KUCHARZ Augustów oferta pracy POD JABŁONIAMI Paweł Bielawski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 192 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie pizzy na indywidualnym stanowisku pracy.
Data publikacji: 2018-12-06
Lokalizacja: Augustów (podlaskie)
Pracodawca: POD JABŁONIAMI Paweł Bielawski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rybacka 3, 16-300 Augustów, powiat: augustowski, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie pizzy na indywidualnym stanowisku pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 192 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 13,70 zł brutto / godz.
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Augustów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: augustowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Augustów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 192 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.12.2018
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: POD JABŁONIAMI Paweł Bielawski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Augustowie
Adres pracodawcy:
Rybacka 3, 16-300 Augustów, powiat: augustowski, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: augustowski
Gmina pracodawcy: Augustów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Augustów
Ulica pracodawcy: Rybacka
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Augustowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 06.12.2018
Data dodania oferty pracy: 06.12.2018
Oferta pracy ważna do: 04.01.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 06.12.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 06.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Zielona Góra (lubuskie)
Kucharz
ALBAX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-24 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, współpraca przy tworzeniu jadłospisu, przestrzeganie przepisów BHP, PPoż, sanepidu, catering, szkolenia, imprezy pracownicze. Praca 40 godzin tygodniowo, od poniedziałku do niedzieli, godziny zależne od imprez (rano/wieczorem).
CLASSIC ANNA MOLGO - 2016-09-12 - Rozalin (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
CARROTCO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-23 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Zgodny ze stanowiskiem
P.P.H.U. KRYSTAL A. Kociołek - 2016-10-18 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
DEKARSTWO UZARSKI GRZEGORZ UZARSKI - 2018-07-16 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie surowców.
Z.W.A.S. "BASTEK" Barbara Matus - 2016-03-18 - Humniska (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Łódź (łódzkie)
przyrządzanie:hommos,falafel,koffta,soczewica,kebab arabski,doświadczenie min.2 lata,prawo jazdy kat ,znajomość j.arabski komunikatywny,j.angielski podstawowy,j.polski podstawowy
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Białobrzegi (mazowieckie)
Współplanowanie jadłospisu zgodnie z obowiązującymi normami. Przygotowywanie posiłków.
Zespół Szkół w Kolnie - 2016-05-16 - Kolno (warmińsko-mazurskie)
Samodzieklny kucharz kuchni ukraińskiej i polskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami restauracji
Hotel 1231 Sp. z o.o. - 2016-04-25 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Praca na stanowisku kucharz przetwórstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezpłatny dowóz do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, Lęborka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwieńskich Błot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowości zgodnych z trasą dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
GRAAL SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-04-30 - Kartoszyno (pomorskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw, również obsługa gości.Mile widziane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza.
Restauracja "MASKOTKA" Michałowska Halina - 2017-06-21 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Samodzielny kucharz
Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala - 2016-04-06 - Krzyszkowice (małopolskie)
Prace w kuchni, przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw,ukłądanie karty dań,wybór naczyń i sprzętu do przygotowanej potrawy.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Twardogóra (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw, przestrzeganie porządku i higieny w kuchni, doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom.
kontakt przez OHP - 2018-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, DBANIE O ESTETYKĘ POTRAW, DBANIE O PORZĄDEK W MIEJSCU PRACY ,
kontakt przez OHP - 2018-08-28 - Pietrzyków (lubuskie)
Wykształcenie kierunkowe lub doświadczenie zawodowe; książeczka sanepidowska; dzień pracy/ dzień wolnego; kuchnia tradycyjna; praca od 06:00 w Knurowie;
BAR-RESTAURACYJNY "GWAREK" JÓZEFA JURCZYGA - 2018-08-10 - Knurów (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Równoważny system czasu pracy.
Przedsiębiorstwo MORZE - 2018-05-07 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, nadzór nad kuchnią
FIRMA BIESIADA WOJCIECHÓW WŁODZIMIERZ CZERNIEC - 2016-12-14 - Wojciechów (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
"ANDRZEJCZUK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-11-02 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Wykonywanie, sporządzanie posiłków.
Bar Pod Gajem Halina Lenkiewicz - 2016-03-10 - Mońki (podlaskie)
Obsługa recepcji
PHZ Spółdzielni Mleczarskich Lacpol Hotel "Witoldówka" - 2016-03-30 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
1. Wykonywanie czynności produkcyjnych wraz z obróbką ręczną, mechaniczną i termiczną produktów żywnościowych,2. Wydawanie gorących potraw do termosów zgodnie z recepturą potraw, obowiązującą gramaturą i ilością pacjentów,3. Transportowanie produktów żywnościowych i materiałów gospodarczych,4. Wykonywanie czynności produkcyjnych, uwzględniając najlepsze technologie przy produkcji diety podstawowej, lekkostrawnej zgodnie z zaleceniami lekarskimi.
SZPITAL KLINICZNY IM. DR. JÓZEFA BABIŃSKIEGO SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W KRAKOWIE - 2018-11-15 - Kraków (małopolskie)
-opracowywanie projektów przepisów wewnętrznych wydawanych przez kierownika jednostki dotyczących prowadzenia rachunkowości jednostek i zakładów budżetowych oraz instytucji kultury obsługiwanych przez CUWGP,-kierowanie pracą księgowości oraz nadzorowanie całokształtu prac z zakresu rachunkowości,-prowadzenie ksiąg rachunkowych jednostek,-obsługa programów systemu Wolters Kluwer, programy: Finanse DDJ, Rozrachunki, Wyposażenie, Płace, Kadry, -opracowywanie projektów planów finansowych jednostek i ich zmian,-zapewnienie prawidłowego i terminowego obiegu dokumentów księgowych,-dokonywanie bieżącej analizy wykonywania planów i bieżąceinformowanie kierowników jednostek o stopniu realizacji dochodów i wydatków budżetowych oraz prawidłowości wykorzystania środków otrzymanych na wydatki z budżetu państwa lub jednostki samorządu terytorialnego.
Centrum Usług Wspólnych Gminy Przechlewo - 2018-01-27 - Przechlewo (pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Głogowo (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZWODOWE KIERUNKOWE, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZNIU KUCHNIĄ ORAZ PERSONELEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA,KONTAKT OSOBISTY: UL. MIESZKA I 73, II PIĘTRO, POK.3A, TEL 727003748 LUB CV PRZESŁAĆ NA MAILA: a.piekonko (at) impel.pl;MIEJSCE PRACY: SZPITAL UL.POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-09-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)