KUCHARZ Mikołajki oferta pracy DOBRY HOTEL MIĘCZKOWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 350 PLN
Zakres obowiązków: Przyrządzanie posiłków zgodnie ze standardem hotelu.Wymagane wykształcenie min podstawowe, mile widziane doświadczenie zawodowe. Proponowane wynagrodzenie 3350zł miesiecznie. Miejsce wykonywania pracy Hotel Mikołajki ul. Spacerowa 11.
Data publikacji: 2019-09-10
Lokalizacja: Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: DOBRY HOTEL MIĘCZKOWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Al.Spacerowa 11, 11-730 Mikołajki, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przyrządzanie posiłków zgodnie ze standardem hotelu.Wymagane wykształcenie min podstawowe, mile widziane doświadczenie zawodowe. Proponowane wynagrodzenie 3350zł miesiecznie. Miejsce wykonywania pracy Hotel Mikołajki ul. Spacerowa 11.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 350 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mikołajki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mrągowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mikołajki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 350 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: DOBRY HOTEL MIĘCZKOWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Adres pracodawcy:
Kopernika 1, 11-700 Mrągowo, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: mrągowski
Gmina pracodawcy: Mrągowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mrągowo
Ulica pracodawcy: Kopernika
Numer budynku pracodawcy: 1
Nazwisko osoby zgłaszającej: Tomasz Jagier
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.09.2019
Oferta pracy ważna do: 07.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 10.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 10.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?75cdb6b2b016044693c0855b71287a44
Podobne oferty pracy
zgodny ze stanowiskiem
ZAJAZD PRZY KOMINKU KATARZYNA RANISZEWSKA - 2017-02-20 - Wielki Głęboczek (kujawsko-pomorskie)
SPORZĄDZANIE DAŃ KUCHNI ETNICZNEJ - WIETNAMSKIEJ , ZNAJOMOŚĆ SUROWCÓW, PRODUKTÓW, PRZYPRAW TAM STOSOWANYCH
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Skierniewice (łódzkie)
przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej i wietnamskiej, organizacja pracy w kuchni i restauracji, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Piaseczno (mazowieckie)
Wykonywanie obowiązków i czynności należących do kucharza.
Zakład Gastronomiczno-Handlowy "Krymar" s.c. - 2018-11-05 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Gotowanie potraw pod zamówienie, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, kontrola dosraw
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Piaseczno (mazowieckie)
zamawianie towaru, obróbka surowców i serwowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich art. spożywczych wydanych w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Janów Podlaski (lubelskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Warszawa (mazowieckie)
Bezpośrednia współpraca z szefem kuchni, kierownikiem działu żywienia oraz dietetykiem, obróbka wstępna, wtórna i termiczna surowców, przygotowywanie posiłków zgodnie z raportem żywieniowym i jadłospisem, porcjowanie i wydawanie posiłków, sprawdzanie towaru wydawanego z magazynu, sumienne wykonywanie obowiązków służbowych, przestrzeganie zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej oraz systemu HACCAP. Praca od Pn do Nd, 6-14 lub 11-19.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2017-01-03 - Piekary Śląskie (śląskie)
prace porządkowe, zbiór pieczarek
Paweł Miketa - 2016-11-24 - Kobielice (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, wypiekanie pizzy.
kontakt przez PUP - 2018-11-27 - Złocieniec (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Radwanków Szlachecki (mazowieckie)
bieżące naprawy , konserwacje maszyn i urządzeń, wnioskowanie o zamówienie częsci zamiennych, obsługa techniczna hal, pomieszczeń administracyjnych oraz socjalnych, podejmowanie działań w przypadku awarii maszyn.
"THERMAFLEX IZOLACJI" SPÓŁKA Z O. O. - 2016-04-07 - Żarów (dolnośląskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Karminek (wielkopolskie)
- wykonywanie różnego rodzaju potraw kuchni polskiej, indyjskiej, tureckiej, arabskiej;- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, deserów; gastronomiczny rozbiór mięsa;- obsługa piecu konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grilu Roller GR60E, fritur SwitchON-DF-Boo1 Tech FormUmowa zlecenie na okres 3 lat, 40 godzin tygodniowo.
kontakt przez PUP - 2019-08-19 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie masy mącznejdo wyrobów garmażeryjnych, przygotowywanie farszu do pierogów, krokietów, klusek z mięsem
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Głowno (łódzkie)
Praca na kuchni. Wymagane wykształćeie garstronomiczne. Mile widziane doświadczenie, ks. sanepidowska.
Lokal Gastronomiczny "LARI" A.Toborek B. Jabłońska - 2016-09-02 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej,
Tawerna Rafa Staszków Spółka Jawna - 2017-03-22 - Człuchów (pomorskie)
przygotowanie farszy do pierogów, lepienie pierogów (różne formy i rodzaje w tym orientalne) dbanie o porządek, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Zakrzewko (kujawsko-pomorskie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie. Praca w weekend
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-07-18 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Planowanie, sporządzanie posiłków, kierowanie pracą kuchni, przygotowywanie i przechowywanie próbek pokarmowych.
Przedszkole Publiczne Nr.1 w Łomży - 2019-07-08 - Łomża (podlaskie)
jw.
Szpital Praski pw. Przemienienia Pańskiego Sp. z o.o. - 2018-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe
Sala Bankietowa "REZYDENCJA" Kamil Radziwolski - 2017-02-27 - Kruplin Radomszczański (łódzkie)
przygotowywanie potraw chińskich, gotowanie, serowanie potraw chińskich, zamawianie towaru z Chin, kontakt z producentami z Chin.
kontakt przez PUP - 2019-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2019-05-14 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków oraz utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
PEG EWA GUTOWSKA-DOWGWIŁŁOWICZ - 2019-11-04 - Gietrzwałd (warmińsko-mazurskie)
Sprzedaż paliwa oraz akcesoriów sklepowych znajdujących się na stacji paliw, sporzadzanie raportów.
DAN-POL DANIEL DWORAK - 2019-10-04 - Żagań (lubuskie)
Nadzór nad pracownikami. Umiejętnośc przygotowywania potraw.
Hotelik "Atelier" Regina Sarzyńska - 2016-02-03 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w pensjonacie
Pension Graf Inh. Claudia Graf - 2017-11-07 - Niemcy (Niemcy)