KUCHARZ Łomża oferta pracy Przedszkole Publiczne Nr.1 w Łomży
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 280 PLN
Zakres obowiązków: Planowanie, sporządzanie posiłków, kierowanie pracą kuchni, przygotowywanie i przechowywanie próbek pokarmowych.
Data publikacji: 2019-07-08
Lokalizacja: Łomża (podlaskie)
Pracodawca: Przedszkole Publiczne Nr.1 w Łomży
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wyzwolenia 1A, 18-403 Łomża, powiat: m. Łomża, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Planowanie, sporządzanie posiłków, kierowanie pracą kuchni, przygotowywanie i przechowywanie próbek pokarmowych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 280 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
; wynagrodzenie: 2280zł brutto/mc+ dodatek satżowy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łomża
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łomża
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łomża
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 280 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagania: wyk. zawodowe/średnie gastronomiczne, umiejętność zarządzania zespołem, mile widziany staż pracy w gastronomii; dodatkowe wymagania: mile widziane: znajomość norm i instrukcji HACCP
Nazwa pracodawcy: Przedszkole Publiczne Nr.1 w Łomży
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łomży
Adres pracodawcy:
Wyzwolenia 1A, 18-403 Łomża, powiat: m. Łomża, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV; kontakt z pracodawcą: osobisty/ telefoniczny nr. 86 2162250 luv CV należy wysłać na adres e-mail: przedszkole1lomza (at) onet.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Łomża
Gmina pracodawcy: Łomża
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łomża
Ulica pracodawcy: Wyzwolenia
Numer budynku pracodawcy: 1A
Profil działalności pracodawcy: Wychowanie przedszkolne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łomży
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.07.2019
Data dodania oferty pracy: 08.07.2019
Oferta pracy ważna do: 31.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 08.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?09c70ba2fe4de6feb65231e0a382f519
Podobne oferty pracy
do uzgodnienia
"JAGIELLOŃSKI" Hotel i Restauracja Anna Jachimowska - 2016-03-04 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
DANPUS Daniel Pustuła - 2018-03-23 - Maków Podhalański (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Radom (mazowieckie)
gotowanie i przygotowywanie potraw oraz wydawanie
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, współpraca z szefem kuchni, nadzór nad stanami magazynowymi.
kontakt przez OHP - 2017-03-22 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie steków oraz innych posiłków mięsnych (w tym na grilla) w restauracji.
BIG HORN STEAKHOUSE - 2019-02-26 - Norwegia (Norwegia)
Kucharz, przygotowywanie posiłków indyjskich.
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Prace związane z wykonywanym zawodem
Zakład Hotelowo-Gastronomiczny" WKRA "Zofia Alicja Winnik - 2015-11-19 - Działdowo (warmińsko-mazurskie)
Obsługa punktu gastronomicznego oferującego specjały kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, miłe i bezpośrednie obycie, łatwość w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych. Godziny pracy: 12-22.
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie dań z makaronów, owoców marza, ryb, sałatki, pizza, burgery
NA SERIO - 2016-09-02 - Białystok (podlaskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
AB Sp. j. WACŁAW BARANOWSKI I WSPÓLNICY - 2015-12-08 - Tychy (śląskie)
przygotowywanie posiłko=ów i koktajli warzywno - owocowych, soków, ciast dietetycznych, sałat, zup
"ADAM - POL" ADAM POLESKI - 2017-12-21 - Wyszków (mazowieckie)
- dostarczanie zamówionych towarów na miejsce działalności klientów biznesowych- załadunek w magazynie i rozładunek towaru- Zamawianie materiałów i towarów na potrzeby firmy- dbałość o powierzone mienie- dbanie o stan techniczny i eksploatacyjny pojazdów- wykonywanie podstawowych napraw i czynności eksploatacyjnych- wypełnianie kart drogowych i dokumentacji eksploatacyjnej
SONAR Sp. z o.o. - 2018-07-24 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie według tradycyjnych receptur kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, składanie zamówień, układanie menu, czytanie receptur
kontakt przez PUP - 2016-12-28 - Żyrardów (mazowieckie)
Przygotowywanie i gotowanie dań, potraw kuchni orientalnej - azerbedżańskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Chełm (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, SPORZĄDZANIE MENU
FIRMA KOSIŃSKI MAREK KOSIŃSKI - 2018-12-06 - Skierniewice (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
DYLEN Sp. z o.o - 2016-03-04 - Borysew (łódzkie)
dbanie o czystość lokalu, przygotowanie orientalnych napoi, kaw, koktajli, obsługa ekspresu ciśnieniowego
kontakt przez PUP - 2018-11-22 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie z programem stażu.
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Żary (lubuskie)
Współpraca z szefem kuchni, przygotowywanie potraw, dbanie o porządek w miejscu pracy. Praca w Dźwirzyniena w godz. 7-19, 10-22 również w soboty i niedziele.
Neptuno Resort&Spa - 2019-03-01 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków z dań mącznych (pierogi)
WRO EU INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIA SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-08-01 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-01-09 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie produktów zgodnie ze standardami.
AmRest Sp. z o.o. Wrocław Restauracja KFC - 2018-03-22 - Gdańsk (pomorskie)
kontrola jakości potraw, wydawanie posiłków , czystość i higiena pracy, kontrolowanie kosztów
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw / samodzielny kucharz/
A. M. TRADE Sp. z o.o. - 2018-06-24 - Rymanów-Zdrój (podkarpackie)
- Samodzielne przygotowywanie posiłków,- Miejsce pracy: Tczew- Kontakt: tel. 692-714-959, e-mail: dzana7708 (at) wp.pl
ROBI - INTERNATIONAL ROBERT BRZESKI - 2018-03-28 - Tczew (pomorskie)
fizjoterapeutastaż w godz. 7-14.35
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni gruzińskiej, obsługa klienta.
LUNITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-04-24 - Bielsko-Biała (śląskie)