KUCHARZ Wojciechów oferta pracy FIRMA BIESIADA WOJCIECHÓW WŁODZIMIERZ CZERNIEC
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, nadzór nad kuchnią
Data publikacji: 2016-12-14
Lokalizacja: Wojciechów (lubelskie)
Pracodawca: FIRMA BIESIADA WOJCIECHÓW WŁODZIMIERZ CZERNIEC
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:24-204 Wojciechów 151, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, nadzór nad kuchnią
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wojciechów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubelski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wojciechów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: FIRMA BIESIADA WOJCIECHÓW WŁODZIMIERZ CZERNIEC
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
24-204 Wojciechów 151, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: lubelski
Gmina pracodawcy: Wojciechów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wojciechów
Adres strony pracodawcy: www.karczmabiesiada.webpark.pl
Numer budynku pracodawcy: 151
Profil działalności pracodawcy:
Usługi gastronomiczne, imprezy okolicznościowe, catering
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.12.2016
Data dodania oferty pracy: 14.12.2016
Oferta pracy ważna do: 12.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 14.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków dla gości oraz a le carte w restauracji
Hotel i Restauracja "AURORA" Sp. z o.o. - 2016-01-14 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu.
Wanda Wakuła - Zajazd Chodowiak - 2017-12-22 - Chodów (mazowieckie)
Wg. harmonogramu PO WER
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
Prowadzenie kuchni ,przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Augustów (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy; wynagrodzenie 1850,00 zł brutto - do uzgodnienia
PHU EDEN Walerian Kasperski - 2016-04-11 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie dań. Organizacja czasu pracy na kuchni, zamówienia itp.
JRW Invest Podhale Sp. z o.o. Rest. Cristalpatio - 2017-10-09 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
jw.
Dom Pomocy Społecznej im. "Matysiaków" - 2016-02-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów i personelu, znajomość przepisów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Górki Wielkie (śląskie)
praca na kuchni, przygotowywanie potraw, praca na stanowisku pizzermena
KUCHMISTRZOSTWO Maciej Krzyżański - 2018-04-05 - Bogdanowo (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
KUĆ WANDA FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA "DRZEWIÓNKA" - 2016-12-05 - Wisła (śląskie)
praca jako kucharz
Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi - 2017-08-22 - Poznań (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, WYDAWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Organizacja pracy na kuchni
B&M Szpendowscy s.c. - 2017-08-14 - Sieradz (łódzkie)
Gotowanie w kuchni polskiej, wydawanie posiłków.
BAR MLECZNY AKADEMICKI S.C. Maria Sasin, Ewa Bugdol - 2016-04-26 - Gdańsk (pomorskie)
Kucharz jest odpowiedzialny za przygotowywanie dań a'la carte i innych dań w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych
Qubus Hotel Management Sp. z o.o. - 2017-12-04 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przechowywanie żywności,przygotowywanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych, sporządzanie potrwa i napojów, dekorowanie potrwa, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, utrzymanie czystości na swoim stanowisku pracy. Oferta stanowi realizację zobowiązania pracodawcy do zatrudnienia osoby po stażu. W pierwszej kolejności zostanie skierowana osoba odbywająca staż u tego pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Zamość (kujawsko-pomorskie)
Praca w barze na stacji paliw; praca w godz. 8-16; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-10
P.H.U.P ROLMASZ Sp.z o.o. - 2016-06-13 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o asortyment, obsługa klientów narodowości koreańskiej, zamawianie przypraw i składników z Koreii, obsługa klienta posługującego się językiem koreańskim (pracownicy firmy LG Electronics)
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Mława (mazowieckie)
-wykonywanie podstawowych czynności w zakresie przygotowywania potraw-obsługa kasy fiskalnej i programu komputerowego Pizzeri- nauka przygotowywania posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie potraw egipskich.
KING TUT S.C. - 2017-01-30 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw zgodnie z menu
Michał Rejs Firma Handlowo- Usługowa - 2016-12-08 - Rakowo (kujawsko-pomorskie)
pilnowanie porządku, wykonywanie drobnych napraw, pomoc w porcie
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Piaski (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków, przygotowywanie sałatek, obsługa urządzeń kuchennych
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2018-01-23 - Słubice (lubuskie)
Wykształcenie zawodowe. Zakres obowiązków: praca na kuchni i zmywaku oraz hotelu. Praca między godzyną 13:00 - 22:00. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
RESTAURACJA, HOTEL BIAŁY DOM II WOJCIECH SWOBODA - 2017-09-20 - Rybnik (śląskie)
Opieka nad osobami starszymi - opieka nad grupą 23 podopiecznych w domu seniora
Grzegorz Cieślik Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe "JG Cieślik" - 2018-03-29 - Częstochowa (śląskie)
przygotowanie i gotowanie dań kuchni indyjskiej, szczególnie południowoindyjskiej, umiejętność obsługi pieca Tandor, pieczenie pieczywa oraz mięs i serów
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
IRENA SZCZYPA - 2016-01-25 - Puławy (lubelskie)
jw.
Przedszkole Nr 206 - 2018-07-02 - Warszawa (mazowieckie)