KUCHARZ GORĄCY Piaseczno oferta pracy Belvedere - Cafe Łazienki Królewskie Sp. z o.o. w W-wie
Stanowisko: KUCHARZ GORĄCY
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: -Przygotowywanie dań dostosownych do zamówień cateringowych oraz zapewnienie ich wysokiej jakości według standardów firmy
Data publikacji: 2018-10-08
Lokalizacja: Piaseczno (mazowieckie)
Pracodawca: Belvedere - Cafe Łazienki Królewskie Sp. z o.o. w W-wie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Raszyńska 13, 05-500 Piaseczno, powiat: grójecki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
-Przygotowywanie dań dostosownych do zamówień cateringowych oraz zapewnienie ich wysokiej jakości według standardów firmy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ GORĄCY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Piaseczno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: grójecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Warka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, techniczne, kierunek: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia dla celów sanitarno - epidemiologicznych (książeczka sanepidowska)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
Belvedere - Cafe Łazienki Królewskie Sp. z o.o. w W-wie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
Agrykola 1, 00-460 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE DO PRACY
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Agrykola
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.10.2018
Oferta pracy ważna do: 15.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 08.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 08.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
GOTOWANIE DAŃ
DOMOWE OBIADY U DOROTY BUŁHAK DOROTA - 2017-05-19 - Polkowice (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Warszawa (mazowieckie)
według zakresu obowiązków
kontakt przez PUP - 2018-05-01 - Pieńki (mazowieckie)
obsługa gości restauracji, obsługa kasy fiskalnej
NOTUS Agnieszka Witkowska (Gościniec pod Młynem) - 2017-10-19 - Jacewo (kujawsko-pomorskie)
ODBIERANIE DESEK Z TARTAKU.ZBIJANIE PALET.UKŁADANIE DREWNA.
Firma Handlowo Usługowa "DREW-BUD" Urszula Dąbroś - 2016-07-12 - Pilzno (podkarpackie)
Przygotowywanie dań, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Stalowa Wola (podkarpackie)
opracowywanie i przygotowywanie posiłków a,la carte, obsługa bufetu śniadaniowego i kolacyjnego wg zapotrzebowania; praca w wymiarze 15 godzin tygodniowo, stawka 40 zł bruto za 1 godzinę. Praca w godzinach 6-9 oraz 18-21.kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 9-15
Turystyka i Wypoczynek Beata Ćwigoń OW Kormoran - 2017-01-18 - Rowy (pomorskie)
przygotowywanie śniadań,pieczenie potraw potrzebnych do produkcji,przygotowywanie sałatek
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Częstochowa (śląskie)
lepienie i gotowanie pierogów, przygotowanie cista do pierogów i farszu
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Opole Lubelskie (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków: sałatki, burgery, Frytki, itp.
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Piła (wielkopolskie)
praca w zespole ok. 10 osób w kuchni; przygotowywanie posiłków (miejsce wykonywania pracy Zakątek Mazurski GIM, Nowa Kaletka)
AKORA Sp. z o.o. - 2016-03-30 - Nowa Kaletka (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie: zawodowe, min. 5 lat doświadczenia na stanowisku murarza, 1 zmiana, brak nałogów; miejsce pracy: Gliwice i okolice;
Piotr Gold - 2017-05-05 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków, serwowanie posiłków dla dzieci w wieku 2,5 do 6 lat
Przedszkole Niepubliczne "MISIAKI" - 2017-05-18 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej: kebabu, kanapek, przekąsek orientalnych. Dbanie o czystość miejsca pracy, prowadzenie sprzeadży, przygotowywanie list zaopatrzeniowych. Odtwarzanie potraw z oryginalnych receptur.
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw wg. receptury, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, obsługa urządzeń kuchennych, przestrzeganie zasad BHP, utrzymanie czystości na stanowisku pracy i w pomieszczeniach podległych
"DREWSTOL 1" Jan Pietrzykowski - 2018-09-26 - Brańsk (podlaskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej i chińskiej zgodnie z procedurami obowiązującymi w tych kuchniach, wprowadzanie nowych potraw, opracowywanie kart menu
SON PHAN VAN "ZŁOTY SMOK" - 2018-05-09 - Stargard (zachodniopomorskie)
prace związane z zawodem kucharz
Bartkowski Andrzej F.P.U.H. - 2015-11-27 - Klecza Dolna (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ ZGODNIE Z KARTĄ ORAZ WEDŁUG ZAPLANOWANEGO MENU. ZAMAWIANIE TOWARÓW, KOORDYNACJA PRACY ZESPOŁU.MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY - 1 OSOBA UL. MOCHNACKIEGO 4, 2 OSOBA UL.DĄBROWSKIEGO 30
FIRMA BARTEK CECYLIA BAŃKOWSKA - 2017-04-24 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie potraw kuchni tureckiej, Doner kebeb, Adana kebab, tureckie kotlety mielone, szaszłyki.
NAZAR FAST FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-04-24 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
F.H.U. HOTEL GÓRSKO Maria Sadkiewicz-Bill - 2016-01-07 - Wieliczka (małopolskie)
Przygotowywanie i sprzedaż produktów małej gastronomii
TRAFART OKTAWIAN KIESZKOWSKI - 2017-05-16 - Turek (podlaskie)
w/g stanowiska
FOOD HUB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-27 - Kielce (świętokrzyskie)
gotowanie - kuchnia polska
TELECATERING S.C. S.OGIERMAN K.BROL - 2016-09-06 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
RENATA PYSZ SPRZEDAŻ HURTOWA I DETALICZNA ODZIEŻY - 2018-03-05 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
praca w pizzerii VENEZIA
PPHU MAKA MAŁGORZATA MROZIŃSKA - 2016-10-10 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków z pobranych z magazynu produktów, porcjowanie produktów spożywczych, właściwa organizacja pracy pracowników na zmianie; praca w godz. 5.00-13.00, 9.00-17.00, 12.00-20.00.
33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE - 2018-04-26 - Nowa Dęba (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw.
KPTW NATURATOUR - Sp. z o.o. - 2016-05-24 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Leopoldów (lubelskie)
zgodny ze stanowiskiem
HARTEK BERNARD RUPNIEWSKI - 2017-03-01 - Ostaszewo (warmińsko-mazurskie)