KUCHARZ Morąg oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "ALICJA" Alicja Kulesza Gulczyńska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 700 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw,sporządzanie harmonogramu żywienia
Data publikacji: 2020-01-10
Lokalizacja: Morąg (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "ALICJA" Alicja Kulesza Gulczyńska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bogaczewo 98, 14-300 Morąg, powiat: ostródzki, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw,sporządzanie harmonogramu żywienia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 700 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Morąg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostródzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Morąg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kurs zawodu - kucharz (wymagany staż - lata: 3)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "ALICJA" Alicja Kulesza Gulczyńska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ostródzie
Adres pracodawcy:
Krańcowa 1a, 14-300 Morąg, powiat: ostródzki, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: ostródzki
Gmina pracodawcy: Morąg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Morąg
Ulica pracodawcy: Krańcowa
Numer budynku pracodawcy: 1a
Profil działalności pracodawcy: krawiectwo, gastronomia,
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ostródzie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.01.2020
Oferta pracy ważna do: 09.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 10.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 10.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?94be9d1eaac135568683ccadc47fb5b1
Podobne oferty pracy
•Kontrola Jakości detali, spoin, półproduktów i wyrobu gotowego zgodnie z przyjętymi procedurami;•Uczestniczenie w procesie postępowania z wyrobem niezgodnym;•Przeprowadzanie kontroli jakościowej materiałów wejściowych;•Nadzorowanie reklamacji oraz działań korygujących;•Wsparcie działu produkcji w codziennym rozwiązywaniu problemów;•Kontrola odbiorcza materiałów do produkcji;•Prowadzenie dokumentacji jakościowej.Okres próbny 3 m-ce. Godz. pracy 6-22.
LEANN STAŃCZYK SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-10-25 - Słupsk (pomorskie)
PRODUKCJA GARMAŻERYJNA - pierogi, kluski
Zakład Produkcyjno-Usługowy "ANITA" Anita Czystowska - 2016-01-22 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie i podawanie potraw kuchni tureckiej zgodnie z histowyczną tradycją
ISTANBUL Agnieszka Paluch ul. B. Chrobrego 13F, Strzelce Kraj. - 2017-03-03 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
PRACA Z DZIEĆMI Z ORZECZENIAMI, WYPEŁNIANIE DOKUMENTACJIPRACA W GODZ. OD 08.00 DO 09.00
NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE STUMILOWY LAS - 2020-01-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
x
"HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna - 2019-05-06 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni tajskiej.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Wrocław (dolnośląskie)
produkcja dań gotowych mięsnych, rybnych, wegetariańskich, gotowanie zup, produkcja ciast, sporządzanie przekąsek zimnych, dekorowanie pólmiskow, sporzadzanie pielemieni, wydawanie i porcjowanie dań do bufetu i konsumentów cateringu
Galeria Smaków - Piotr Sulima - 2017-01-27 - Białystok (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem, godz. pracy: 10:00-18:00, soboty-niedziele godz. nocne
Zajazd " Przystań" Bożena Kuźniewska - 2019-09-17 - Szczutowo (mazowieckie)
x
Dom Opieki Społecznej w Białymstoku - 2018-07-05 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej, podstawowa znajomość potraw kuchni azjatyckiej, przygotowanie z surowca dań i pomoc kucharzowi
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
przygotowywanie dań kuchni europejskiej oraz kuchni francuskiej
kontakt przez OHP - 2017-07-11 - Francja (Francja)
- przygotowywanie dań w restauracji m.in. dań makaronowych, dań mięsnych i dań rybnych- dekorowanie potraw - wybór produktów najlepszej jakości i odpowiednie ich przechowywanie - przestrzeganie zasad BHP
Gaststätte Lindenhof Andre Markwitz - 2016-05-04 - Niemcy (Niemcy)
Zgodny ze stanowiskiem
MECHANIKA POJAZDOWA USŁUGI LEŚNE KWIATKOWSKI SŁAWOMIR - 2016-03-22 - Gryźliny (warmińsko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Białystok (podlaskie)
wg programu stażu w ramach RPO WŁ dla osób powyżej 30 roku zycia
kontakt przez PUP - 2018-07-05 - Wiewiórczyn (łódzkie)
Kuchnia włoska- -ekskluzywna - praca pod okiem głównego szefa kuchni - Włocha. Praca w systemi 12 godz. na 12 godz.
MANZONI MONIKA CHWAT USŁUGI GASTRONOMICZNE "KĄSEK" MONIKA KAŹMIERCZYK - 2016-03-16 - Częstochowa (śląskie)
Obsługa klienta, codzienny spis towaru.
Sklep Spożywczo-Mięsny EDWARD MADAJCZYK - 2016-07-20 - Aleksandrów Kujawski (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw, produkcja wg receptur
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Poznań (wielkopolskie)
gotowanie zup, przygotowywanie potraw, zamawianie produktów, sprzątanie miejsca pracy
Paweł Kaliski - 2017-10-18 - Słubice (lubuskie)
obowiązki wynikające z umowy agencyjnej
Społem Powszechna Spółdzielnia Spożywców Kutno - 2017-04-03 - Kutno (łódzkie)
Wykonywanie czynności związanych z żywieniem pacjentów ZOL-u, przygotowywanie posiłków, dbanie o powierzony sprzęt oraz czystość i porządek w kuchni. Nadzór nad jakością produktów i terminami przydatności do spożycia, ewidencja produktów żywieniowych. Praca w Zakładzie Opiekuńczo-Leczniczym, Krynka 1C
Centrum Medyczno-Diagnostyczne Sp. z o.o. - 2018-05-18 - Krynka (lubelskie)
Przygotowanie dań kuchni tajsko-nepalskiej.
Głodny Yeti s.c. - 2018-12-13 - Sochaczew (mazowieckie)
wykonywanie prac związnych z montażem urządzeń, naprawa urządzeń u klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Hrubieszów (lubelskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-07-31 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie pizzy, kebabu
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Wolbrom (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (2 dni pracy - 2 dni wolne) w Nowej Hucie.
NOWOHUCKI SŁOIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA - 2017-04-04 - Kraków (małopolskie)
sporządzanie posiłków zgodnie z recepturami, dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowywanych potraw, dbanie o czystość w pomieszczeniach kuchni i jadalni, dbanie o prawidłową eksploatację maszyn, urządzeń i sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Pruszków (mazowieckie)
przygotowanie, wyrób i wypiek pizzy, obsługa pieca, praca w Kołobrzegu, I zmiana 9:00-17:00, II zmiana 13:00-21:00
kontakt przez PUP - 2019-10-08 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni międzynarodowej z uwagi na profil i położenie restauracji;
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowanie i porcjowanie posiłków. Planowanie jadłospisu i zakupów. Mycie naczyń, sprzątanie jadalni, kuchni, magazynów oraz wykonywanie innych czynności porządkowych. Wydawanie posiłków i napojów. Obliczanie wartości kalorycznych posiłków zgodnie z potrzebami żywieniowymi dzieci i młodzieży.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Zagórzany (małopolskie)