KUCHARZ Janowice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga maszyn gastronomicznych. Praca 6-14.00, 14-22.00 od poniedzia艂ku do niedzieli, w Janowicach, wg grafiku.Oferta skierowana dla os贸b bezrobotnych poni偶ej 30 roku 偶ycia z ustalonym II profilem pomocy.
Data publikacji: 2018-12-11
Lokalizacja: Janowice (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Janowice, powiat: bielski, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga maszyn gastronomicznych. Praca 6-14.00, 14-22.00 od poniedzia艂ku do niedzieli, w Janowicach, wg grafiku.Oferta skierowana dla os贸b bezrobotnych poni偶ej 30 roku 偶ycia z ustalonym II profilem pomocy.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Janowice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: bielski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 30.12.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bielsku-Bia艂ej
Adres pracodawcy:
Partyzant贸w 55, 43-300 Bielsko-Bia艂a, powiat: m. Bielsko-Bia艂a, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie, pok. B9, Filia w Cz-Dz
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Bielsko-Bia艂a
Gmina pracodawcy: Bielsko-Bia艂a
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Bielsko-Bia艂a
Ulica pracodawcy: Partyzant贸w
Numer budynku pracodawcy: 55
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bielsku-Bia艂ej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.12.2018
Oferta pracy wa偶na do: 30.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.12.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie menu i food cost (obliczenie kosztu surowc贸w zu偶ytych do przygotowania potraw. Wyra偶a si臋 go w procentach w stosunku do cen sprzeda偶y). Przygotowanie posi艂k贸w wed艂ug ustale艅 grup. Przygotowanie ma艂ej karty. Sporz膮dzanie list zakup贸w i zam贸wie艅. Drobne zakupy, utrzymanie porz膮dku w kuchni.
Jaworowy Dw贸r - 2016-05-02 - Tr臋bki Nowe (mazowieckie)
*obr贸bka surowc贸w*przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Gryfino (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE P脫艁PRODUKT脫W O OBR脫BKI TERMICZNEJ, PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W ZGODNIE Z RECEPTUR膭, PUNKTUALNE WYDAWANIE POSI艁K脫W, UTRZYMANIE CZYSTO艢CI W KUCHNI, WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE MIN ZASADNICZE KIERUNKOWE
POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OS脫B Z NIEPE艁NOSPRAWNO艢CI膭 INTELEKTUALN膭 KO艁O W SZCZECINIE - 2018-08-16 - Bezrzecze (zachodniopomorskie)
przyrz膮dzanie potraw
PIEROGARNIA Anna Gadomska - 2017-08-31 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i gotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2015-12-24 - Krak贸w (ma艂opolskie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESP脫艁 ZAK艁AD脫W OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2016-03-22 - Gryfice (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
M. A. Pisarscy - 2018-06-21 - Kowale (pomorskie)
Kucharz w gastronomi otwartej. Pracodawca gwarantuje przyuczenie do zawodu.
Restauracja "Pod Zielon膮 G贸rk膮" Ewa Kocian - 2015-10-26 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Handel Artyku艂ami Przemys艂owymi Jaros艂aw Grabka - 2016-12-20 - S艂ubice (lubuskie)
Kucharz - praca na samodzielnym stanowisku. Praca w godzinach 8-16, 16-24.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2018-01-09 - 艁膮ka (dolno艣l膮skie)
Zgodnie ze stanowiskiem; 1) produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowniem kosument贸w,2) sprawdzanie jako艣ci powierzonych do produkcji artyku艂贸w spo偶ywczych,3) sporz膮dzanie potraw zgodnie z procedurami,4) prawid艂owe gospodarowanie surowcami przeznaczonymi do sporz膮dzania potraw,5) dba艂o艣膰 o nale偶yty stan techniczny narz臋dzi pracy i wyposa偶enia stanowiska pracy.Wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe; Umiej臋tno艣ci artystyczne, zmys艂 estetyczny, kreatywno艣膰, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Do艣wiadczenie min. 1 rok na podobnym stanowisku.
O艣rodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2015-12-18 - Lublin (lubelskie)
Praca w kuchni przy przygotowywaniu posi艂k贸w dietetycznych.
KIELAR i wsp贸lnicy s.c. - 2016-08-19 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Przygotowywanie i serwowanie posi艂k贸w- dania s膮 serwowane po ka偶dorazowym ustaleniu menu dla minimum 4 os贸b- obowi膮zkowe rezerwacje.Praca w restauracji na zamku Greifenhain
kontakt przez WUP - 2016-12-30 - Niemcy (Niemcy)
przygotowanie potraw, obs艂uga kucharska imprez okoliczno艣ciowych, przygotowanie potraw i surowc贸w wg HACCP, dbanie o higien臋 i czysto艣膰 stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Parczew (lubelskie)
1. Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych.2. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych.3. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna).4. Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.5. Wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych.6. Sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet.7. Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - 呕ukowo (pomorskie)
Samodzielne gotowanie i przygotowywanie potraw i da艅. Estetyczne prezntowanie da艅 i potraw. Uk艂adanie i wprawadzanie nowego menu.
P.U.H. KLIMCZAK - 2015-12-09 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowanie potraw,pieczenie ciast, obs艂uga klienta
Centrum Edukacyjne - Katarzyna Stosik - Cz艂uch贸w - 2016-05-06 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
przyrz膮dzanie potraw
Z. P. H. Jerzy Sewastynowicz - 2016-02-10 - August贸w (podlaskie)
Obr贸bka wst臋pna, gotowanie, pieczenie potraw i ciast oraz pizzy, mycie naczy艅 i sprz臋tu, obs艂uga urz膮dze艅 elektronicznych i gazowych.
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
osoba na tym stanowisku b臋dzie odpowiedzialna za obs艂ug臋 i przygotowywanie da艅 z grilla i pieca tandoori;wymagania:uko艅czony co najmniej trzymiesi臋czny kurs/szkolenie w kuchni indyjskiej i tandoori, potwierdzony dyplomem, dobra znajomo艣膰 kuchni indyjskiej i tandoori, uprawnienia-mo偶liwo艣膰 pracy przy po偶ywieniu, trzymiesi臋czne do艣wiadczenie w wymienionych wy偶ej specjalizacjach, bardzo dobry hindi i punjabi, komunikatywny angielski;Dodatkowe informacje: mo偶liwo艣膰 zakwaterowania, koszty pomocy prawnej zwi膮zanej z przyjazdem do Polski i zatrudnieniem, koszty dojazdu do Polski, zapewnienie wy偶ywnienia.
kontakt przez PUP - 2018-07-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- zarz膮dzanie kuchni膮- planowanie wsp贸lnie z intendentem jad艂ospis贸w- przygotowywanie 3 posi艂k贸w dziennie dla grupy 125 dzieci w wieku 3 - 7 lat- wymagane wykszta艂cenie kierunkowe - gastronomiczne- praca w godz. 07:00 - 15:00 lub 06:30 -14:30- wst臋pne zatrudnienie w ramach umowy o prac臋 na czas okre艣lony z mo偶liow艣ci膮 przed艂u偶enia umowy i jej zawarcia na czas nieokre艣lony
Przedszkole Miejskie Nr 152 - 2018-07-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie da艅 zamawianych w restauracji.
P.W. i T. S艂awomir Weremczuk - Kr臋gielnia Balaboom Bowling & More - 2015-12-07 - Zamo艣膰 (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 DO SPRZEDA呕Y W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DO艢WIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DA艃 WED艁UG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ
BINGO JAROS艁AW FIGIEL I WSP脫LNICY SP. J. - 2017-02-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sporz膮dzanie ciasta dro偶d偶owego, zawijanie i rozkr臋canie paczk贸w do pizzy i rozkrecanie pizzy, obs艂uga pieca elektrycznego i maszyny do wyrobu ciasta dro偶d偶owego, przyrz膮dzanie sk艂adnik贸w do wyrobu pizzy i innych da艅 z menu (kebaby, makarony), umiejetno艣膰 wypieku pizzy.
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Sulech贸w (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tajskiej. R贸wnowa偶ny system czasu prcay, dwie zmiany 6-14-22.Miejsce pracy: lokale nale偶膮ce do firmy American trading Company sp. z o.o. we Wroc艂awiu (Kuchnia Marche 艢widnicka, Restauracja Splendido).
kontakt przez PUP - 2019-03-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
O艣rodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2018-01-02 - Wardzyn (艂贸dzkie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w - 偶ywienie zbiorowe
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2017-08-18 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
PRZYRZ膭DZANIE POTRAW REGIONALNYCH, PRZYRZ膭DZANIE DESER脫W, CIAST I PRZETWOR脫W, ZARZ膭DZANIE PROCESEM PRZYGOTOWYWANIA POTRAW, OBS艁UGA MASZYN I URZ膭DZE艃 KUCHENNYCH;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, PRZYGOTOWYWANIE POTAW WG. RECEPTURY, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 1 ROK
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz-szef kuchni. Kuchnia polska i w艂oska.
Inna Bajka Rados艂aw Hugeth - 2017-08-23 - Osiecznica (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Warszawa (mazowieckie)