KUCHARZ Buczek oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Produkcji, Usług i Handlu "INTER SOLAR" Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Organizowanie produkcji gastronomicznej.
Data publikacji: 2018-10-01
Lokalizacja: Buczek (łódzkie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Produkcji, Usług i Handlu "INTER SOLAR" Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:95-060 Buczek 26, powiat: brzeziński, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Organizowanie produkcji gastronomicznej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Buczek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: brzeziński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Brzeziny
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna książeczka SANEPID
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: - wymagany staż pracy minimum pół roku
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Produkcji, Usług i Handlu "INTER SOLAR" Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Brzezinach
Adres pracodawcy:
95-060 Buczek 26, powiat: brzeziński, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: brzeziński
Gmina pracodawcy: Brzeziny
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Buczek
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Brzezinach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.10.2018
Oferta pracy ważna do: 31.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 02.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 01.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie potraw na łodzi rzecznej (tylko lokalne wycieczki) oraz w restauracji na brzegu.
kontakt przez OHP - 2016-10-27 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków, cateringu. Wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Tel.: 509 307 652 Dariusz Frybel. Adres e-mail: hubertus_hotel (at) o2.pl
"HUBERTUS" SP. Z O.O. - 2016-09-07 - Słońsk (lubuskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Sianożęty (zachodniopomorskie)
sporządzanie posiłków, wydawanie posiłków, utrzymywanie porządku w kuchni
Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO - 2016-05-04 - Hrubieszów (lubelskie)
praca w godzinach od 7.00 do 15.00, przygotowywanie posiłków, gospodarka magazynowa produktami spożywczymi
Spółdzielcza Agrofirma Witkowo - 2017-10-30 - Witkowo Pierwsze (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Miłomłyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Władysławowo (pomorskie)
Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe, doświadczenie minimalne wymagane, Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Restauracja POD DZWONEM Przemysław Paszek - 2018-08-13 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Kuchnia turecka
Magdalena Ozalp ROŻAT - 2016-06-02 - Leżajsk (podkarpackie)
jw.
Przedszkole nr 89 "Niezapominajka" - 2018-06-18 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, STAŻ PRACY 2 LATA, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- zapoznanie z regulacjami prawnymi, organizacją i strukturą Urzędu,- sporządzanie pism,- archiwizowanie dokumentacji.
ŚWIĘTOKRZYSKI URZĄD WOJEWÓDZKI W KIELCACH - 2016-04-14 - Kielce (świętokrzyskie)
staż w urzędzie skarbowym
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Cieszyn (śląskie)
sporządzanie potraw, napojów kuchni tureckiej, opracowanie menu tureckiego
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Kościerzyna (pomorskie)
....
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków: pizza oraz inne z menu Pizzerii; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe i inne, doswiadczenie (podstawy pracy w kuchni), umiejętność: krojenia, układania produktów, przygotowywania prostych potraw, chęć do pracy
Waldemar KLUBA PIZZA MARGARITA - 2016-05-18 - Lubliniec (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
"GREK RTC" SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-12-18 - Zgierz (łódzkie)
szef kuchni, nadzór nad kucharzami, w Areszcie Śledczyn oddział w Stawiszynie, pracownik cywilny
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Stawiszyn (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
NICOLE Firma Handlowo-Usługowa Danuta Stachera - 2018-08-06 - Kuczów (świętokrzyskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-11 - Gniew (pomorskie)
Specjalności kuchni polskiej
SERWIS SMAKU S.C. - 2016-02-22 - Gdynia (pomorskie)
gotowanie potraw polskich; 1/2 etatu, praca w godzinach 09.00-13.00, 18.00-22.00, również w dni wolne ( możliwość pracy od poniedziałku do piątku);
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Zgorzelec (dolnośląskie)
-zgodnie z zawodem
JOLBEX - JR Joanna Jedlińska - 2015-12-21 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Drukowanie etykiet samoprzylepnych na towary, wycinanie etykiet samoprzylepnych, drukowanie stanów magazynu.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Bytów (pomorskie)
KucharzJedna zmiana: od 14:00 do 22:00
" Pizzeria Egzit " Łukasz Godek - 2016-06-30 - Przecław (podkarpackie)
Obsługa urządzeń i maszyn gastronomicznych (smażalnice, marynator, piec Rational)Otwarcie i zamknięcie kuchni. Przygotowywanie produktów (obróbka, panierowanie, smażenie).Korzystanie z programu komputerowego zarządzjącego praca kuchni.Przyjmowanie dostaw towarów i surowców.Dzienna inwentaryzacja produktów.Opisywanie produktów, audyt jakościowy produktów.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Otłoczyn (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań wg. receptury azjatyckiej, arabskiej: falafel, samosa, kebab, masala chicken, chapat, nann, rotii, serwowanie potraw, pomoc przy tworzeniu menu, obróbka termiczna
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Głogów (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wrocławiu (Galeria Dominikańska, pl. Dominikański 3, Arkady Wrocławskie, ul. Powstańców Śląskich 2-4, Galeria Wroclavia, ul. Sucha 1).
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. sp. komandytowa - 2017-11-10 - Wrocław (dolnośląskie)