KUCHARZ Nowe Sójki oferta pracy 1. PRZEDSIĘBIRSTWO WIELOBRANŻOWE ELEKTROBUD USŁUGI INSTALACYJNE I OGÓLNOBUDOWLANE Mirosław Ziętek 2."SIÓDME NIEBO" Usług
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2020-07-02
Lokalizacja: Nowe Sójki (łódzkie)
Pracodawca: 1. PRZEDSIĘBIRSTWO WIELOBRANŻOWE ELEKTROBUD USŁUGI INSTALACYJNE I OGÓLNOBUDOWLANE Mirosław Ziętek 2."SIÓDME NIEBO" Usług
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:99-300 Nowe Sójki 3, powiat: kutnowski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowe Sójki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kutnowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1002
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kutno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.07.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy:
1. PRZEDSIĘBIRSTWO WIELOBRANŻOWE ELEKTROBUD USŁUGI INSTALACYJNE I OGÓLNOBUDOWLANE Mirosław Ziętek 2."SIÓDME NIEBO" Usługi Gastronomiczne
danePracodawcy_nip: 7751028333
danePracodawcy_regon: 610167618
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kutnie
Adres pracodawcy:
Pl. Wolności 28, 99-300 Kutno, powiat: kutnowski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: kutnowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1002
Gmina pracodawcy: Kutno
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kutno
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0969103
Ulica pracodawcy: Pl. Wolności
Numer budynku pracodawcy: 28
Profil działalności pracodawcy: budownictwo
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kutnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 02.07.2020
Oferta pracy ważna do: 31.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 02.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 02.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?54b4bf230010de45fcc1dfc1f0361b38
Podobne oferty pracy
Zgodnie z umową.
FIRMA USŁUGOWO HANDLOWA ROLMASZ Sp. z o.o. Sp.Komandytowa - 2016-04-15 - Kamionka (podkarpackie)
Praca w kuchni
SPOŁEM POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W KALISZU - 2018-01-17 - Kalisz (wielkopolskie)
SPRZĄTANIE POMIESZCZEŃ HOTELOWYCH;WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W SPRZĄTANIU POMIESZCZEŃ MIESZKALNYCH, PODSTAWOWA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO;GODZINY PRACY: 08.00 - 16.00, OKOŁO 160-168H/MIESIĘCZNIE;KONTAKT OSOBISTY: PLAC RODŁA 8 (W CZWARTKI W GODZINACH 14.00 - 16.00)
PAZIM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków od surowca do gotowego dania
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Katowice (śląskie)
jw.
PRZEDSZKOLE NR 340 "KASZTANOWEGO LUDKA" - 2016-10-13 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie dań według określonych standardów, przygotowywanie skłądników do produkcji dań, dbanie o czystość na stanowisku pracy,- miejsce wykonywania pracy: 63-100 Śrem, ul. Chłapowskiego 1-praca w systemie jednozmianowym w godzinach: 11-19 (do uzgodnienia)- umowa na okres próbny 3 miesięczny z możliwością przedłużenia
P.H.U. BASIA Barbara Augustyniak - 2019-07-05 - Śrem (wielkopolskie)
Przyrządzanie posiłków, wydawanie zgodnie z zamówieniem, wdrażanie nowych pomysłów związanych z potrawami
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Zgierz (łódzkie)
kompleksowa obsługa Klienta według standardów firmy
realizacje planu sprzedaży na jak najwyższym poziomie
fachowe doradztwo Klientom w wyborze odpowiedniego sprzętu
dbanie o odpowiednie zatowarowanie salonu
pomoc Klientom w załadunku towaru
Media Expert - 2015-12-02 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem, wynagrodzenie 2000 zł brutto do uzgodnienia, wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2017-01-04 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowanie stanowiska pracy, dbanie o porządek na stanowisku pracy, obróbka półproduktów, przygotowywanie potraw i napojów od podstaw, wydawanie przygotowanych dań i napojów, obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie menu przygotowanie i wydawanie caterignów, itd.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Bochnia (małopolskie)
Kucharz, prowadzenie kuchni.
LABDAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-11-29 - Miszewko (pomorskie)
wg stanowiskapraca w Karczmie Złoty Róg Mochnaczka Wyżna 57
RESTAURACJA "SIWY BRZEG" SŁAWOMIR KALISZ - 2019-06-06 - Mochnaczka Wyżna (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-09-29 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Organizacja pracy kuchni, przygotowanie dań kuchni ukraińskiej. Praca od pon. do pt. w godzinach 12:00-16:00.
VINOLOVA S.C. Anna Kowalczyk Edward Malon - 2016-09-28 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z kartą menu.
Gospoda pod Niebem Katarzyna Błasiak - 2016-09-06 - Zakopane (małopolskie)
Staż dla osoby do 30 roku życia realizowany w ramach projektu współfinansowanego z EFS "Aktywizacja osób młodych pozostających bez pracy w powiecie kolbuszowskim (II)" PO WER.Organizowanie zaopatrzenia i przyjmowanie dostaw towarów, przygotowywanie produktów do sprzedaży, posługiwanie się narzędziami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw, napojów,dokonywanie obróbki termicznej surowców i półproduktów, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw, zabezpieczanie, przechowywanie i magazynowanie surowców, półproduktów i produktów w gastronomii. Praca w godz od 9-17.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Kolbuszowa Dolna (podkarpackie)
sporządzanie potraw kuchni ukraińskiejzatrudnienie na umowę o pracę na czas nieokreślony, praca od poniedziałku do piątku, dwie zmiany w przedziale godzinowym 10:00-22:00oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-06-28 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń gastronomicznych, zamawianie towarów
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Kuczów (świętokrzyskie)
Prowadzenie zajęć z j. polskiego w szkole podstawowej.
NASZA SZKOŁA - Niepubliczna Szkoła Podstawowa - 2017-05-17 - Opole (opolskie)
Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw. Utrzymanie porządu i higieny w miejscu pracy. Około 156 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach: 10:00-22:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3-4 lata.
kontakt przez PUP - 2020-02-03 - Wrocław (dolnośląskie)
Rekrutacja i zatrudninie pracowników głównie z Gruzji; poszukiwanie klientów i pracowników
kontakt przez PUP - 2020-07-09 - Rzeszów (podkarpackie)
- Przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitali.- Wynagrodzenie: od 12 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 6:00-14:00 + soboty, niedziele, święta (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. zawodowe lub techniczne gastronomiczne. Wymagane doświadczenie w żywieniu zbiorowym. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 601-784-099) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. ODRODZENIA 9, 41-200 Sosnowiec) lub e-mail: marcin.samborek (at) zywieniepostep.pl
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "POSTĘP"SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-10 - Katowice (śląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wg ustalonego menu, praca na dwie zmiany w godz. 7.00-22.00
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "AMAZONKA" RYSZARD SOSNOWSKI - 2018-07-09 - Irządze (śląskie)
Zgodny ze stanowiskiem.
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA CHUDZIŃSKI PIOTR - 2020-05-29 - Tereszewo (warmińsko-mazurskie)
w/g zawodu
Piekarnia "POD TELEGRAFEM" Roman Smolarski - 2020-11-17 - Kielce (świętokrzyskie)
Gotowanie, utrzymanie kuchni w czystości
Firma Handlowo-Usługowa "Elena" Elena Paryła - 2016-09-28 - Wieliczka (małopolskie)
- obsługa grilla- przygotowywanie potraw wg oryginalnych receptur kuchni orientalnej z wykorzystaniem półproduktów typowych dla tej kuchni
kontakt przez PUP - 2019-10-28 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2018-04-24 - Rząska (małopolskie)
przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje)
UŁAŃSKA ZAGRODA Jacek Bródka - 2018-08-14 - Załom (zachodniopomorskie)