, archiwizacja dokumentów, prowadzenie rejestrów, pisanie pism biurowych oraz analiza kierowanych do firmy zapytań ofertowych, przesukiwania i analizy biuletynu zamówień publicznych, przygotowania ofert o specyfice zamówień publicznych, monitorowanie roztrzygnięć przetargów, prowadzenie biura, zakupy, obsługa urządzeń biurowych.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Płock (mazowieckie)
Osoba zajmująca to stanowisko odpowiedzialna będzie za:- Udzielanie wymaganego wsparcia technicznego klientowi. Podejmowanie oraz wykonywanie zgłoszonych prac serwisowych, wprowadzania zmian oraz rozwiązywanie zgłoszonych problemów. - Udzielanie wsparcia 24/7 w ramach dyżurów on-call, zgodnie z planowanym grafikiem oraz wymaganiami klienta. - Dbanie o zgodność wykonywanej pracy z procedurami bezpieczeństwa, audytami.- Rozpoznawanie oraz wskazywanie procesów wymagających usprawnienia oraz wprowdzanie rozwiązań usprawniających.- Asystowanie innym zespołom zdalnym i gobalnym wykonującym wsparcie na poziomie operacyjnym 1-3. Praca od 8:30 do 16:30, możliwe dyżury wykonywane również w weekendy i święta, zgodnie z grafikiem.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Wrocław (dolnośląskie)
robienie pizzy, pakowanie, obsługa pieca
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Biała Podlaska (lubelskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-05-02 - Tuszyn (łódzkie)
przygotowywanie tradycyjnych potraw tureckich; serwowanie dań w oryginalny turecki sposób;
''NAZAR'' Koray Sariyar - 2017-02-09 - Opole (opolskie)
- praca w kuchni- przygotowywanie potraw wg receptur i zgodnie ze wskazówkami szefa kuchni zgodnie z oryginalnymi receptur wskazanej kuchni
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Łódź (łódzkie)
szef do robienia kebabów, pomoc przy przygotowaniu kebabów, praca w godz. 10-18/18-02
BABA Kebab & Fastfood Arif Abdur RAHMAN - 2018-12-05 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posłków
SEBION Sebastian Gulka - 2016-08-02 - Myślinów (dolnośląskie)
przygotowanie potraw wietnamskich zgodnie z zamówieniami, bieżąca konserwacja urządzeń, obróbka wstępna surowców, zamawianie produktów w wietnamskich sklepach
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
NAUKA PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW I NAPOJÓW.
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Konin (wielkopolskie)
Sporządzanie posiłków, ich porcjowanie, prawidłowy rozdział i punktualne wydawanie, pobieranie produktów od magazyniera.
Centrum Edukacji Zawodowej Resortu Finansów - 2016-08-26 - Otwock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Konrad Grześkowiak - 2018-05-14 - Podlesice (śląskie)
w/g zakresu obowiązków kucharza
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Zakopane (małopolskie)
przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Praca w "Bar Stary" Wrocław ul. Bystrzycka 69c. Wynagrodzenie na okresie próbnym 1750zł.Kontakt kandydatów z pracodawcą tel. 788 153 315.Oferta dostępna w sali G.
PA-MA Jolanta Kaczyńska - 2015-12-02 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Lubin (dolnośląskie)
praca zmianowa w kuchni, gotowanie posiłków i dań z karty
Piotr i Krystyna Bagińscy Spółka Cywilna Pizzeria - Galeria Rozmarino - 2016-04-21 - Suwałki (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, OBSŁUGA KLIENTÓW. PRZYJMOWANIE ZAMÓWIEŃ. KOORDYNACJAZAMÓWIEŃ SUROWCÓW OD DOSTAWCÓW DO PRODUKCJI POTRAW.TŁUMACZENIE RECEPTUR.
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
1. Expo-Trans International Elżbieta Tołłoczko 2. LA VISTA RENT Elżbieta Tołłoczko - 2017-06-30 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
kucharz
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Wilk-Pol Wilk Henryk - 2016-05-19 - Mielec (podkarpackie)
Profesjonalne przygotowanie i atrakcyjne wizualnie przyrządzanie potraw według specyfikacji. Odpowiedzialność za prawidłowe przechowywanie żywności. Odpowiedzialna obsługa wszystkich urządzeń kuchennych i prawidłowa obróbka produktów spożywczych. Sprzątanie miejsca pracy podczas i po zakończeniu serwisu. Przestrzeganie przepisów BHP w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2018-01-08 - Niemcy (Niemcy)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Warszawa (mazowieckie)
praca fizyczna, przy procesach galwanicznych, kontrola ścieków pogalwanicznych
Nomet Sp. z o.o. - 2017-05-08 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Uniejów (łódzkie)
samodzielne stanowisko - szef kuchni orientalnej
"DAMAS" WALED KAYSER - 2017-01-13 - Chojnice (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
BAR "POD KASZTANAMI" MAREK SKŁADANOWSKI - 2018-05-16 - Mielno (zachodniopomorskie)
Organizowanie produkcji gastronomicznej.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Produkcji, Usług i Handlu "INTER SOLAR" Sp. z o.o. - 2018-10-01 - Buczek (łódzkie)
gotowanie dań tradycyjnej kuchni śląskiej
Restauracja "Gościniec Śląski" GRZEGORZ PIKOS - 2016-02-04 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie wg grafiku, również w weekendy w Kołobrzegu.Wynagrodzenie 100zł brutto/dzień/rejs.
AHA PLUS Bogusław Wielento - 2016-08-29 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)