KUCHARZ Nowy Dębiec oferta pracy P.H.U. Niedźwiedź Zespół Hotelowo-Gastronomiczny Iwona Kaczmarek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 250 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w restauracji
Data publikacji: 2019-05-27
Lokalizacja: Nowy Dębiec (wielkopolskie)
Pracodawca: P.H.U. Niedźwiedź Zespół Hotelowo-Gastronomiczny Iwona Kaczmarek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wczasowa 20, 64-000 Nowy Dębiec, powiat: kościański, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 250 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowy Dębiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kościański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kościan
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 250 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2019
Data zakończenia pracy: 30.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
P.H.U. Niedźwiedź Zespół Hotelowo-Gastronomiczny Iwona Kaczmarek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lesznie
Adres pracodawcy:
Wczasowa 20, 64-000 Nowy Dębiec, powiat: kościański, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: kościański
Gmina pracodawcy: Kościan
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowy Dębiec
Ulica pracodawcy: Wczasowa
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lesznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.05.2019
Oferta pracy ważna do: 30.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 27.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 27.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?723b95a895dac9a3a1ffde202d635f02
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
RESTAURACJA POD RYBKĄ SZKATULSKA HELENA - 2017-11-20 - Pakość (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej typu kebab.
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Firma Usługowo - Handlowa ROMA Tomasz Kubiak (Smażalnia MOLA) - 2015-11-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań typu kebab, kuchni indyjskiej
S&S POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-19 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie w obróbce wstepnej towaru do produkcji dań, przygotowywanie dań (mięsnych, rybnych, wegetariańskich, gorących deserów i innych)
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Pszczyna (śląskie)
Kucharz
MICHAŁ BŁASZKIEWICZ LABORATORIUM KALORII - 2015-12-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw.
FIRMA GASTRONOMICZNA "SKORPION" s.c. Z. Gądek, W. Czesak - 2017-02-23 - Grodkowice (małopolskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie kebaba, sosu, sałatek
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
prowadzenie lokalu kebab, przygotowanie potraw, sprzedawanie.
ATELIER KEBAB BARBARA DUŃSKA - 2018-06-29 - Żory (śląskie)
- znajomość zagadnień wytrzymałości materiałów, konstrukcji maszyn; - wykonywanie projektów budowlanych konstrukcji stalowych; - przygotowanie koncepcyjne i dokumentacyjne wdrożenia nowych wyrobów w zakresie konstrukcji stalowych; - przygotowywanie dokumentacji na potrzeby ofertowania wyrobów i wykonawstwa usług drogowychsystem wynagrodzenia ryczałtowy + premia
ERPLAST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-14 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z zawodemDoświadczenie zawodowe min. 5 latwynagrodzenie 15-20 zł netto/hOkres zatrudnienia: 6m-cy
MARCO POLO HOTELE I RESTAURACJE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-31 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Kucharz sushi master
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłkw typu: śniadania, obiady, obiadokolacje, uroczyste kolacje, grille.
Hotel Nidzki Tadeusz Skrobski, Tadeusz Skrobski - 2017-04-07 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie sushi
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie potraw,kuchni włoskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-09 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Nowa Wieś Malborska (pomorskie)
Gotowanie, układanie karty, zamawianie towarów
FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA POLESKI - 2016-05-23 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie dań.
Pizzeria LAGUNA Konrad Okraska - 2017-05-04 - Płock (mazowieckie)
przygotowanie posiłków wyroby garmażeryjne, pomoc na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Radom (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku, właściwe wykonanie obróbki wstępnej i cieplnej przygotowywanych potraw. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2015-12-30 - Nowa Wieś (mazowieckie)
- przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Gródek (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym
Przedsiębiorstwo Usługowe" Violetta" S.C. - 2017-03-06 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Praca kucharza dania proste domowe, przyjmowanie zamówień(okienko), sprzątanie pokoi, dbanie o porządek na sali restauracyjnej
Bacówka na Obidzy Ewa Polakiewicz - 2018-04-25 - Piwniczna-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Etanex" Danuta Kożuszek - 2015-12-02 - Nisko (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni Polskiej. System pracy jednozmianowy. Godziny pracy do ustalenia (10:00 - 18:00)
Restauracja Adria A. Wojnar, R. Zaręba s.c. - 2018-05-10 - Andrychów (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
"Korona" Ośrodek Wczasowo- Rehabilitacyjny Korona Teresa - 2015-12-08 - Muszyna (małopolskie)
- wprowadzanie danych do programu magazynowego Subiekt,- przygotowywanie kartotek produktów,- wystawianie paragonów/ faktur
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przyrządzanie potraw
FIRMA HANDLOWA ELJOT JANUSZ GROSZEWSKI - 2018-02-27 - Pikutkowo (kujawsko-pomorskie)