KUCHARZ OFPR/16/2709 Limanowa oferta pracy Stanisław Zieliński Firma Transportowo-Handlowo-Usługowa Limanowa
Stanowisko: KUCHARZ OFPR/16/2709
Wynagrodzenie: 1 850 - 2 000 PLN
Zakres obowiązków: praca w Domu Weselnym
Data publikacji: 2016-09-27
Lokalizacja: Limanowa (małopolskie)
Pracodawca: Stanisław Zieliński Firma Transportowo-Handlowo-Usługowa Limanowa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tarnowska 34, 34-600 Limanowa, powiat: limanowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w Domu Weselnym
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 850 - 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ OFPR/16/2709
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Limanowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: limanowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Limanowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 850 - 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.09.2016
Data zakończenia pracy: 26.12.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: istnieje możliwość przuczenia
Nazwa pracodawcy:
Stanisław Zieliński Firma Transportowo-Handlowo-Usługowa Limanowa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy Limanowa
Adres pracodawcy:
Tarnowska 34, 34-600 Limanowa, powiat: limanowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: limanowski
Gmina pracodawcy: Limanowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Limanowa
Ulica pracodawcy: Tarnowska
Numer budynku pracodawcy: 34
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy Limanowa
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.09.2016
Data dodania oferty pracy: 27.09.2016
Oferta pracy ważna do: 26.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 27.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 27.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg.stanowiska
Restauracja "Ruta" Waldemar Pieczulis - 2017-08-24 - Puńsk (podlaskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
"Duo-Bet" sp. z o.o. - 2016-05-23 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polsko - włoskiej
Iwona Staroń - Firma Handlowo-Usługowa - 2016-11-18 - Pajęczno (łódzkie)
Przygotowywanie dań z menu restauracji. Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Łódź (łódzkie)
kucharzpraca na dwie zmiany08.00-16.0015.00-23.00
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla osób indywidualnych i grup, praca na kuchni.
Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra - 2016-08-10 - Zamość (lubelskie)
SPRZEDAŻ ARTYKUŁÓW HYDRAULICZNYCH
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Odolion (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem.
SP ZOZ SANATORIUM MSWiA W SOPOCIE - 2017-04-11 - Sopot (pomorskie)
Oferta subsydiowana - oferta przeznaczona dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy. OBSŁUGA KLIENTÓW NA SALI POSIŁKOWEJ
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
- opracowywanie programu pomocy dziecku ze specjalnymi trudnościami- organizowanie i prowadzenie zajęć specjalistycznych- wspierane rozwoju psychofizycznego dziecka- udzielanie pomocy psychologiczno pedagogicznejpraca w Niepublicznym Przedszkolu Językowym - ABRACADABRA
INLINGUA Ewelina Grądziel - 2017-05-19 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z poleceniami ustalonymi w punkcie gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2018-07-07 - Władysławowo (mazowieckie)
Przygotowanie potraw.
PIEROŻKARNIA Angelika Sztachowska - 2017-03-20 - Grajewo (podlaskie)
Układanie towaru na półkach, obsługa klienta, sporządzanie i realizacje zamówień towaru, udział w inwentaryzacji, przygotowanie towaru do sprzedaży.
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Strawczyn (świętokrzyskie)
kucharz
Reg Benz Spółka z Ograniczona Odpowiedzialnością Spółka Komandytowa - 2015-12-22 - Mielec (podkarpackie)
Sporządzanie posiłków, przygotowywanie menu
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Warta (łódzkie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z wymogami HACCP; przyjmowanie towaru; dbanie o przestrzeganie przepisów BHP; przedstawianie serwowanych potraw gościom.Miejsce pracy: Restauracja Hotelu Campanile Wrocław, ul. Jagiełły 7
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielne sporządzanie posiłków według przepisu szefa kuchni oraz pizzy. Praca w godzinach: wt-czw: 11.00- 22.00; pt-sb: 13.00- 01.00, ndz: 13.00- 22.00
PLEJADA Karol Grzegorczyk - 2016-05-12 - Łęczna (lubelskie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej i mięsa kebab.
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Grajewo (podlaskie)
przygotowywanie posiłaków na stołówce
Przedsiębiorstwo Uzdrowiskowe "USTROŃ" SA - 2016-06-01 - Ustroń (śląskie)
sporządzanie potraw kuchni ormiańskiej znajomość przepisów ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Radomsko (łódzkie)
przygotowanie produktów garmażeryjnych ( pierogi, krokiety, kotlety)
Florit Sp.z.o.o. - 2016-12-27 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
1. Utrzymywanie w należytej czystości naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.2. Przygotowywanie posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydawanych do kuchni.3. Dbanie o jakość i smak wydawanych potraw.4. Porcjowanie posiłków.5. Wykonywanie innych czynności służbowych zlecanych przez kierownika.
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Podlesie Dębowe (małopolskie)
Sprzątanie obiektu szpitala wojewódzkiego, prace porządkowe, mile widziana osoba z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności
Tonic Medical Care Sp.z o.o - 2016-03-21 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków z pobranych z magazynu produktów, porcjowanie produktów spożywczych, właściwa organizacja pracy pracowników na zmianie; praca w godz. 5.00-13.00, 9.00-17.00, 12.00-20.00.
33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE - 2017-12-08 - Nowa Dęba (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw. Praca na trzy zmiany: 8-16, 16-24, 18-2.
"QLT RESTAURANT & BAR" Sp. z o.o. - 2015-12-11 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie dań i sosów, obróbka wstępna mięs, obsługa urządzeń gastronomicznych.
"DAMPOL" s.c. Dam Marek, Dam Paulina - 2016-03-16 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
kierowca w transporcie międzynarodowym - teren całej Europy. Prowadzenie samochodu ciężarowego z naczepą.
P.H.U. RE-TRANS Bogdan Foksowicz - 2017-02-16 - Zabrze (śląskie)
kuchnia polska, fast food
Marcin Świerczek "MARS" - 2018-03-13 - Zakliczyn (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni Polskiej, przyjmowanie dostaw, dbanie o właściwą ekspozycję i wydanie posiłków, składanie zamówieńSala G
B&G Catering s.c. - 2017-10-27 - Wrocław (dolnośląskie)