KUCHARZ Olchowiec oferta pracy COLLIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, INVEST SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: bieżącoa obsługa kuchni, przygotowywanie potraw, nadzór nad pomocą kuchenną
Data publikacji: 2020-06-26
Lokalizacja: Olchowiec (podkarpackie)
Pracodawca: COLLIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, INVEST SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:38-710 Olchowiec 46, powiat: bieszczadzki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
bieżącoa obsługa kuchni, przygotowywanie potraw, nadzór nad pomocą kuchenną
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: możliwość zakwaterowania i wyżywienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Olchowiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bieszczadzki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1801
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Czarna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
COLLIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, INVEST SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA
danePracodawcy_nip: 5213657608
danePracodawcy_regon: 146926796
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ustrzykach Dolnych
Adres pracodawcy:
38-710 Olchowiec 46, powiat: bieszczadzki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: bieszczadzki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1801
Gmina pracodawcy: Czarna
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Olchowiec
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0347985
Numer budynku pracodawcy: 46
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ustrzykach Dolnych
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 26.06.2020
Oferta pracy ważna do: 31.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 26.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 26.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?006407fb54cb5737c302f0bc98543969
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2017-01-09 - Trzebnica (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków dla pracowników; wydanie posiłków; dbanie o estetykę stołówki.
Tarczyński S.A. - 2018-12-20 - Ujeździec Mały (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw wg. zamówień klientów
kontakt przez PUP - 2019-07-30 - Chabsko (kujawsko-pomorskie)
- przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Rzeszów (podkarpackie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Kobylin (wielkopolskie)
Praca w kuchni, obsługa klienta, przygotowywanie potraw turecko-tunezyjskich. Około 80 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach: 18:00-22:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 2 lata.
kontakt przez PUP - 2020-02-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków dla meszkańców ZDPS
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2017-05-22 - Wieleń (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
Szkoła Podstawowa nr 43 w Gdyni - 2019-08-12 - Gdynia (pomorskie)
Gotowanie zup z owoców morza i potraw, obieranie krabów, ośmiornic, kalmarów. Smażenie ryb, małży. Przygotowanie frytur i smażenie frytek. Składanie dań wg. wytycznych.
KONSAT Sp. z o.o. - 2017-05-18 - Sopot (pomorskie)
.
BAR U JUSTYNY MACHOWSKA JUSTYNA - 2018-01-09 - Makowiska (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie ciepłych dań dla gości A'la kare
Malinowe Hotele Sp. z o.o. - 2016-08-03 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
- Przestrzeganie zasad HACCP,- Kontrola stanu zapasów produktów,- Dbanie o czystość na stanowisku pracy,- Przygotowywanie dań według standardów.
Hard Rock Cafe - 2018-05-07 - Gdańsk (pomorskie)
Sprzedaż odzieży
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Sieradz (łódzkie)
praca w kuchnii
Firma Handlowa "MIRO" - 2016-06-30 - Łeba (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
Dbanie o czystość stanowiska pracy, przygotowanie posiłków, uzupelnienie stanow magazynowych, dbanieo estetykę wydawanych potraw
Med-Active Mariusz Mastej RESTAURACJA TOSKANIA - 2017-03-28 - Jasło (podkarpackie)
znajomość karty dań, receptur i zasad prezentacji dań, zdolność poprawnego kalkulowania czasu pracy, organizowanie i nadzór nad jakością pracy osób podległych, przestrzeganie zasad bhp, p.poż i HACCP,
Bethania sp. z o.o. - 2016-06-24 - Brzeg (opolskie)
Obsługa gości
PPHU AG - MAHAL Agnieszka Rzaniak - 2018-01-15 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowanie dań kuchni wschodzniej i ukraińskiej. (Pielmieni, Chinkali, Czebureki,sałtki po koreańsku)
ES -ELENA SKAKOWSKA - 2016-10-06 - Sopot (pomorskie)
do uzgodnienia
JK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-08-13 - Trzebownisko (podkarpackie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej. Przygotowywanie i rozdrabnianie jarzyw i owoców. Zabezpieczenie przed zepsuciem. Obróbka wstępna surowców. Pomoc w wykonywaniu różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw. Posługiwanie się narzędziami. Wykończenie, porcjowanie, dekorowanie i serwowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2019-02-05 - Grybów (małopolskie)
w/g stanowiska
J&K Sp. z o.o. Kielce - 2019-11-20 - Kielce (świętokrzyskie)
Produkcja schodów i mebli kuchennych
P.H.U. DREW-STYL Dariusz Charuba - 2020-10-16 - Orzeszków (łódzkie)
przygotowywanie potraw, gotowanie, wypiekanie pizzy, krojenie. Miejsce wykonywania pracy Ruda Śląska. Zatrudnienie przez agencję zatrudnienia na umowę o pracę tymczasową.
Randstad Polska Sp. z o.o. Agencja Pracy Tymczasowej - 2018-02-19 - Ruda Śląska (śląskie)
wynagrodzenie do uzgodnienia, praca w godz. 10-24
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka wypoczynkowego
Teresa Fałkowska Ośrodek Wypoczynkowy SAWA - 2018-04-05 - Junoszyno (pomorskie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej, między innymi z mięsa, drobiu, owoców morza, warzyw.Około 160 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz. 10:00-23:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2020-09-03 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie i dbałość o stanowisko pracy:- przygotowywanie potraw- porcjowanie i wydawanie posiłków- mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego
Kicyk Dorota - 2018-09-20 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie produktów, krojenie warzyw, mięsa,przygotowywanie dań, kanapek.
AGJATO s.c. Jarosław Stańczak , Jacek Szymański - 2019-05-28 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)