KUCHARZ Neuglobsow oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 10 EUR
Zakres obowi膮zk贸w: Organizacja pracy kuchni, przygotowanie da艅 g艂贸wnych i przek膮sek, 艣cis艂a wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem serwuj膮cym potrawy, dope艂nienie norm jako艣ci oraz bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
Data publikacji: 2019-05-25
Lokalizacja: Neuglobsow ()
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Neuglobsow, NiemcyRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Organizacja pracy kuchni, przygotowanie da艅 g艂贸wnych i przek膮sek, 艣cis艂a wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem serwuj膮cym potrawy, dope艂nienie norm jako艣ci oraz bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 10 EUR
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Wynagrodzenie zale偶ne od kwalifikacji i do艣wiadczenia zawodowego.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Neuglobsow
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Niemcy
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 10 EUR/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 30.06.2019
Data zako艅czenia pracy: 31.03.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
niemiecki, w mowie - przeci臋tny, w pi艣mie - przeci臋tny
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Spos贸b aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Podkarpacka Wojew贸dzka Komenda
Adres pracodawcy:
Pi艂sudskiego 31, 35-074 Rzesz贸w, powiat: m. Rzesz贸w, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: angielski, niemiecki
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV oraz dokumenty potwierdzaj膮ce kwalifikacje zawodowe.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Dokumenty nale偶y przes艂a膰 na poczt臋 email: h.podgorny (at) ohp.pl
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzesz贸w
Gmina pracodawcy: Rzesz贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Rzesz贸w
Ulica pracodawcy: Pi艂sudskiego
Numer budynku pracodawcy: 31
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Hotelarstwo
Oferta zg艂oszona przez: Podkarpacka Wojew贸dzka Komenda
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.05.2019
Oferta pracy wa偶na do: 31.07.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?791e1982a49405590503e520a4396e3c
Podobne oferty pracy
Obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w; gotowanie potraw; pieczenie ciast; dekoracja da艅; produkcja suw贸wek, s艂atek.
kontakt przez PUP - 2017-11-01 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Sk臋pe (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Hotel Ku藕nia Napoleo艅ska - 2016-08-05 - Paprotnia (mazowieckie)
KUCHARZ
PHU Martom Traveland Sp. z o.o Hotel Anders - 2016-01-26 - Stare Jab艂onki (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie ppotraw kuchni polskiej.
KRZYSZTOF JANKOWSKI KARCZMA POD TOPOLAMI, CATERING, GARMA呕ERKA - 2017-08-14 - Konopki M艂ode (podlaskie)
praca w Bursie Szkolnej w Inowroc艂awiu
Niepubliczna Bursa w Inowroc艂awiu - 2016-03-15 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej
RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W 艁A艃CUCIE - 2017-02-09 - 艁a艅cut (podkarpackie)
szycie na stebn贸wce lub overlocku
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Tychy (艣l膮skie)
kucharz
AMREST Sp. z o.o. - 2016-02-26 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
produkcja wyrob贸w garma偶ertynych
kontakt przez PUP - 2019-04-24 - Libusza (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw dla klient贸w restauracji i go艣ci hotelowych.
Restaurant-Schih眉tte Wilderer Alm - 2017-09-21 - Austria (Austria)
Przygotowywanie da艅 zgodnie ze standardami, utrzymywanie czysto艣ci na kuchni
LODZIARNIE POLSKIE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-08-30 - Jarocin (wielkopolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla gosci hotelowych, pomoc w pracach kuchennych. Praca od poniedzia艂ku do niedzieli w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Szczyrku - Hotel "ELBRUS" (grafik do ustalenia).
"ABIS" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-07-06 - Szczyrk (艣l膮skie)
wyrabianie ciasta na pierogi, gotowanie zup, przygotowywanie mi臋s, prace porz膮dkowe
UMC Poland Sp. z o.o. - 2016-01-12 - 艁ysomice (kujawsko-pomorskie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z opracowanymi recepturami, normami i wymogami oraz zatwierdzonym jad艂ospisem dekadowym,wydawanie podstawowych posi艂k贸w w ustalonych godzinach, udost臋pnianie podstawowych produkt贸w 偶ywno艣ciowych i napoj贸w oraz ich udost臋pnianie mieszka艅com zgodnie z obowi膮zuj膮cymi uregulowaniami wewn臋trznymi
kontakt przez PUP - 2018-05-11 - Gorlice (ma艂opolskie)
- przygotowywanie potraw,- miejsce wykonywania pracy: restauracja DON GIOVANNI 艢rem,- praca w systemie trzy zmianowym: 8.00-20.00, 10.00-22.00, 12.00-24.00,
TROJANEK INVESTMENTS - 2018-04-25 - 艢rem (wielkopolskie)
Odpowiedzialno艣膰 za przygotowanie da艅 kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-08-20 - Zabrze (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, gotowanie, sprz膮tanie miejsca pracy.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, pakowanie posi艂k贸w do pojemnik贸w i termos贸w, praca w godz. 21:00-12:00
DGP Catering Partner Sp. z o o - 2017-01-09 - Opole (opolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Kukle (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, koordynowanie pracy ca艂ego zespo艂u, przygotowywanie zam贸wie艅, opracowywanie menu, zachowywanie porz膮dku na stanowisku pracy
Firma Produkcyjno- Handlowa "OLO" Artur Czarnik - 2018-06-27 - Owczary (ma艂opolskie)
praca w zawodzie
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Krak贸w (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
kontakt przez OHP - 2016-10-20 - Police (zachodniopomorskie)
dbanie o porzadek na stanowisku pracy oraz na sali, wydawanie, donoszenie posi艂k贸w, napoi, obs艂uga klienta, obs艂uga urz膮dze艅 typu ekspres do kawy, zmywarka, komputer, obs艂uga imprez
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
wyrabianie pizzy, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy, jedna zmiana 11.00-22.00, praca co drugi dzie艅
TERESA SIELECKA PARADOX RESTAURACJA & PIZZERIA - 2016-12-02 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej i orientalnej
"KARMAR" Ta Nguyen Van - 2017-07-14 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
1. Przygotowywanie da艅 z menu restauracji. 2. Utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. Oko艂o 160 godzin pracy miesi臋cznie, praca w systemie r贸wnowa偶ny, dyspozycyjno艣膰 w godz.: 12-01. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Sala G
kontakt przez PUP - 2018-10-03 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
praca zwi膮zana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Strzelno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni japo艅skiej.
RESTAURACJA I KATERING "EDO" MACIEJ UJMA - 2016-05-06 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)