KUCHARZ KUCHNI NARODOWEJ UKRAI艃SKIEJ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI NARODOWEJ UKRAI艃SKIEJ
Wynagrodzenie: do 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie potraw kuchni ukrai艅skiejzatrudnienie na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony, praca od poniedzia艂ku do pi膮tku, dwie zmiany w przedziale godzinowym 10:00-22:00oferta dostepna w sali G
Data publikacji: 2019-06-28
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
sporz膮dzanie potraw kuchni ukrai艅skiejzatrudnienie na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony, praca od poniedzia艂ku do pi膮tku, dwie zmiany w przedziale godzinowym 10:00-22:00oferta dostepna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI NARODOWEJ UKRAI艃SKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.12.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_1: gimnazjalne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie minimum podstawowe, sta偶 pracy bez znaczenia - mozliwo艣膰 przyuczenia do wykonywania pracy, umiej臋tno艣膰 gotowania, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.07.2019
Oferta pracy wa偶na do: 22.07.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.07.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?81e353826cd59e814855bee33b3ce477
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, da艅 - kuchnia domowa. Pierwsza umowa - o prac臋 na okres pr贸bny 1 m-膮c. Zmiany w zakresie pn. - pt. 08.00 - 20.00, sb. 08.00 - 17.00.
APETYT BAR JOLANTA STANKOWSKA - 2015-11-23 - Pi艂a (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - W臋gr贸w (mazowieckie)
Przygotowanie da艅 kuchni arabskiej, kompletowanie menu
kontakt przez PUP - 2019-02-08 - Lublin (lubelskie)
Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska bracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i P. PO呕., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku. Nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzeniem zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem. obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwe, p艂ukanie, dezynfekcja, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp. sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstaj膮ce w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w. Sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np: zupy, dania g艂贸wne, desery, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw. praca w godzinach pomi臋dzy 8 -16.
LABDAR SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-12-13 - Miszewko (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe, umiej臋tno艣膰 wykonywania potraw kuchni w艂oskiej, uprawnienia: ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe: min. 5 m-cy. , znajomo艣膰 j. angielskiego w stopniu podstawowym. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- r贸偶nych asortyment贸w potraw kuchni w艂oskiej, pos艂ugiwanie sie narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu potraw i napoj贸w, wyka艅czanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy( mycie, wyparzanie suszenie i polerowanie naczy艅 kuchennych oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adzie. Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie potraw, robienie zam贸wie艅
ADMAR Adam Ruci艅ski - 2017-08-01 - Sochaczew (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, prace porz膮dkowe w lokalu
kontakt przez OHP - 2017-09-17 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoi i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych, serwowanie po偶ywienia szybko przygotowywanego i na poczekaniu - fast food
IRPOLL Sp. z o.o. - 2016-01-08 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
przygotowanie potraw tajskich
kontakt przez PUP - 2016-01-13 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Kucharz
AmRest Sp. z o.o. - 2017-09-04 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, nadz贸r nad jako艣ci膮 i estetyk膮 serwowanych da艅, planowanie i zamawianie produkt贸w, dbanie o porz膮dek i higien臋 w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
Wykszta艂cenie min. zawodowe; min. 2 lata do艣wiadczenia w zawodzie; samodzielnos膰; aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno epidemiologicznych; komunikatywna znajomo艣膰 j臋z. angielskiego; zakres zada艅: przygotowywanie potraw kuchni Europejskiej, Polskiej oraz Fusion zgodnie z planem i zam贸wieniem; znajomo艣膰 zasad dzia艂ania i obs艂ugi maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych; dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy, estetyczne i zgodne ze standardem prezentowanie da艅; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Gliwice (艣l膮skie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Bia艂ystok (podlaskie)
- praca w restauracji korea艅skiej, - gotowanie potraw korea艅skich, - kontakt z korea艅skim zarz膮dem sp贸lki. Praca w godz.: 17:00-21:00, 1/2 etatu. Proponowany okres zatrudnienia 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2018-01-26 - Tczew (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w, deser贸w, praca w zespole
DARIUSZ MADEJA RESTAURACJA "IMBIROWY DWOREK" - 2019-04-15 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw wg tradycyjnych przepis贸w kuchni chi艅skiej, wsp贸艂praca z szefem kuchni narodowo艣ci chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
osoby zarejestrowane co najmniej 12 miesi臋cy w ewidencji z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Zabrze (艣l膮skie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-11-20 - 呕ukowo (pomorskie)
wg harmonogramu
kontakt przez PUP - 2018-05-16 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w ciep艂ych dla go艣ci kantyny pracowniczej
DUSSMANN POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-10-16 - Warszawa (mazowieckie)
Prowadzenie magazynu 偶ywno艣ci, przygotowywanie posilk贸w.
SAMODZIELNY PUBLICZNY WOJEW脫DZKI SZPITAL CHIRURGII URAZOWEJ IM. DR. JANUSZA DAABA W PIEKARACH 艢L膭SKICH - 2017-01-16 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw w kuchni.
Familijna S.C. Katarzyna Woroniecka, Krzysztof Bromka - 2018-10-15 - P艂ock (mazowieckie)
Przyjmowanie i wydawanie materia艂贸w budowlanych i hutniczych. Obs艂uga klient贸w. Praca przy za艂adunkach i roz艂adunkach towar贸w.
Madex Przedsiebiorstwo Sp. z o. o. - 2018-04-17 - Piaseczno (mazowieckie)
Co b臋dzie nale偶a艂o do Twoich obowi膮zk贸w?- przyjmowanie zg艂osze艅 od klienta zewn臋trznego- przeprowadzenie wywiadu wed艂ug posiadanych instrukcji i wiedzy o produkcie- klasyfikacja zg艂osze艅 wed艂ug karty serwisowej produktu i klienta- potwierdzenie przyj臋cia zg艂oszenia do klienta zewn臋trznego- adresowanie zg艂osze艅 do odpowiedniej grupy funkcjonalnej- monitorowanie czasu reakcji i czasu rozwi膮zania zg艂oszeniaCo mo偶emy Ci zaoferowa膰? - stabilno艣膰 zatrudnienia w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku IT- elastyczny czas pracy - prywatn膮 opiek臋 medyczn膮 - ubezpieczenie na 偶ycie- aktywno艣膰 sportow膮 (pakiety sportowe, kr臋gle, dru偶yna pi艂ki no偶nej)- bogaty wachlarz 艣wiadcze艅 socjalnych- pyszn膮 kaw臋 i herbat臋- owocowe wtorki i czwartki - spotkania integracyjne
BAZY I SYSTEMY BANKOWE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-02-01 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie samodzielne potraw
ADPRO - 2018-04-26 - Bochnia (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej
S&M POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-02-23 - Ostr贸w Mazowiecka (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w - us艂ugi cateringowe
QUCHNIA CATERING Krzysztof Kapeli艅ski - 2017-10-11 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Pomoc w przygotowaniu, podawaniu potraw, napoi, deser贸w z zakresu kuchni indyjskiej i bengalskiej. Miejsce pracy: ul. Odrodzenia 25, Elbl膮g. Okres zatrudnienia 3 lata. Czas pracy 1/2 etatu - 20 godzin tygodniowo. Godz. pracy od 10.00-18.00; 15.00-23.00; . Egzemplarz 1/4.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)