KUCHARZ POTRAW PO艁UDNIOWO-INDYJSKIEJJ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ POTRAW PO艁UDNIOWO-INDYJSKIEJJ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2018-09-10
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 10-22, 14-2
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ POTRAW PO艁UDNIOWO-INDYJSKIEJJ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.10.2018
Data zako艅czenia pracy: 30.06.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
hindi, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - A1 - pocz膮tkuj膮cy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia indyjska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe- kucharz; 3 miesi膮ce do艣wiadczenia zawodowego; znajomo艣膰 tradycyjnych metod przyrz膮dzania potraw kuchni po艂udniowo-indyjskiej; 艣rednio zaawansowana znajomo艣膰 j臋zyka hindi + s艂ownictwo bran偶owe; podstawowa znajomo艣膰 w mowie znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego + s艂ownictwo bran偶owe. Obowi膮zki: Sporz膮dzenie potraw, ciast, deser贸w i napoj贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅, w tym potraw regionalnej kuchni p贸艂nocno-indyjskiej w oparciu o tradycyjne receptury w j臋zyku hindi; Ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych oraz w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; Obr贸bka wst臋pna surowc贸w: r臋czna, mechaniczna oraz termiczna; Gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa; Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; Wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie potraw; Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy. Food truck na terenie Warszawy.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.09.2018
Oferta pracy wa偶na do: 21.09.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 10.09.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 10.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
pomoc w przygotowaniu, podawaniu potraw, napoi, deser贸w z zakresu kuchni indyjskiej i bengalskiejokres zatrudnienia 3 lata (od 02.05.2019-01.05.2021 r.)czas pracy - 40 godzin tygodniowogodz. pracy od 10.00-18.00; 15.00-23.00miejsce pracy Elbl膮g, ul. Wyspia艅skiego 17c, Al.Odrodzenia 25
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg. przepis贸w oryginalnej kuchni orientalnej, zarz膮dzanie produkcj膮 w tym zamawianie i odbieranie towaru bezpo艣rednio od Wietnamskich dostawc贸w i producent贸w.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w, porcjowanie, dekorowanie, wydawanie. Przestrzeganie ustalonych norm i receptur gastronomicznych.
Krajowa Szko艂a S膮downictwa i Prokuratury O艣rodek Szkoleniowy - 2017-10-31 - D臋be (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i ciast
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Chmielnik (艣wi臋tokrzyskie)
Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw; Kucharz zajmuje si臋 planowaniem , opracowywaniem receptur i przygotowywaniem potraw, deser贸w, ciast.Kucharz dobiera surowce i p贸艂produkty, ktore przygotowywuje do przygotowywania potraw, dokonuje ich jako艣ciowej oceny i wykonuje obr贸bk臋 r臋czn膮, mechaniczn膮 i termiczn膮 surowc贸w.do jego obowi膮zk贸w nale偶y obs艂uga urzadze艅 wykorzystywanych w kuchni. Miejsce pracy: Wroc艂aw ul. Krzycka 14 Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Kompleksowa obs艂uga kadrowo p艂acowa pracownik贸w
Catermed S.A. - 2017-09-21 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej
PPHU "ROZA" Zofia Le艣 - 2017-08-29 - Dulcza Wielka (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
Restauracja "Pod Winogronami" Ko偶uchowski Piotr - 2016-01-05 - Wo艂czyn (opolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 miejsca pracy;
BC Beata Czerwi艅ska - 2017-05-24 - Warka (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, higiena stanowiska pracy, zamawianie towaru; praca na dwie zmiany w godz. od 12.00 do 22.00; dodatkowym miejscem pracy s膮 miejsca zlece艅.
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Stargard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, da艅 obiadowych dla pracownik贸w
Przedsi臋biorstwo Pa艅stwowe SETAR w Siedlcach - 2018-02-09 - Siedlce (mazowieckie)
wykszta艂cenie zawodowe - kucharzprzygotowywanie posi艂k贸w2 zmiany: 6-14, 10-18
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Psarach - 2018-07-23 - Psary (wielkopolskie)
Realizacja zam贸wie艅, zamawianie towaru, przygotowywanie potraw, dwie zmiany w godz. 10.00-18.00, 15.00-23.00, umowa na okres pr贸bny 1 m-c z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Pi艂a (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesi膮ce, z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia
Hotel Lubicz Sp. z o.o. - 2018-01-17 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, mycie naczy艅 (wyparzanie) i sprz臋tu kuchennego, przygotowywanie i dba艂o艣膰 o stanowisko pracy.
Kicyk Dorota - 2016-05-30 - Kaw臋czyn (lubelskie)
*
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowanie posi艂k贸w, gotowanie, sma偶enie, pieczenie
Instytut Zdrowia "SOFRA" SP脫艁KA Z O. O. - 2016-09-08 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
przygotowanie 艣niada艅, da艅 lunchowych, tworzenie karty da艅, kontrola food cost, robienie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Krak贸w (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI RECEPTURAMI ,DBANIE O NAJWY呕SZ膭 JAKO艢膯 I SMAK PRZYGOTOWYWANYCH POSI艁K脫W,PORCJOWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W, DBANIE O GOSPODARK臉 MAGAZYNOW膭.
FIRMA WIN - 2018-06-14 - Rzesz贸w (podkarpackie)
- praca w kuchni restauracji,- przygotowywanie posi艂k贸w.Do艣wiadczenie zawodowe mile widziane.
Centrum Swobodna Przestrze艅 Sp. z o.o. - 2018-03-29 - Cisie (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - 艢wi臋tosz贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie samodzielne posi艂k贸w.
"RE MAR", Renata Golonka - 2016-06-27 - Stary S膮cz (ma艂opolskie)
- przygotowywanie zam贸wie艅 (np. pizaa, kebab),- obs艂uga grilla,- dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Zesp贸艂 Szk贸艂 Technicznych - 2018-05-17 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Wykszta艂cenie kierunkowe, do艣wiadczenie zawodowe; ksi膮偶eczka sanepidowska; dzie艅 pracy/ dzie艅 wolnego; kuchnia tradycyjna; praca od 06:00 w Knurowie;
BAR-RESTAURACYJNY "GWAREK" J脫ZEFA JURCZYGA - 2017-11-14 - Knur贸w (艣l膮skie)
Przyjmowanie artyku艂贸w spo偶ywczych z magazynu podr臋cznego, zgodnie ze "Zleceniem wydania z magazynu".Sporz膮dzanie potraw zgodnie z jad艂ospisem.Wydawanie portaw zgodnie z gramatur膮 dla chorych na poszczeg贸lne oddzia艂y, oraz pakowanie na pojemniki do transportu posi艂k贸w.Utrzymanie z odpowiedni stanie sanitarno-higienicznym swojego stanowiska pracy zgodnie z zasadami systemu.Wykonywanie swojej pracy zgodnie z zasadami systemu HACCP - GMP.Noszenie odzie偶y ochronnej w czasie pracy.Obowi膮zek przeprowadzania bada艅 okresowych celemuaktualnienia ksi膮偶eczki adrowia.Saia G
Uniwersytecki Szpital Kliniczny we Wroc艂awiu im. Jana Mikulicza-Radeckiego - 2018-07-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Zgodny ze zajmowanym stanowiskiem
WYSCO.WYSZKOWSCY SP脫艁KA JAWNA - 2018-04-16 - Besiekierz Rudny (艂贸dzkie)
pomoc przy stolarzu,obs艂uga pi艂y,szlifierek
OIKO FABRYKA MEBLI MARIAN GIERSZY艃SKI - 2017-09-22 - Nowe Miasto Lubawskie (warmi艅sko-mazurskie)
praca w kuchni
US艁UGI GASTRONOMICZNE ANNA B艁O艃SKA "BAR KOPYTKO" - 2017-04-04 - 呕migr贸d (dolno艣l膮skie)