KUCHARZ Sochaczew oferta pracy G艂odny Yeti s.c.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie da艅 kuchni tajsko-nepalskiej.
Data publikacji: 2018-12-13
Lokalizacja: Sochaczew (mazowieckie)
Pracodawca: G艂odny Yeti s.c.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Al.600-lecia 21F, 96-500 Sochaczew, powiat: sochaczewski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie da艅 kuchni tajsko-nepalskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sochaczew
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: sochaczewski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Sochaczew
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczeg贸lnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 07.01.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
nepalski, w mowie - C1 - zaawansowany, w pi艣mie - C1 - zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Znajomo艣膰 kuchni tajskiej
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
Umiej臋tno艣膰 stworzenia menu,listy alergen贸w,gramatur
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Znajomo艣c kuchni nepalskiej
Nazwa pracodawcy: G艂odny Yeti s.c.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sochaczewie
Adres pracodawcy:
Stanis艂awa Miko艂ajczyka 1/23, 03-984 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Stanis艂awa Miko艂ajczyka
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sochaczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.12.2018
Oferta pracy wa偶na do: 31.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.12.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 13.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Grillowanie mi臋sa, przyrz膮dzanie burger贸w. Praca zmianowa wg grafiku w godzianch otwarcia baru: 11- 22.
GRILL WAY Agnieszka Runo - 2017-03-22 - Wyszk贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej i wschodniej. Przygotowywanie p贸艂produkt贸w z zachowaniem zasad ergonomi i bhp.
FIRMA BUDOWLANA SZUBERT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-08-09 - Stargard (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw wg. karty menu.
Karczma "M艂yniska" Maria Lassak - 2016-09-26 - Zakopane (ma艂opolskie)
Przygotowywanie i podawanie posi艂k贸w
P艁UCIENNICZAK PIOTR MA艁A GASTRONOMIA "PIZZERIA POD PAPUGAMI" - 2016-12-14 - Turek (wielkopolskie)
STANOWISKO KUCHARZ/KUCHARKA. PRACA OD PONIEDZIA艁KU DO PI膭TKU W GODZINACH: 09.00-17.00. WEEKENDY WOLNE (Z MO呕LIWO艢CI膭 DODATKOWEGO ZAROBKU PODCZAS IMPREZ OKOLICZNO艢CIOWYCH
FIRMA GASTRONOMICZNO-KATERINGOWA "TDS" - 2016-02-23 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Przygotowanie da艅 zg. z menu baru, przestrzeganie zasad BHP, PPO呕, zasad higieniczno-sanitarnych, utrzymywanie czysto艣ci na st. pracy, zachowanie tajemnicy informacji dla dobra firmy, przygotowanych posi艂k贸w, oszcz臋dne gospodarowanie produktami spo偶ywczymi i sprz臋tem, wykonywanie polece艅 prze艂o偶onego.
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Bramki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci, przestrzeganie przepis贸w BHP, dba艂o艣膰 o porz膮dek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni.Godziny pracy do uzgodnienia z pracodawc膮.
kontakt przez PUP - 2019-09-20 - Brzesko (ma艂opolskie)
Kucharz
Firma Transportowa Mirko Sp贸艂ka Cywilna - 2017-03-24 - 艁膮ka (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w (Hawaii Pub)
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Praca w kuchni
SPO艁EM POWSZECHNA SP脫艁DZIELNIA SPO呕YWC脫W W KALISZU - 2018-01-17 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie prostych da艅 kuchni polskiej. Obr贸bka sk艂adnik贸w spo偶ywczych.
PHU AUTOMATYKA-SERWIS MIROS艁AW KNOCI艃SKI - 2016-04-25 - Gda艅sk (pomorskie)
Zgodnie z umow膮.
ZAK艁AD PRODUKCJI KONSTRUKCJI MOSTOSTAL w ROPCZYCACH Sp. z o.o. - 2016-03-14 - Ropczyce (podkarpackie)
Prace monta偶o-艣lusarskie tj.monta偶 r臋czny,szlifowani9e szlifierk膮 pneumatyczn膮,pi艂owanie
STALFA Sp. z o.o. - 2016-07-11 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
przygotowanie potraw dla klient贸w
kontakt przez PUP - 2019-04-25 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z karty menu
kontakt przez PUP - 2019-01-31 - Sitaniec-Wolica (lubelskie)
wykonywanie prac biurowych, wype艂nianie kart przekazywania odpad贸w, prowadzenie ewidencji odpad贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Do艂hobycz贸w-Kolonia (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Rytwiany (艣wi臋tokrzyskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-04-17 - Lipsko (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Zahuty艅 (podkarpackie)
Gotowanie posi艂k贸w tajskich i kuchni japo艅skiej, zachowanie czysto艣ci na stanowisku, dba艂o艣膰 o nale偶yty stan techniczny narz臋dzi pracy i wyposa偶enia stanowiska pracy.
THAO THAI RESTAURANT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-07-01 - Gda艅sk (pomorskie)
brukarz
DROG-BUD Firma Budowlana SZUMI艃SKI WIES艁AW - 2016-06-24 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw
ZDROJOWA HOTELS SP. Z O. O. - 2017-01-26 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Pomoc w przygotowaniu posi艂k贸w; sprz膮tanie.
Tadeusz Klocek FIRMA HANDLOWA "TEDI" - 2016-02-01 - Chodzie偶 (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, obs艂uga kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - 呕ary (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
NAD WIS艁膭 Danuta Iwa艅ska - 2017-11-27 - D臋blin (lubelskie)
Samodzielna praca na stanowisku kucharz, przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w kuchni
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "Skorpion" - 2016-03-04 - Zawady (艂贸dzkie)
SZCZEG脫艁OWE INFORMACJE DOTYCZ膭CE OFERTY STA呕OWEJ DOST臉PNE U DORADCY KLIENTA!!!Sta偶 z RPO na ok. 6 miesi臋cy dla os贸b od 30 roku 偶ycia , kt贸re jednocze艣nie nale偶膮 do jednej z grup: - osoby w wieku 50 lat i wi臋cej, - kobiety, -osoby pozostaj膮ce bez zatrudnienia nieprzerwanie przez okres co najmniej 12 miesi臋cy, - osoby nisko wykwalifikowane (wykszta艂cenie podstawowe, gimnazjalne, zasadnicze zawodowe, 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce lub 艣rednie zawodowe), - osoby niepe艂nosprawne . MIEJSCE ODBYWANIA STA呕U I ZG艁ASZANIA KANDYDAT脫W: Ul. J. Ch. Paska 34GODZ.PR.: 07:00-15:00WYMAGANIA ORGANIZATORA: wykszta艂cenie 艣rednie (prefereowane gastronomiczne), aktualna ksi膮偶eczka zdrowia, dobry stan zdrowia.
kontakt przez PUP - 2019-04-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)