KUCHARZ Niechorze oferta pracy VILLA DEL MAR SYLWIA MAZUR
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: -
Data publikacji: 2016-04-19
Lokalizacja: Niechorze (zachodniopomorskie)
Pracodawca: VILLA DEL MAR SYLWIA MAZUR
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:SZCZECI艃SKA 11, 72-350 Niechorze, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: -
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 4聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Niechorze
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gryficki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Rewal
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 4聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 19.04.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: gimnazjalne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: AKTUALNA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
WYMAGANE: DO艢WIADCZENIE NA STANOWISKU, ZNAJOMO艢膯KARTY MENU
Nazwa pracodawcy: VILLA DEL MAR SYLWIA MAZUR
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
SZCZECI艃SKA 11, 72-350 Niechorze, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Rewal
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Niechorze
Ulica pracodawcy: SZCZECI艃SKA
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.04.2016
Oferta pracy wa偶na do: 30.05.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.04.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, umiej臋tno艣ci: gotowania potraw ukrai艅skich, uprawnienia: ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomo艣膰 j. angielskiego w stopniu podstawowym. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o stanowisko pracy, znajomo艣膰 zi贸艂 i innych produkt贸w stosowanych w kuchni ukrai艅skiej, wykonywanie potraw kuchni ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Lublin (lubelskie)
praca na kuchni restauracji "Zajazd Wiwa" w Augustowie
WIWA Holding Sp. z o. o. - 2015-12-18 - August贸w (podlaskie)
Miejsce pracy: Simple Coffee & Lunch-Poszukujemy kucharza, kucharki,-Przgotowywane posi艂k贸w wed艂ug przepis贸w w艂asnych lub innych,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny: 518-363-400 lub 608-640-336.
1. DZIA艁ALNO艢膯 WYCHOWAWCZO-OPIEKU艃CZA JAG脫DKA KATARZYNA MARUT 2. GASTRO "CELKA" KATARZYNA MARUT - 2018-03-06 - Tczew (pomorskie)
Samodzielne przygotowanie posi艂k贸w i ich wydawanie.Praca w systemie 12h co drugi dzie艅 w godzinach 10:00-22:00.
ZAJAZD POD HALAMI Beata Radziak, Antoni Skocze艅 s.c. - 2018-06-18 - 艁abowa (ma艂opolskie)
Praca w kuchni, przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z cotygodniowym menu. Przygotowanie potraw na imprezy okoliczno艣ciowe/catering.
Diecezjalne Centrum Edukacyjne - 2018-06-05 - Legnica (dolno艣l膮skie)
Tworzenie i modyfikacja planu produkcyjnego w oparciu o zam贸wienia sk艂adane przez klienta. Planowanie i sterowanie realizacj膮 zam贸wie艅 w procesie produkcji. Wprowadzanie zam贸wie艅 do systemu ERP Bie偶膮cy nadz贸r i kontrola realizacji planu produkcyjnego. 艢ledzenie zabezpieczenia materia艂owego. Utrzymywanie bie偶膮cego kontaktu z klientem obcoj臋zycznym w zakresie sk艂adanych przez klienta zam贸wie艅 produkcyjnych.Pracopdawca od kandyat贸w wymaga:Wykszta艂cenie minimum 艣rednie, preferowane wy偶sze z zakresu logistyki, gospodarki materia艂owej, in偶ynierii produkcji. Dobra znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego lub j臋zyka niemieckiego. Umiej臋tno艣膰 obs艂ugi pakietu MS Office, w szczeg贸lno艣ci arkusza kalkulacyjnego Excel w stopniu dobrym. Mile widziane do艣wiadczenie w pracy na podobnym stanowisku w firmie produkcyjnej oraz do艣wiadczenie w pracy z systemami klasy ERP. Komunikatywno艣膰 , orientacja na klienta i umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Umiej臋tno艣膰 pracy analitycznej, samodzielno艣膰 , odpowiedzialno艣膰. Wysoki poziom odporno艣ci na stres.CV prosz臋 przesy艂a膰 na maila: rekrutacja_ktp (at) pkcgroup.com
KABEL-TECHNIK-POLSKA SP脫艁KA ZO.O CZAPLINEK - 2016-02-10 - Bia艂ogard (zachodniopomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w dla dzieci, przestrzeganie przepis贸w BHP i ppo偶,wykonywanie polece艅 pracodawcy, wydawanie posi艂k贸w, zmywanie naczy艅, uk艂adanie jad艂ospisu, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy
NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE "JEDYNECZKA" JOLANTA MROZIK - 2018-02-07 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UK艁ADANIE MENU, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZAGRANICE.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Gr贸jec (mazowieckie)
przygotowywanie i sporz膮dzanie posi艂k贸w dla kuracjuszy i go艣ciwykonywanie prac kuchennych
Sanatorium Uzdrowiskowe "R脫呕A" - 2017-09-20 - Ustro艅 (艣l膮skie)
kuchnia domowa
Firma Sobczak Tomasz Sobczak - 2016-06-15 - Bytom (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w- 艣niadania, obiady, kolacje, utrzymywanie czysto艣ci na kuchni, zarz膮dzanie prac膮 podleg艂ego personelu
AMW REWITA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-08-03 - Mielno (zachodniopomorskie)
Sta偶 w firmie ZPC "Z艁OTY K艁OS". Program sta偶u do zapoznania w pokoju nr 35.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Bezpo艣redni kontakt z producentami 偶ywno艣ci z Pakistanu, odtwarzanie oryginalnych da艅 kuchni indyjskiej i pakista艅skiej. Bezpo艣redni kontakt z klientami z Pakistanu.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Ozork贸w (艂贸dzkie)
przygotowanie obiad贸w, potraw wydawanych w barze, garma偶erka
SP脫艁DZIELNIA "SMAK-COOP" - 2018-06-20 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Kra艣nik (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
HOTEL "ADRIA" B. PARUZEL, A. PARUZEL SP脫艁KA CYWILNA - 2017-03-31 - Bieru艅 (艣l膮skie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzowanie, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spozycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowywanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwe, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obr贸bka wst臋pna: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.- sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyboru, zwroty produkcyjne powstane w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, ekspedycja potraw- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w, podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i gor膮cych
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Miszewko (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Go艣ciniec nad Potokiem Karol Nowak - 2017-08-29 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
Doradca rolniczy
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Garwolin (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Warszawa (mazowieckie)
praca na kuchni, gotowanie, przygotowywanie da艅
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Jab艂o艅 (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie pizzy, kebaba
IMPERRO Emilia Piszczatowska - 2016-02-10 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw, przygotowywanie kanapek
Kociok Market Sp.z o.o. - 2016-02-02 - Chr贸艣cice (opolskie)
Praca w kuchni restauracji, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.
Handel Artyku艂ami Przemys艂owymi Helena Niemczyk - 2018-08-13 - Le偶ajsk (podkarpackie)
transport towar贸w na terenie Niemiec
SMT ART ARTUR WALCZAK - 2018-01-08 - Gubin (lubuskie)
przygotowywanie da艅,przek膮sek, potraw dostosowanych do r贸znych okazji
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Lipsko (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
prace zwi膮zane z wyrobem pizzy, przygotowywanie sa艂atek, parzenie kawy, herbaty, obs艂uga klient贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, obs艂uga komputera, obs艂uga terminala p艂atniczego, udzia艂 w akcjach marketingowych
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)