KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie i gotowanie dań kuchni indyjskiej, szczególnie południowoindyjskiej, umiejętność obsługi pieca Tandor, pieczenie pieczywa oraz mięs i serów
Data publikacji: 2017-06-08
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie i gotowanie dań kuchni indyjskiej, szczególnie południowoindyjskiej, umiejętność obsługi pieca Tandor, pieczenie pieczywa oraz mięs i serów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
minimum 2 lata stażu pracy, znajomość kuchni indyjskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.06.2017
Oferta pracy ważna do: 21.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 08.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 08.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Ubój, rzeźnik, wykrawaczOkres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas określony od 28.02.2017r.-31.01.2018r. Miejsce wykonywania pracy: MikołówPraca w godzinach: 4-12 lub 8-12 od pn-ndz.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Mikołów (śląskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
Zakład Produkcyjno-Usługowy ANITA Anita Czystowska - 2018-12-18 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Praca w kuchni; przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje)/ew. pomoc w przygotowywaniu posiłków.
Okręgowa Spółdzielnia Turystyczna "Gromada" Odział w Łomży - 2018-10-02 - Łomża (podlaskie)
praca w lokalu gastronomicznym
ZAJAZD Pod Kasztanem Iwona Rutyna - 2016-01-05 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie dla mnichów oraz gości Domu Gości oraz Restauracji
"BENEDICITE" Jednostka Gospodarcza Opactwa Benedyktynów w Tyńcu - 2018-04-23 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie półproduktów takich jak sosy, warzywa, pasty w restauracji. Obsługa grilla, robienie burgerów.
TOKO SUSHI S.C. - 2018-01-09 - Rumia (pomorskie)
Praca jako kucharz w restauracji tajskiej w centrum miasta. Przygotowywanie samodzielne warzyw oraz mięs, następnie gotowanie tajskich dań. Umowa o pracę na cazs określony. Praca jednozmianowa: 12-20. Proponowany okres zatrudnienia; 1 rok. Oferta dotępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Wrocław (dolnośląskie)
przyjmowanie i wydawanie towaru z magazynu,przenoszenie towarów, rozmieszczenie i ułożenie przyjętych materiałów w magazynie, zabezpieczenie ich przed ubytkami, zniszczeniem, kradzieżą, utrzymanie porządku i czytości w magazynie, prowadzenie, zgodnie z obowiązującymi przepisami, ewidencji ruchu i stanów zapasów ( ilościowej ewidencji magzynowej) oraz innych wymaganych ewidencji, rejestrów, wykazów, sprawozdań. Przestrzeganie zasad obiegu dokumantacji i porządku w przechowywaniu dokumentów magazynowych. Kontrolowanie zgodności rzeczywistego stanu zapasów ze stanem ewidencyjnym. Rozliczanie się z powierzonego majątku na podstawie inwentaryzacji.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Wyszków (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Łódź (łódzkie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Głogów (dolnośląskie)
Organizacja pracy ciągłej w kuchni; monitorowanie zgodności receptur i technologii gotowania; kalkulacja kosztów produktów; kontrola jakości przygotowanych potraw; szkolenie i certyfikacja personelu kuchni; praca z przepisami i standardami bezpiecz. i higieny pracy; opracowywanie i wdrażanie nowych potraw sezonowych
Hotel Mużakowski HEALTH RESORT Sp. z o.o. S.K. - 2016-02-05 - Łęknica (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków.
FUNDACJA ZESPOŁU PIEŚNI I TAŃCA "KRAKUS" - 2017-11-24 - Kraków (małopolskie)
gotowanie,pratrzadzanie i wydawanie potraw, obróbka termiczna mięsa
Hotel "MARIA"-Maria Jurewicz /Strzelin - 2016-05-23 - Strzelin (dolnośląskie)
Przygotowywanie kebaba z surowców, sporządzanie surówek, sosów.Cięcie i grillowanie mięsa. Formowanie dań i kanapek.Dowóz dań do klienta. Komunikacja z wlaścicielelm i gośćmi w języku arabskim.
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Wiązowna (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Sieraków (wielkopolskie)
Szkolenie BHP i PPOZ. Zapoznanie sie z załogą i zakładem. Zapoznanie sie z wyposażeniem zakładu. Pomoc przy przygotowywaniu materiałów i produktów niezbędnych do gotowania. Przygotowywanie surówek i napojów do posiłków. Pomoc przy wydawaniu posiłków. Przygotowywanie się realizacja zamówień od kelnera w zależności od potrzeb klientów. Przygotowywanie produktów niezbędnych do gotowania. Gotowanie posiłków z pomocą kucharek. Samodzielne przygotowywanie produktów niezbędnych do gotowania obiadów lub dań według zamówień klientów. Układanie menu na dany dzień tygodnia i składanie zamówień na zakup surowców i materiałów.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Łazy (mazowieckie)
przygotowywanie potraw (sushi).Praca w Koku Sushi Świdnica
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Świdnica (dolnośląskie)
Obsługa automatów pakujących.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe ROLPOT Sp.J. Królewski i Panek - 2017-01-04 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie kebabów, dań i przekąsek orientalnych według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, dekorowanie dań, tworzenie nowości w karcie menu i list zaopatrzeniowych.
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
przygotowywanie poraw i napojów, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych, obróbka wstępna surowca, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji wyrobów kulinarnych, posługiwanie się narzędziami i maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw mięsnych, pómięsnych
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
-Przygotowywanie dań dostosownych do zamówień cateringowych oraz zapewnienie ich wysokiej jakości według standardów firmy
Belvedere - Cafe Łazienki Królewskie Sp. z o.o. w W-wie - 2018-10-08 - Piaseczno (mazowieckie)
- Sprzedaż kwiatów, upominków, przygotowywanie kompozycji kwiatowych- Kontakt telefoniczny: 606-922-019- Godziny p4racy os 08.00 do 16.00 lub 10.00 do 18.00
NATALIA KWIACIARNIA KWIACIARSTWO-OGRODNICTWO HANNA RADOMSKA - 2018-01-09 - Tczew (pomorskie)
-utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,-przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni,-dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowaywanych posiłków-przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy,-wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez menadźera,-przestrzeganie obowiązującego regulaminu pracy i innych zarządzeń wewnętrzynych.
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
produkcja wyrobu pizzy, sałatek, sosów, deserów
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Kwidzyn (pomorskie)
sporządzanie potraw kulinarnych; dobór właściwych produktów spożywczych; sporządzanie zup, potraw mięsnych sałatek zakąsek; estetyka podania i zdobienia potraw; dbałość o higienę stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Ropica Polska (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kalkulacją żywnościową
kontakt przez PUP - 2018-10-08 - Parczew (lubelskie)
gotowanie ( śniadanie, obiad, podwieczorek), tworzenie jadłospisów co kwartał, robienie i wysyłanie zamówień z zaopatrzeniem spożywczym
Przedszkole Montessori Julia Janowska - 2016-03-30 - Stare Faszczyce (mazowieckie)
Zarządzanie zespołem, układanie menu, gotowanie potraw kuchni polskiej
Alicja Konys "U Ali" - 2016-01-18 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowanie dań kuchni orientalnej. Praca na dwie zmiany w godz.: 7-15, 13-21. Równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Amalfi s.c. (Wrocław). sala G
AMALFI s.c. - 2017-11-10 - Wrocław (dolnośląskie)