KUCHARZ Zielona Góra oferta pracy Centrum Usług Opiekuńczych
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 100 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie i wydawanie posiłków;- umiejętność pracy w zespole;- dbanie o czystość pomieszczeń;- przestrzeganie higieny osobistej;
Data publikacji: 2018-10-22
Lokalizacja: Zielona Góra (lubuskie)
Pracodawca: Centrum Usług Opiekuńczych
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:65-001 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie i wydawanie posiłków;- umiejętność pracy w zespole;- dbanie o czystość pomieszczeń;- przestrzeganie higieny osobistej;
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zielona Góra
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: Gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie min. zawodowe- gastronomiczne, specjalność: kucharz; doświadczenie zawodowe min. 3 lata;
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: Centrum Usług Opiekuńczych
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Adres pracodawcy:
Witebska 2, 65-634 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Zielona Góra
Gmina pracodawcy: Zielona Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zielona Góra
Ulica pracodawcy: Witebska
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.10.2018
Oferta pracy ważna do: 31.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 22.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 22.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WEDŁUG PRZEPISÓW LITEWSKICH, ORGANIZACJA STANOWISKA PRACY, PRZYJMOWANIE DOSTAW; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI LITEWSKIEJ, 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO, LITEWSKIEGO; ROZKŁAD CZASU PRACY: 40 TYGODNIOWO RÓWNIEŻ W WOLNE DNI; GODZINY PRACY: 11.00-23.00 W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM;
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
W/G PROGRAMU STAŻU
kontakt przez PUP - 2018-05-16 - Siemiatycze (podlaskie)
1. Pobieranie produktów z magazynu żywnościowego2. Przygotowywanie posiłków wg jadłospisu3. Przestrzeganie procedur HACCAP
44 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2018-04-24 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Wymagana aktualna książeczka zdrowia oraz umiejętności zawodowe i chęci do pracy. Praca w barze całodobowym na stacji paliw w Strzebielinie. Po okresie próbnym pracodawca oferuje podpisanie umowy o pracę. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydatów.
"GRONO" s.c. "Oberża Cztery Pory Roku" - 2017-08-21 - Strzebielino (pomorskie)
x
"HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna - 2018-10-03 - Białystok (podlaskie)
opieka nad dziećmi do lat 3, prace opiekuńcze, pielęgnacyjne, karmienie, dbałość o bezpieczeństwo i rozwój
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, przyjmowanie produktów spożywczych itp.
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
j.w.
DOKY Małgorzata Słupczyńska - 2015-12-02 - Warszawa (mazowieckie)
zapoznanie się z przepisami BHP, zapoznanie się z obsługą programów biurowych, zapoznanie się z dokumentami i ich wypełnianie, telefoniczna obsługa klientów, zapoznanie się z przepisami i programami celnymi, wypełnianie dokumentów transportowo celnych
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Mielec (podkarpackie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-05 - Strzelin (dolnośląskie)
ocena surowców, produktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstepna surowców, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami; wykończenie, porcjowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, przygotowywanie potraw.
Condohotels Management Sp. z o.o. - 2016-05-10 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Relizowanie zmówień, wykonywanie cateringu
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne ( kucharz kuchni orientalnej), doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie i przyrządzanie potraw w/g receptur kuchni wietnamskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Lublin (lubelskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, opracowanie menu i utrzymanie czystości
Krzysztof Czarnocki - 2017-10-10 - Płońsk (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie dań kuchni śródziemnomorskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Bielawa (mazowieckie)
Badanie i diagnozowanie lokalnego rynku pracy pod względem potrzeb adukacyjno-zawodowych, pomoc przy określaniu predyspozycji zawodowych klientów, badanie preferencji zawodowych, analiza mocnych i słabych stron klientów, udzielanie indywidualnych i grupowych porad zawodowych ułatwiających wybór zawodu, zmianę kwalifikacji, podjęcie zatrudnienia, udzielanie indywidualnych i grupowych informacji zawodowych o możliwościach szkolenia i kształcenia oraz o zawodach i rynku pracy
Wielkopolska Wojewódzka Komenda OHP - 2015-12-11 - Buk (wielkopolskie)
obsługa kasy fiskalnej, obsługa czytnika, kart płatnicznych, wystawienie faktur, robienie zamówień, pbsługa klienta, utrzymanie czystości w sklepie
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Swarzędz (wielkopolskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
PPHU PIKUNVO DANH NAM VO - 2017-10-02 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
obsługa maszyny klejącej odzież damską
PHOENIX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-22 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań,przekąsek, potraw dostosowanych do róznych okazji
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Lipsko (mazowieckie)
1) Przygotowanie dań z menu restauracji, 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Równoważny czas pracy - miesięcznie 160 godzin (praca od godziny 12). Umowa zlecenie, w późniejszym okresie istnieje możliwość zatrudnienia na podstawie umowy o pracę.
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Wisła (śląskie)
Przygotowanie posiłków dla wychowanków , utrzymanie w czystości kuchni i jadalni, przestrzeganie zasad BHP. Dbanie o powierzony sprzęt kuchni .
Centrum administracyjne Nr 1 - 2016-08-16 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja Tucholanka Anna Buchholz - 2017-02-24 - Tleń (kujawsko-pomorskie)
pomoc w sporządzaniu podstawowych potraw dla różnych diet, porcjowanie i wydawanie posiłków w wyznaczonych godzinach, pobieranie surowców z magazynu
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Pogórze (śląskie)
Promocja i degustacja pieczywa.
kontakt przez OHP - 2016-05-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie dań,dekorowanie
Mariola Jasek Kama Bar - 2015-12-07 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków, przygotowywanie sałatek, obsługa urządzeń kuchennych
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2018-01-23 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej, wegetariańskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Rzeszów (podkarpackie)