KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: - wykonywanie różnego rodzaju potraw kuchni polskiej, indyjskiej, tureckiej, arabskiej;- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, deserów; gastronomiczny rozbiór mięsa;- obsługa piecu konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grilu Roller GR60E, fritur SwitchON-DF-Boo1 Tech FormUmowa zlecenie na okres 3 lat, 40 godzin tygodniowo.
Data publikacji: 2019-08-19
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- wykonywanie różnego rodzaju potraw kuchni polskiej, indyjskiej, tureckiej, arabskiej;- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, deserów; gastronomiczny rozbiór mięsa;- obsługa piecu konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grilu Roller GR60E, fritur SwitchON-DF-Boo1 Tech FormUmowa zlecenie na okres 3 lat, 40 godzin tygodniowo.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: /h
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: znajomość kuchni arabskiej
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność: obsługa piecu konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grilu Roller GR60E, fritur SwitchON-DF-Boo1 Tech Form- umiejętność: wykonywanie różnego rodzaju potraw kuchni polskiej, indyjskiej, tureckiej; porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, deserów; rozbiór mięsa
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 19.08.2019
Data dodania oferty pracy: 19.08.2019
Oferta pracy ważna do: 02.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 19.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?cae24c86b5248dfdaec65902db99f1fb
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI GRUZIŃSKIEJ WG ZLECENIA KLIENTAWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE KUCHARZASTAWKA ZA GODZINĘ 13,70 ZŁ
kontakt przez PUP - 2018-09-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 6-22; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 14-18
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-11-15 - Ustka (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Warszawa (mazowieckie)
-Przygotowywanie posiłków,-Praca w godzinach 12:00-22:00, w piątki i soboty do 23:00, w niedziele do 21:00-Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny z pracodawcą 570-256-208
BISTRO ITALIANO CLAUDIO ARCURI - 2017-01-25 - Tczew (pomorskie)
Łączenie przypraw arabskich celem uzyskania potraw rodem z Jemenu.
Hayati Group Sp. z o.o. - 2019-01-18 - Stalowa Wola (podkarpackie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Międzychód (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia polska).
"Kuchnia Regionalna" Krystyna Gajewska - 2017-05-24 - Łomża (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2018-05-08 - Ustka (pomorskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Siemkowice (łódzkie)
praca w pizzeri ul. Żeromskiego lub ul. Jurowiecka
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE "DBK" SPÓŁKA CYWILNA BARTOSZ WALASZCZYK, KRZYSZTOF PACKIEWICZ - 2015-12-15 - Białystok (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchnii ukraińskiej, pomoc przy zamawianiu produktów na kuchnię, utrzymywanie porządku w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2019-06-19 - Uniejów (łódzkie)
prace remontowo- budowlane
ZAKŁAD USŁUGOWO- HANDLOWY ZBIGNIEW SZYDŁOWSKI - 2018-10-19 - Jastrowie (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE SUSHI, FILETOWANIE RYB; WYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI JAPOŃSKIEJ, UKOŃCZONY KURS SUSHI MASTER, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; GODZINY PRACY: 10.00-18.00; 14.00-22.00 RÓWNIEŻ W WOLNE DNI;
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw
EVER CLEANING Sp. z o.o./RESTAURACJA PRACOWNICZA BIEDRONKA - 2017-05-12 - Sieradz (łódzkie)
Przygotowanie potraw regionalnych, kuchni polskiej. Przygotowywanie i wydawanie potraw z karty menu. Organizowanie przyjęć okolicznościowych.
Firma Handlowo Usługowa WEDETA s.c. Edward Ukleja, Teresa Ukleja - 2018-03-01 - Zgórsko (podkarpackie)
przygotowanie potraw obsługa bufetu
kontakt przez OHP - 2016-01-20 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków z zachowaniem obowiązujących standardów i przepisów, dbanie o najwyższą jakość i smak, utrzymanie należytej czystości naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
PIZZERIA & RESTAURACJA RICCO Kamila Kościelniak - 2017-12-08 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Kajkowo (warmińsko-mazurskie)
Produkcja potraw zgodnie z planem i zamówieniem; sprawne kierowanie oraz stały nadzór nad zastępem służbowym; zdolność do pracy pod presją czasu.
kontakt przez PUP - 2019-08-12 - Olsztyn (śląskie)
Prace fizyczne przy budowie i remoncie nawierzchni dróg.
BERGER BAU POLSKA Sp. z o.o. - 2017-05-22 - Legnickie Pole (dolnośląskie)
Kucharz w Focus Mall Bydgoszcz Baalbek
1. NIKO Tomasz Sułkowski 2. Smak Tomasz Sułkowski - 2017-01-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
produkcja dań gotowych
ZAKŁADY MIĘSNE "HAM"CICHOŃ I WSPÓLNICY SP. J. - 2017-10-16 - Radzionków (śląskie)
wypiek, sprzedaż, dowóz pizzy do klientów
Firma Gastronomiczno-Handlowo-Usługowa Jaszczyk Wiesław - 2017-09-06 - Wręczyca Wielka (śląskie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej zgodnie z recepturą, praca przy piecu tandur, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-04-10 - Rzeszów (podkarpackie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowanie wstępne gotowanie posiłków gorących, zimnej płyty, pieczenie ciast, robienie deserów, wydawanie posiłków kelnerom, przygotowanie śniadań, obiadóow, kolocji dla wczasowiczów
kontakt przez PUP - 2018-11-21 - Łopuszna (małopolskie)
x
"HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna - 2019-09-10 - Białystok (podlaskie)
kuchnia polska,
TK Gastro Tomasz Kudrycki - 2019-10-10 - Białystok (podlaskie)
gotowanie posiłków; przygotowywanie dań, receptur i menu; przygotowywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja; podział pracy w kuchni; dbanie o jakość potraw i gramaturę; ustalanie harmonogramu pracy
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2019-05-15 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)