KUCHARZ-OFPR/21/0348 Namysłów oferta pracy CANBUSZ Spółka Jawna Mirosław i Zofia Andrukonis
Stanowisko: KUCHARZ-OFPR/21/0348
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Data publikacji: 2021-04-28
Lokalizacja: Namysłów (opolskie)
Pracodawca: CANBUSZ Spółka Jawna Mirosław i Zofia Andrukonis
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BRATERSKA 3a, 46-100 Namysłów, powiat: namysłowski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-OFPR/21/0348
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Namysłów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 16
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: namysłowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1606
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Namysłów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.04.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: mile widziane doświadczenie
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2
Nazwa pracodawcy:
CANBUSZ Spółka Jawna Mirosław i Zofia Andrukonis
danePracodawcy_nip: 7521403661
danePracodawcy_regon: 16007061100000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Adres pracodawcy:
BRATERSKA 3a, 46-100 Namysłów, powiat: namysłowski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 16
Powiat pracodawcy: namysłowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1606
Gmina pracodawcy: Namysłów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Namysłów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0965743
Ulica pracodawcy: BRATERSKA
Numer budynku pracodawcy: 3a
Profil działalności pracodawcy: Q RESTAURACJA
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 28.04.2021
Oferta pracy ważna do: 28.05.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 28.04.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 28.04.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ed79b142ef298ff031b25a17ae00c63d
Podobne oferty pracy
WYKONYWANIE WSZELKICH ROBÓT REMONTOWO - BUDOWLANYCH,PRACE MONTAŻOWE, ROZBIÓRKOWE, MUROWANIE I TYNKOWANIE.
P.P.U.H BEST BILDER RAFAŁ BARTCZAK - 2018-04-13 - Wielątki (mazowieckie)
Przygotowywanie dań z karty
NOWATOR Wiktor Przepiórkowski - 2018-03-22 - Kutno (łódzkie)
przygotowywanie potraw
KMW Sp. z o.o. - 2020-10-27 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Organizacja pracy kuchni, przygotowanie dań głównych i przekąsek, ścisła współpraca z pozostałym personelem serwującym potrawy, dopełnienie norm jakości oraz bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2019-05-25 - Niemcy (Niemcy)
samodzielne przygotowywanie potraw, pieczenie ciast
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Zabłędza (małopolskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji hotelowej. Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7.00-19.00 i 19.00-7.00 od poniedziałku do niedzieli w Szczyrku (grafik do ustalenia, istnieje możliwość zakwaterowania pracownika).
CENTRUM KONGRESÓW I REKREACJI ORLE GNIAZDO SP. Z O. O. - 2016-02-09 - Szczyrk (śląskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej: adana kebab, dolma, sarma, manty, kofte, przygotowywanie sosów, napojów.
kontakt przez PUP - 2019-11-21 - Miechów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
JDG POLSKA JAROSŁAW GÓRAL - 2018-08-22 - Suchorze (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
BTM MALAWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2018-06-22 - Lublin (lubelskie)
Zarządzanie zespołem, kontrolowanie zadań na budowach, zaopatrzenie materiałowe, praca na niwelatorze (mile widziana), samodzielność, nadzór nad przestrzeganiem przepisów BHP. Miejsce wykonywania pracy - Piła. Praca w godz. 07.00-15.00.
OSET TECH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-03-06 - Piła (wielkopolskie)
Kucharz
Usługi Gastronomiczne Grzegorz Budasz - 2019-03-08 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ ORAZ WYRÓB MAKARONUWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ WYROBU MAKARONU I PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE 3 LATA, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, MOŻLIWOŚĆ ZAKWATEROWANIAPRACA W CH "GALAXY", CH "GRYF"- KUCHNIA "PEKIN" ORAZ W INNYCH PLACÓWKACH GASTRONOMICZNYCH
SPÓŁKA CYWILNA KOWALSKI DARIUSZ, BRUKALSKI STANISŁAW - 2018-03-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie ciasta, produkcja pizzy, przygotowywanie potraw.
AMIRA Łukasz Krystek - 2015-12-10 - Kępno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków,układanie menu
Firma Usługowo Handlowa Marcin Gosik - 2016-04-25 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie potraw kuchni chińskiej, azjatyckiej - także kateringu. Porozumiewanie się w języku chińskim z personelem. Praca w godz. 12- 20.
LIU YUEHONG - 2016-12-22 - Sopot (pomorskie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie ze standardem hotelu.Wymagane wykształcenie min podstawowe, mile widziane doświadczenie zawodowe. Proponowane wynagrodzenie 3350zł miesiecznie. Miejsce wykonywania pracy Hotel Mikołajki ul. Spacerowa 11.
DOBRY HOTEL MIĘCZKOWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-09-10 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
obróbka mięsna,przygotowywanie potraw, porcjowanie posiłków
Przedsiębiorstwo CASUS BR Jacek Szopa - 2017-10-13 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowanie posiłków kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-19 - Ochotnica Dolna (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa maszyn gastronomicznych. Praca 6-14.00, 14-22.00 od poniedziałku do niedzieli, w Janowicach, wg grafiku.Oferta skierowana dla osób bezrobotnych poniżej 30 roku życia z ustalonym II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2018-12-11 - Janowice (śląskie)
Wykonywanie produkcji gastronomicznej zgodnie z ustalonymi recepturami; kontrola stanu zapasów; utrzymanie czystości w lokalu.Praca 7 dni w tygodniu+ co drugi dzień oraz co drugi weekend w godzinach 8-20
BIELGAST s.c. Nagib Emrulahi, Jadwiga Szeliga - 2018-06-25 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni dietetycznej
Food, INC Przemysław Petryszyn - 2016-07-14 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowanie posiłków, serwowanie posiłków, odpowiedzialność za utrzymanie czystości w kuchni .Praca w godz. 10-17, 17-24 (pon.-niedz.)
kontakt przez PUP - 2020-02-14 - Warszawa (mazowieckie)
-Produkcja zup, 2-dań i przekąsek-Praca jednozmianowa 6:00-14:00-Do wynagrodzenia zasadniczego premia,-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-08-02 - Tczew (pomorskie)
sporządzanie posiłków dla pacjentów, sporządzanie jadłospisów, obróbka art. spożywczych, prowadzenie rejestrów HCCP, dbanie o prawidłowe przechowywanie surowców i wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Ustrzesz (lubelskie)
Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, dbanie o odpowiednią estetykę potraw, utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy, dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych, prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Miejsce pracy: ul. Kuźnicza 43/45, 50-138 WrocławForma zawarcia umowy: umowa o pracę na czas określony Dyspozycyjność w godzinach od 11-22.30Termin wykonania umowy: 3 lata. Oferta w sali: G
MARU SP.Z O.O. - 2020-01-21 - Wrocław (dolnośląskie)
prace kuchenne na obszarze kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Kucharza
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Lubycza Królewska (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2017-02-20 - Trzebnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie menu i posiłków w Restauracji Stara Karczma wg receptury kuchni polskiej, rosyjskiej i ukraińskiej. Obsługa pieca konw. - parowego, souse-vide, robot -COOK. Umowa o pracę , 1 etat.
kontakt przez PUP - 2017-12-29 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)