KUCHARZ Miszewko oferta pracy LABDAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz, prowadzenie kuchni.
Data publikacji: 2016-11-29
Lokalizacja: Miszewko (pomorskie)
Pracodawca: LABDAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kaszubska 63, 80-209 Miszewko, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz, prowadzenie kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Miszewko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kartuski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żukowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
LABDAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Adres pracodawcy:
Mściwoja II 4, 83-300 Kartuzy, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: kartuski
Gmina pracodawcy: Kartuzy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kartuzy
Ulica pracodawcy: Mściwoja II
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil działalności pracodawcy:
Spółka prowadzi kilka restauracji m.in w Miszewku i Baninie
Nazwisko osoby zgłaszającej: Michał Woszczyna
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.11.2016
Oferta pracy ważna do: 10.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 29.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 29.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca na kuchni w pensjonacie, wykonywanie zadań powierzonych przez szefa kuchni
Pracownia Sprzętu Alpinistycznego Małachowski s.c. - 2015-11-25 - Dębowiec (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie półproduktów, przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Praca w wypożyczalni - wypożyczanie książek, czasopismPraca w czytelni - obsługa czytelników, tworzenie zestawień bibliograficznych
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Płock (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Gościniec nad Potokiem Karol Nowak - 2017-08-29 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw orientalnychpraca na umowę zlecenie z odprowadzaniem skladek ZUS (nie mniej niż 20 godzin w miesiącu)oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, dań - kuchnia domowa. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 1 m-ąc. Zmiany w zakresie pn. - pt. 08.00 - 20.00, sb. 08.00 - 17.00.
APETYT BAR JOLANTA STANKOWSKA - 2015-11-23 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowanie pólproduktów i dań kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni domowej
Apteka "Centralna" Sammo Sarbaset - 2017-06-05 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Tel. 501 371 926 Janina Lewaszkiewicz
PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNO-REKREACYJNE "SŁOWIAŃSKA" JANINA LEWASZKIEWICZ - 2016-05-05 - Słońsk (lubuskie)
Przygotowanie posiłków, przestrzeganie zasad HACCP, przestrzeganie zasad BHP.Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub nabyte umiejętności kucharskie, doświadczenie mile widziane, umiejętności pracy w zepole oraz organizacjne.
Dom Pomocy Społecznej w Kątach - 2016-12-08 - Kąty (mazowieckie)
obsługa magazynu
Zakład Mechaniczny HML Nosewicz Jednostka Innowacyjno-Wdrożeniowa Sp. J. - 2017-01-18 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
CZYNNOŚCI ZWIĄZANE Z PROCESAMI TECHNOLOGICZNYMI ŻYWNOŚCI
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE 'LUBINPEX' SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-13 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości
AmRest Sp. z o.o. - 2018-06-18 - Płock (mazowieckie)
wykonywanie pierogów i potraw regionalnych
CYGAN ANDRZEJ Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe - 2018-03-02 - Koziegłówki (śląskie)
branża spożywcza - gastronomia
WĘDLINKA SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS - 2016-10-05 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
DYLEN Sp. z o.o - 2016-03-04 - Borysew (łódzkie)
Kucharz
PUH GRAŻKA Grażyna Łuków - 2016-02-24 - Tomaszów Bolesławiecki (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaplanowanymi przed dietetyka jadłospisami dla poszczególnych grup ludności, utrzymanie czystości stanowiska swojego miejsca pracy.
Food Investment S.A - 2015-12-15 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
KAROL SIENKIEL KORSARZ; MK - 2017-04-21 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie potraw i napojów- zabezpieczenie przed zepsuciem
MEGA SMAKI PAWEŁ MALEK - 2018-05-14 - Sierakowice (pomorskie)
Praca na wózku widłowym.
Mazowsze Zakład Przetwórstwa Spożywczego - 2016-10-20 - Iłów (mazowieckie)
praca w kuchni; przygotowanie i wydawanie dań typu FAST FOOD dbanie o czystość stanowiska pracy;
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Malbork (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych.
F.H.U. HOTEL GÓRSKO Maria Sadkiewicz-Bill - 2016-09-16 - Wieliczka (małopolskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej miedzy innymi kebab, gyros, moussaka. Przygotowywanie sosów i napojów.
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Siedlce (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Rozogi (warmińsko-mazurskie)
-
Restauracja Pizzeria POD BRZOZAMI Adam Schutz - 2017-01-09 - Lipusz (pomorskie)