KUCHARZ Mokobody oferta pracy Catering Blue s.c. Niedziółka Tomasz, Makać Tomasz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Dbanie o porządek przy stanowisku pracy. Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2020-11-18
Lokalizacja: Mokobody (mazowieckie)
Pracodawca: Catering Blue s.c. Niedziółka Tomasz, Makać Tomasz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Chreptowicza 26, 08-124 Mokobody, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Dbanie o porządek przy stanowisku pracy. Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mokobody
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: siedlecki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1426
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mokobody
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2020
Data zakończenia pracy: 28.02.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie w kuchni dietetycznej
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy:
Catering Blue s.c. Niedziółka Tomasz, Makać Tomasz
danePracodawcy_nip: 8212655916
danePracodawcy_regon: 369066533
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach
Adres pracodawcy:
Chreptowicza 26, 08-124 Mokobody, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, dokumenty potwierdzajace kwalifikacje
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: siedlecki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1426
Gmina pracodawcy: Mokobody
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Mokobody
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0682175
Ulica pracodawcy: Chreptowicza
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512090
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.11.2020
Data dodania oferty pracy: 18.11.2020
Oferta pracy ważna do: 17.12.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 18.11.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 18.11.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?25170ab4890b4e26bbc00d87b5d99292
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2018-12-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Markowice (śląskie)
przygotowywanie potraw na śniadanie
AREON sp. z o.o. - 2016-03-16 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
kucharz-sprzedawca
Bożena Lachowicz GASTRO-SERVICE - 2017-09-14 - Tarnów (małopolskie)
Zarządzanie powierzonym działem kuchni.Przygotowanie i nadzorowanie potraw kuchni bengalskiej.Przygotowywanie dań.
kontakt przez PUP - 2019-05-07 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
kucharz w restauracji chińskiejpraca na umowę na czas nieokreślony, praca jednozmianowaoferta dostępna w sali G
VICTORY ZHONGJING ZHAO - 2017-07-26 - Wrocław (dolnośląskie)
SPORZADZANIE POTRAW ORIENTALNYCH (Z WYŁACZENIEM CIAST,DESERÓW) RODEM Z JEMENU Z WYKORZYSTANIEM PRZYPRAW ARABSKICH.
HAYATI GROUP SP. Z O .O - 2018-05-07 - Radomsko (łódzkie)
Wykształcenie średnie lub wyższe techniczne; znajomość przepisów budowlanych, umiejętność czytania dokumentacji projektowej, obsługa komputera; mile widziane uprawnienia budowlane; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
SPÓŁDZIELNIA MIESZKANIOWA ADS "SOŚNICA" - 2017-05-04 - Gliwice (śląskie)
- Przygotowywanie posiłków (kuchnia indyjska i turecka),- obsługa klientów,- obsługa kasy fiskalnej,- utrzymywanie czystości w lokalu,- serwowanie potraw,- przyjmowanie zamówień telefonicznych,- przyjmowanie dostaw.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Stalowa Wola (podkarpackie)
zapewnienie profesonlanej obsługi naszych klientów, sprzedaż i fachowe doradztwo, zapewnienie dostępności towarów na dziale i ich prawidłowe oznakowanie, porządek na dziale
LEROY MERLIN Polska Sp. z o.o. - 2017-06-19 - Złotniki (wielkopolskie)
Praca na stanowisku ślusarz-mechanik pod ziemią
Specjalistyczne Przedsiębiorstwo Budowy Kopalń "SERWIS" Sp. z o.o. - 2019-03-21 - Polkowice (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Susiec (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie porządku w kuchni. Praca w wymiarze 3/4 etatu (6 godzin dziennie) od godziny 10:00 do 16:00. Proponowane wynagrodzenie 15,00 zł na godzinę brutto.
PHU Ania Sp. z o.o. Sp. k. - 2018-08-20 - Tomisław (dolnośląskie)
obsługa klienta, przyjmowanie dokumentów wprowadzanie danych w system
DORADZTWO PODATKOWE GRACZYK S.C. - 2017-02-24 - Chorzele (mazowieckie)
Samodzielne stanowisko.
Hektor- s.c - 2016-04-29 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie dań, gotowanie, smażenie, pieczenie, utrzymanie czystości w kuchni, współpraca z dietetykiem w zakresie ustalanego menu,
Sanatoria Dolnośląskie Spółka z o.o. - 2019-08-12 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, porcjowanie mięsa
"AMICUS" Spółka Cywilna - 2018-08-01 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
"NEPTUN" Beata Szałach - 2017-08-03 - Szeligi (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków w rejstauracji
TAROTT - DARIUSZ WRÓBEL - 2018-10-16 - Golęczewo (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej i włoskiej. Praca 5 dni w tygodniu (poniedziałek - niedziela), zmiany wg grafiku - do uzgodnienia. Praca w centrum Krakowa.
FOOD & FRIENDS MSHG Sp. z o.o. Sp.k. - 2018-05-10 - Kraków (małopolskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2019-11-04 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie potraw
P.H.U. "BARTOSZ" HELENA BARTOSZ - 2017-04-03 - Żagań (lubuskie)
praca w kuchni
KATARZYNA FLIG - 2017-08-09 - Mirsk (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem pracy. Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi dietetyka, sprawowanie nadzoru nad stanem magazynu.
CONSULTIS Konrad Ciastoch - 2015-12-01 - Lublin (lubelskie)
Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy, utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, tworzenie menu dla imprez tj. wesela oraz imprezy firmowe
kontakt przez OHP - 2017-05-26 - Niemcy (Niemcy)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza, szefa kuchni
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-04-04 - Świdnica (dolnośląskie)
wyrabianie i formowanie ciasta na pizzę, wypiek ciasta, przygotowanie sosów i dodatków, dbanie o czystość stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2019-05-28 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
- sprzedaż leków, obsługa kasy fiskalnej, program apteczny Kamsaft, zamówienia towaru oraz zwroty, wprowadzanie korekt
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mięso. Planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), możliowść dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 606 206 707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2017-01-30 - Wrocław (dolnośląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Kal (warmińsko-mazurskie)