KUCHARZ 艁omianki oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy. Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami. Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw. Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy. Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych. Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska. Informowanie prze艂o偶onego o wykrytych zagro偶eniach. Zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posi艂k贸w, w szczeg贸lno艣ci za艣 o stanie ich 艣wie偶o艣ci, brakach magazynowych, potrzebie zam贸wie艅 produkt贸w oraz innych problem贸w jakie mog膮 utrudni膰 czy uniemo偶liwi膰 prawid艂owe wykonanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych.
Data publikacji: 2019-08-28
Lokalizacja: 艁omianki (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:艁omianki, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy. Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami. Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw. Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy. Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych. Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska. Informowanie prze艂o偶onego o wykrytych zagro偶eniach. Zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posi艂k贸w, w szczeg贸lno艣ci za艣 o stanie ich 艣wie偶o艣ci, brakach magazynowych, potrzebie zam贸wie艅 produkt贸w oraz innych problem贸w jakie mog膮 utrudni膰 czy uniemo偶liwi膰 prawid艂owe wykonanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 4聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Praca pn.- pt. w godzinach 8-16, 16-24
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 艁omianki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warszawski zachodni
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 4聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 18.09.2019
Data zako艅czenia pracy: 17.02.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
japo艅ski, w mowie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_2:
rosyjski, w mowie - C2 - bieg艂y, w pi艣mie - C2 - bieg艂y
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: kucharz kuchni azjatyckiej
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Adres pracodawcy:
Pozna艅ska 131A, 05-850 O偶ar贸w Mazowiecki, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: warszawski zachodni
Gmina pracodawcy: O偶ar贸w Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: O偶ar贸w Mazowiecki
Ulica pracodawcy: Pozna艅ska
Numer budynku pracodawcy: 131A
Oferta zg艂oszona przez:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.08.2019
Oferta pracy wa偶na do: 18.09.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 29.08.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?bd13e62726d41b2813586731a8c92c2f
Podobne oferty pracy
- sporz膮dzanie potraw kuchni hinduskiej, regionalnej, napoj贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅Praca w przedziale czasowym: 10.00-14.00; 14.00-18.00; 18.00-23.00.
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
praca w bufecie, obr贸bka warzyw i owoc贸w, przygotowywanie posi艂k贸w do wydania
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Wojan贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w domu ( 艣niadanie, obiad , kolacje)
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Chodzie偶y - 2019-01-08 - Chodzie偶 (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w i potraw wedle zalece艅 prze艂o偶onego.Wymagane do艣wiadczenie zawodowe 3 miesi臋czne, osoby bez do艣wiadczenia do przyuczenia, umiej臋tno艣膰 gotowania i przyrz膮dzania potraw. Wynagrodzenie miesi臋czne 3200z艂.
DOBRY HOTEL MI臉CZKOWSKI SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2019-06-06 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno Us艂ugowe "NIDA ZDR脫J" Sp z o.o. Krzy偶anowice Dolne - 2018-11-15 - Krzy偶anowice Dolne (艣wi臋tokrzyskie)
zgodny z wykonywanym zawodem ( miejsce wykonywania pracy wg zlece艅)
Zaklad Remontowo Budowlany ABUD Marcin Szafra艅ski - 2015-12-24 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Przygotowanie produkt贸w, gotowanie potraw, wydawanie, utrzymywanie czysto艣ci w kuchni;
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
-
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Daniszew (wielkopolskie)
Przygotowanie kebaba, kanapek, gyrosa, frytek, sa艂atek, pieczenie bu艂ek
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Koszalin (zachodniopomorskie)
w/g potrzeb
Integracyjne Przedszkole Samorz膮dwe nr 27 - 2017-11-21 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw wed艂ug receptur, przestrzeganie zasad HACCAP w kuchni restauracyjnej.
CAFE BISTRO "SANTA KRUSS" AGATA KRUSS - 2018-04-19 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej: kebab, sosy, sur贸wki itp.Dwuletnie do艣wiadczenie.Prawo jazdy kat. "B"Miejsce pracy TczewKontakt: telefon 58 532-44-11E-mail: asifsymon09 (at) gmail.com
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Tczew (pomorskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Bia艂obrzegi (mazowieckie)
Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska bracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i P. PO呕., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku. Nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzeniem zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem. obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwe, p艂ukanie, dezynfekcja, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp. sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstaj膮ce w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w. Sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np: zupy, dania g艂贸wne, desery, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw. praca w godzinach pomi臋dzy 8 -16.
LABDAR SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-12-13 - Miszewko (pomorskie)
- przygotowywanie da艅 w restauracji m.in. da艅 makaronowych, da艅 mi臋snych i da艅 rybnych- dekorowanie potraw - wyb贸r produkt贸w najlepszej jako艣ci i odpowiednie ich przechowywanie - przestrzeganie zasad BHP
Gastst盲tte Lindenhof Andre Markwitz - 2016-05-04 - Niemcy (Niemcy)
Prace kucharki
WILLA LA-NEL BARBARA KUSZCZAK - 2016-05-09 - Rewa (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Janusz Andrzej Kaliniak Dom Handlowy-Hotel-Restauracja Janusz - 2018-07-20 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
HOTEL PAW艁OWSKI SP. Z O.O - 2017-03-01 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
Pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w. Praca na umowe o prac臋 w godz. 6-18, 7-19 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Ko艂obrzegu.
Sanatorium Uzdrowiskowe MESKO Adam Maciejewski - 2016-10-25 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w wg uzgodnionego menu
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Gocza艂kowice-Zdr贸j (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Miech贸w (ma艂opolskie)
Pomocnicze prace zwi膮zane z bran偶膮 budowlan膮.Wykonywanie prac na budowie
Zak艂ad Remontowo Budowlany Miros艂aw Nici艅ski - 2016-07-08 - Katowice (艣l膮skie)
Przyrz膮dzanie potraw, przygotowywanie menu, obs艂uga sprz臋tu kuchennego. Zg艂aszanie zapotrzebowania na surowiec, utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy. Kontrola jako艣ci produkt贸w, inne czynno艣ci powierzone przez pracodawc臋.
kontakt przez PUP - 2019-05-20 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Bar "Burmistrz" s.c. - 2018-10-15 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYGOTOWANIE I GOTOWANIE POTRAW KUCHNI POLSKIEJ
KRAKOWSKA SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA - 2019-06-04 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Pod D臋bem Megapolis Sp. z o.o. Sp. komandytowa - 2017-06-01 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z otrzymanym zam贸wieniem, czyszczenie, odpowiednie przechowywanie i ewentualnIe wymiana u偶ywanych przyrz膮d贸w, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych.
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
Przygotowywanie od surowca do gotowego produktu potraw; utrzymywanie w nale偶ytej czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych; kontakt z klientem; przyjmowanie dostawy.
kontakt przez PUP - 2019-06-27 - B臋dzin (艣l膮skie)
roz艂adowanie, przyjmowanie i rozmieszczenie towaru w pomieszczeniach magazynowych, wydawanie towaru z magazynu, obs艂uga komputera i urz膮dze艅 biurowych; okres pr贸bny 3 miesi膮ce, mo偶liwe dalsze zatrudnienie; godziny pracy: 7.25- 15.00
WOJEW脫DZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY IM. JANUSZA KORCZAKA W S艁UPSKU SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-03-06 - S艂upsk (pomorskie)