KUCHARZ Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2018-12-10
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 17 z艂/h x 160 h/m-c = 2720 z艂/m-c
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 28.12.2018
Data zako艅czenia pracy: 27.12.2021
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 4)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
rosyjski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe, 4 lata do艣wiadczenia zawodowego, znajomo艣膰 j臋zyka rosyjskiego na poziomie B1. Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni, dopilnowanie porz膮dku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 4
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 10.12.2018
Oferta pracy wa偶na do: 21.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 10.12.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 10.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
prace porz膮dkowe na terenie miasta Trzcianki tj. przycinanie 偶ywop艂ot贸w,wycinanie odrost贸w krzew贸w i drzew, usuwanie odpad贸w komunalnych, koszenie trawnik贸w, pielenie rabat.
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Trzcianka (wielkopolskie)
sprz膮tanie biura
kontakt przez OHP - 2016-03-17 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Wsparcie w przygotowywaniu potraw.
"ZAK艁ADY MI臉SNE HENRYKA STOK艁OSY" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-07-29 - 艢mi艂owo (wielkopolskie)
realizacja produkcji na podstawie dziennych plan贸w pracy; raportowanie uwag i niezgodno艣ci;
Automotive Assembly Systems - 2018-04-27 - Chorz贸w (艣l膮skie)
wg. stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Lipsko (mazowieckie)
prace murarskie, dekarskie, malarskie,ciesielskie, zbrojeniowe
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Jastrowie (wielkopolskie)
przyrz膮dzanie da艅 w restauracji
"CHATA KARCZOWISKA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-11-29 - Karczowiska (dolno艣l膮skie)
Roz艂adunek, za艂adunek towar贸w, przygotowywanie towaru do wysy艂ki, sprawdzanie dostaw z dokumentami WZ, PZ, dba艂o艣膰 o powierzony asortyment cebul kwiatowych.
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - G贸raszka (mazowieckie)
kontrola nad jako艣ci膮 danego procesu produkcyjnego, dbanie o odpowiedni poziom wska藕nik贸w jako艣ciowych, analiza problem贸w jako艣ciowych w projektach zwi膮zanych z konkretn膮 grup膮 produktow膮, opiniowanie zmain projektowych/konstrukcyjnych od strony jako艣ciowej, tworzenie, wdra偶anie, nadz贸r nad przestrzeganiem system贸w, standard贸w, metod i technik- zapewnienia jako艣ci, kontrola jako艣ci komponent贸w procesu wytwarzania oraz gotowych produkt贸w
GAWE艁 ZAK艁AD PRODUKCJI 艢RUB S.A. - 2017-03-16 - 艁膮ka (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw z nale偶yt膮 staranno艣ci膮Zapewnienie wysokiej jako艣ci produkt贸w i us艂ugPrzestrzeganie norm i standard贸w produkcji zgodnie z systemem HACCPDbanie o porz膮dek i czysto艣膰 w miejscu pracyPrawid艂owe magazynowanie produkt贸wUmiej臋tno艣膰 planowania zam贸wie艅Wsp贸艂udzia艂 w tworzeniu menu
Metro Investment s.c. / Karmnik - Jedzenie i Zabawa - 2016-05-17 - B臋dzin (艣l膮skie)
Wymagania: wykszta艂cenie i do艣wiadczenie bez znaczenia,Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw
MAREK NOWAKOWSKI - 2018-05-09 - Ko藕min Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowanie posi艂k贸w
Comfort Office Beata Michalska - 2018-03-02 - Bytom (艣l膮skie)
1. Przygotowywanie posi艂k贸w w 艢rodowiskowym Domu Samopomocy w Laskach;- zgodnie z normami 偶ywieniowymi i higien膮 pracy- utrzymanie jad艂ospisu- utrzymanie nale偶ytego porz膮dku i czysto艣ci w miejscu pracy2. Prowadzenie magazynu produkt贸w w Domu;3. Nadz贸r nad prac膮 grupy kilinarnej uczestnik贸w;4. Przestrzeganie dyscypliny pracy i nale偶yte wykorzystanie czasu pracy;5. Dba艂o艣膰 o powierzone wyposa偶enie i sprz臋t;6. Przestrzeganie regulamin贸w, przepis贸w o zachowaniu tajemnicy s艂u偶bowej oraz o ochronie danych osobowych;7. Przestrzeganie obowi膮zuj膮cych przepis贸w BHP i p.po偶;8. Podnoszenie kwalifikacji zawodowych;9. Wykonywanie polece艅 s艂u偶bowych prze艂o偶onego
kontakt przez PUP - 2018-11-07 - Laski (lubelskie)
G艂贸wne obowi膮zki kucharza: - przygotowanie potraw- dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami - rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni - dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania - nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych - znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.
kontakt przez OHP - 2016-10-11 - S艂owacja (S艂owacja)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW DLA KLIENT脫W INDYWIDUALNYCH, BANKIETY, WESELAWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE ZAWODOWEGODZINY: 12:00-22:00
CENTRUM US艁UG IMPREZOWO BANKIETOWYCH ZBIGNIEW TADEUSZ MA艃KOWSKI - 2018-10-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅.
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Krak贸w (ma艂opolskie)
obs艂uga klienta zagranicznego
ROBERT ROSSOWSKI - 2017-05-05 - Mironice (lubuskie)
przygotowanie 艣niada艅, przygotowanie da艅 kuchni polskiej, w艂oskiej, deser贸w, przygotowanie da艅 na przyjecia okoliczno艣ciowe, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych
B & B Bogdan Roszkowski - 2016-02-15 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej tj. kulfi, samosy, solma, sarma itp. Przygotowywanie sos贸w.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Nowy Dw贸r Mazowiecki (mazowieckie)
Poszukiwane osoby do pracy na stanowisku kucharz, pizzerman, kelner/ka. Praca przy 偶ywno艣ci, obs艂uga klienta, przyjmowanie zam贸wie艅.
kontakt przez OHP - 2016-05-30 - Gliwice (艣l膮skie)
pryzgotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - K艂anino (pomorskie)
wg stanowiska
Sanatorium Uzdrowiskowe DUKAT Medical SPA D膮bki ,ul. Wydmowa 9 - 2017-03-02 - D膮bki (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni tureckiej: ADANA KEBAP, DOLMA SARMA, MANTY, KOFTE.
kontakt przez PUP - 2019-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
Prace kuchenne, przygotowywanie produkcji. Sk艂adanie zam贸wie艅, wydawanie posi艂k贸w.
Karczma Cz艂ek贸wka Karolina Wojnicz - 2016-08-05 - Skorupy (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy 7.00- 15.00; okres zatrudnienia 15.05.2017 - 15.05.2018. Kontakt z pracodawc膮 wst臋pnie telefoniczny w celu ustalenia terminu spotkania
BURY-TURYSTYKA S.C. JAN BURY 艁UKASZ BURY - 2017-03-09 - Rowy (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, da艅 kuchni ukrai艅skiej.
BAR POLSKI SP脫艁KA CYWILNA KRZYSZTOF PATECKI, MICHA艁 MIGO艃 - 2016-07-07 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Do uzgodnienia
P.P.U-H "PE-PO" Sp.z o.o. - 2016-04-06 - Sanok (podkarpackie)
Kucharz - pizzer
P.P.U.H. LAUTERBACH S.C. IWONA LACKOSZ, ADRIAN LACKOSZ - 2016-01-11 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
przew贸z materia艂贸w budowlanych i sprz臋tu budowlanego po wojew贸dztwie 艣wi臋tokrzyskim i wojew贸dztwach okolicznych
AGLET Sp. z o. o. O/Starachowice - 2019-02-20 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie potraw
Piotr Ratajczak P.H.U. Kakadu - 2017-03-06 - 艢migiel (wielkopolskie)