KUCHARZ (O) Tarnów oferta pracy Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Spółka Jawna
Stanowisko: KUCHARZ (O)
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2019-05-14
Lokalizacja: Tarnów (małopolskie)
Pracodawca: Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:-, 33-100 Tarnów, powiat: m. Tarnów, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (O)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tarnów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Tarnów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tarnów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe lub średnie kierunkowe lub min. 5 lat stażu pracy w gastronomii, książeczka sanepidowsla, może być osoba z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności. Praca w Tarnowie na jedną zmianę w godz. 7.00-15.00, wynagrodzenie od 2 400 zł brutto do uzgodnienia. Kontakt: Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Sp. j.; ul. Skrzyszowska 11, 33-100 Tarnów; wcześniejszy kontakt tel.: 14 620 19 17, CV można przesyłać na adres e-mail: skziarno (at) ziarno.pl
Nazwa pracodawcy: Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Spółka Jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Adres pracodawcy:
Skrzyszowska 11, 33-100 Tarnów, powiat: m. Tarnów, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie, CV lub bezpośrednio do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: wcześniejszy kontakt tel.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Tarnów
Gmina pracodawcy: Tarnów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tarnów
Ulica pracodawcy: Skrzyszowska
Numer budynku pracodawcy: 11
Profil działalności pracodawcy: produkcyjno-handlowa -wypiek pieczywa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.05.2019
Data dodania oferty pracy: 14.05.2019
Oferta pracy ważna do: 07.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 14.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 13.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7683b86b472a0402099f019f8bc9d5ab
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Jasło (podkarpackie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole, doświadczenie w pracy w gastronomii. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, porcjowanie zywności, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy, prowadzenie rejestrów do procedur systemu HACCP, współdziałanie w sprawowaniu nadzoru nad pracą personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale żywienia, przestrzeganie prawidłowej eksploatacji maszyn i urządzeń, dbanie o należyty stan maszyn, narzędzi i sprzętu. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2018-04-04 - Rybnik (śląskie)
Wykształcenia: min. zawodowe, mile widziane doświadczenie na stanowisku kucharza; istnieje również możliwość przyuczenia pracownika na stanowisku pracy; zaangażowanie i dobra organizacja pracy; zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych, chęci do pracy oraz aktualne badania sanitarno-epidem.; praca w godzinach nocnych; miejsce pracy: Gliwice, zakład produkcyjny;
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH - 2019-03-15 - Gliwice (śląskie)
Gotowanie-przygotowanie posiłków doskonałej jakości
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA "JAR" JANUSZ RZĘSA - 2016-06-14 - Józefów nad Wisłą (lubelskie)
realizowanie zamówień (burgery, sałatki, przystawki, fast food), utrzymanie czystości na stanowisku pracy, sporządzanie list zakupów, zaopatrzenie na kuchnię
CENTRAL PARK Marek Dąbrowski - 2018-11-19 - Zambrów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
ALFA TOUR MAREK I AGNIESZKA BUDNY SPÓŁKA JAWNA - 2015-11-16 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
- przygotowywanie i wydawanie posiłków;- umiejętność pracy w zespole;- dbanie o czystość pomieszczeń;- przestrzeganie higieny osobistej;
Centrum Usług Opiekuńczych - 2018-10-22 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków.
KOMPLEKS GASTRONOMICZNO-WYPOCZYNKOWY A. Siwik-Karwowska - 2017-06-20 - Bogusze (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej, obsługa gościu z krajów wschodnich
U Rosina Monika Rosin - 2018-12-14 - Wicko (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzątanie, odbiór dostaw.
SVD SERVICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-03 - Sopot (pomorskie)
- Przygotowywanie posiłków typu kebab, pizza- Obsługa klienta - Utrzymanie czystości na stanowisku pracy lokalu i obejścia wokół lokalu- Sprzedaż lodów- Praca przy barze i inne prace zlecone przez pracodawcę.Staż w godz. 10-18, 14-22.
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Radzanowo (mazowieckie)
Księgowy- prowadzenie pełnej księgowości stowarzyszenia. Wymagania: wykształcenie wyższe ekonomiczne, 3 lata doświadczenia w zawodzie.
Okręg Polskiego Związku Wędkarskiego w Nowym Sączu - 2017-09-26 - Nowy Sącz (małopolskie)
Wykonywanie zabiegów kosmetycznych.
SEBASTIAN URBANIAK FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA (SALON BELLEZZA) - 2016-06-15 - Kalisz (wielkopolskie)
pracownik produkcyjny,wyroby kulinarne mączne
AMGO S.C. Prod.Wyrobów Garmażeryjnych - 2017-08-23 - Tenczynek (małopolskie)
- Organizacja pracy zespołu i przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku 3-6 lat, pobieranie i rozliczanie pobranych produktow, układanie jadłospisów.- Wynagrodzenie: 2316 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na zastępstwo na czas usprawiedliwionej nieobecności pracownika. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe w pracy w kuchnii przedszkolnej. Uprawnienia kucharza. Znajomość przepisów dot. żywienia dzieci w placówkach przedszkolnych. Umiejętność organizowania wyżywienia (finanse, racje żywieniowe). Umiejetność zarządzania zespołem. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) ---> ważne badania w kierunku salmonella i shigella. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-254-24-92, 507-571-364) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Piastów 13, 40-866 Katowice).
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 57 IM. KRASNALA HAŁABAŁY - 2017-03-07 - Katowice (śląskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
KRYSTYNA JELINOWSKA USŁUGI GASTRONOMICZNE RAWICZ - 2017-10-28 - Rawicz (wielkopolskie)
-wykonywanie prac pomocniczych przy instalacjach sanitarnych, instalacjach wod-kanalizacyjnych-Montaż armatury
kontakt przez OHP - 2018-04-06 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie dań, krojenie warzyw, przygotowywanie mięsa, dbanie o porządek na miejscu pracy
GASTRO GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ODDZIAŁ W POLSCE - 2018-05-14 - Lublin (lubelskie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie zawodowe kierunkowe; przygotowywanie posiłków; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice (Lotnisko)
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Gliwice (śląskie)
Przygotowanie goracych i zimnych posiłków
Auto Vito Witold Żytkowicz - 2016-02-18 - Kluszkowce (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelu z menu i na zamówienia indywidualne.
HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2016-10-24 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
wsparcie działu księgowości w bieżącej pracy, nadzór nad spływem należności, wstępna windykacja, współpraca z kancelarią prawną, organizacja i kontrola obiegu dokumentów zewnętrznych i wewnętrznych w firmie oraz ich archiwizowanie, sporządzanie pism i dokumentów, sporządzanie i katalogowanie dokumentacji księgowej, przygotowywanie sprawozdań finansowych i raportów, kontakt z biurem rachunkowym, inne prace administracyjno - biurowe
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Łuczniczka" Sp. z o.o. - 2017-02-08 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
wykonywanie prac porządkowo-czystościowych w pomieszczeniach wyższej uczelni
ANKLAR Sp. z o.o - 2016-08-25 - Poznań (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Skarbimierz-Osiedle (opolskie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, itd.
Damian Kuc - 2016-05-19 - Biecz (małopolskie)
przygotowywanie potraw typu fast food, lista zakupów, zakupy, dbanie o czystość, spzrątanie
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Skierniewice (łódzkie)
Przygotowywanie dań z kuchni wietnamskiej
Hanoi s.c. - 2018-06-27 - Lubin (dolnośląskie)
Utrzymywanie we właściwym stanie ilościowym i jakościowym środków i sprzętu służby żywnościowej znajdującego się w kuchni. Przygotowywanie posiłków właściwych pod względem smakowym, zdrowotnym i higienicznym. Sprawowanie nadzoru nad obróbką wstępną i cieplną przygotowywanych posiłków.Sprawdzanie zgodności z asygnatą kuchenną produktów pobranych z magazynu do kuchni (informowanie o rozbieżnościach Kierownika Kuchni i Stołówki).Sprawowanie nadzoru nad prawidłowym myciem i dezynfekcją pomieszczeń produkcyjnych i socjalnych kuchni i stołówki.
25 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W BIAŁYMSTOKU Grupa Zabezpieczenia Łomża - 2017-12-18 - Łomża (podlaskie)
- przygotowywanie dań, potraw kuchni włoskiej i polskiej,- umiejętność sprawnej organizacji pracy,
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2018-11-08 - Jelenia Góra (dolnośląskie)