KUCHARZ Rzeszów oferta pracy PLACÓWKA OPIEKUŃCZO WYCHOWAWCZA IM. DR HENRYKA HANASIEWICZA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Data publikacji: 2020-11-09
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: PLACÓWKA OPIEKUŃCZO WYCHOWAWCZA IM. DR HENRYKA HANASIEWICZA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:UNII LUBELSKIEJ 4, 35-016 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1863
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.11.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
PLACÓWKA OPIEKUŃCZO WYCHOWAWCZA IM. DR HENRYKA HANASIEWICZA
danePracodawcy_nip: 8132641556
danePracodawcy_regon: 000248875
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
UNII LUBELSKIEJ 4, 35-016 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail, Godziny : 8-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
danePracodawcy_kodPowiatu: 1863
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0974133
Ulica pracodawcy: UNII LUBELSKIEJ
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 09.11.2020
Oferta pracy ważna do: 08.12.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 09.11.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 09.11.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0338fc73f0ea1e494121bd8b136e4ab7
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej.- Wynagrodzenie na początek od 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Następnie umowa na czas określony. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy (dwa dni pracy, dwa dni wolnego) w godzinach: 12:00-24:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub w przypadku braku wykształcenia kierunkowego wymagane jest posiadanie doświadczenia zawodowego min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziana znajomość procedur HACCP. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-721-11-40, 784-036-204) celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub pocztowy (ul. Bytkowska 1a, 40-148 Katowice) lub e-mail: biuro (at) bestwesternkatowice.pl
METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-04 - Katowice (śląskie)
przygotowanie posiłków
Instytut Zdrowia "SOFRA" SPÓŁKA Z O. O. - 2016-01-18 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie pizzy na indywidualnym stanowisku pracy.
POD JABŁONIAMI Paweł Bielawski - 2018-12-06 - Augustów (podlaskie)
Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardamiRacjonalne gospodarowanie towaremMinimalizowanie stratUtrzymanie porządkuMiejsce pracy:ul. Polna 1B, 87-162 Lubicz Górny
JAVED AHMED - 2020-09-17 - Lubicz Górny (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Praca w godz.: 8-16, 16-24. Proponowany okres zatrudnienia: 2 lata.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Wrocław (dolnośląskie)
Montaż mebli, obsługa elektronarzędzi.
Pracownia Stolarska RAstol Robert Lipiński - 2020-08-06 - Pińczata (kujawsko-pomorskie)
Według programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2019-03-08 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
sprzedaż wyrobów cukierniczych, obsługa kasy i terminala kart płatniczych, sprzątanie miejsca pracypraca w godz. 10.00-18.00
kontakt przez PUP - 2019-06-19 - Warszawa (mazowieckie)
prace budowlane, ocieplenia budynków
kontakt przez PUP - 2017-01-14 - Rydułtowy (śląskie)
Wypiek kiszki i babki ziemniaczanej.
"JANZA" FIRMA PIEKARNICZO-CUKIERNICZA JAN ZAWORSKI - 2017-01-24 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
ADAM WĄSIK RESTAURACJA EXCLUSIVE - 2016-03-02 - Radomsko (łódzkie)
wg stanowiska, przepisy w j. wietnamskimumiejętność pracy w zespoe, komunikatywność
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Ząbki (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Paszowice (dolnośląskie)
wypiek pizzy, przyrządzanie potraw, obróbka warzyw, przygotowanie deserów, obsługa mikrofali, frytkownicy
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Nowe (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Pszczyna (śląskie)
prace związane z obsługa pizzerii, robienie pizzy, dbanie o czystośc w miejscu pracy,lokalu
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Barwice (zachodniopomorskie)
fryzjerstwo damsko - męskie
Salon Fryzjersko Kosmetyczny EVANA - 2019-05-15 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Sporzadzanie różnych potraw, Dania kuchni polskiej, regionalnej, środziemnomorskiej
Mazurski Raj Sp. z o.o. - 2019-05-27 - Piaski (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
ALEKS DOM CLEAN ALEKSANDRA ZDEBIAK - 2015-12-14 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów, przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązujących norm, pobieranie z magazynu produktów żywnościowcych w ilości przewidzianych recepturą i odpowiednie zabezpieczenie ich przed użyciem, dbanie o najwyższą jakość i snak posiłków oraz terminowość wydawania, obróbka wstępna warzyw i owoców oraz innych produktów z zachowaniem HACCP, wymogów technologii i instrukcji obsługi, porcjowanie posiłków i ich wydawanie wg norm, gospodarowanie produktami przy sprządzaniu posiłków, pobieranie i zabezpieczanie próbek żywności do kontroli SANEPIDu, prawidłowe postępowanie z resztkami pokonsumpcyjnymi. Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posiłków.
BURSA SZKOLNA NR 5 - 2019-07-11 - Lublin (lubelskie)
PRZYGOTOWANIE DAN WIETNAMSKICH
kontakt przez PUP - 2018-05-21 - Radom (mazowieckie)
przygotowanie i produkcja potraw, obróbka termiczna potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
pn. - pt. od 8.00-16.00
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Opole (opolskie)
praca w smażalni pstrąga w Terce, pracodawca zapewnia gratis zakwaterowanie i wyżywienie.miejce pracy : Terka 11 km od Polańczyka
USŁUGI GASTRONOMICZNE I HANDEL WIERZBICKA RENATA - 2017-05-10 - Terka (podkarpackie)
Przygotowanie do wydania posiłków typu fast-food
kontakt przez PUP - 2019-02-21 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
przygotowanie dań, z manu oraz śniadań
kontakt przez PUP - 2019-05-17 - Kraków (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Warszawa (mazowieckie)
Organizowanie transportu, pozyskiwanie i prowadzenie rozmów z klientami oraz przewoźnikami, sporządzanie dokumentacji.
kontakt przez PUP - 2020-02-27 - Chełm (lubelskie)