KUCHARZ Śmiłowo oferta pracy "ZAKŁADY MIĘSNE HENRYKA STOKŁOSY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Wsparcie w przygotowywaniu potraw.
Data publikacji: 2016-07-29
Lokalizacja: Śmiłowo (wielkopolskie)
Pracodawca: "ZAKŁADY MIĘSNE HENRYKA STOKŁOSY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Przemysłowa 4, 64-810 Śmiłowo, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Wsparcie w przygotowywaniu potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Śmiłowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pilski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kaczory
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.08.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie ogólnokształcące
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie średnie, mile widziane doświadczenie zawodowe.
Nazwa pracodawcy:
"ZAKŁADY MIĘSNE HENRYKA STOKŁOSY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Adres pracodawcy:
Przemysłowa 4, 64-810 Śmiłowo, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: Kontakt telefoniczny celem ustalenia terminu spotkania
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: pilski
Gmina pracodawcy: Kaczory
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Śmiłowo
Ulica pracodawcy: Przemysłowa
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.08.2016
Oferta pracy ważna do: 28.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 01.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 29.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
SOWRAD - 2017-06-27 - Zaczernie (podkarpackie)
techniczne prace przygotowawcze; montaz sieci, instalacji urządzeń sanitarnych i grzewczych
PHU AS S.C. Andrzej Marzanna Wierzbiccy - 2016-12-22 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Typowe prace dla kucharza
Bordmanns Scheune Gaststätte & Pension Renate Rumpel - 2017-12-14 - Niemcy (Niemcy)
jw.
GOOD-PERSONEL SP. Z O.O. (Agencja zatrudnienia 14221) - 2017-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
Produkcja, przygotowywanie i wydawanie posiłków dla gości oraz śniadań zgodnie z wymogami i standardami pracy w sieci QH przy jednoczesnym zachowaniu czystości. Przestrzeganie zasad GMP i GHP oraz HACCP.
Qubus Hotel Management Sp. z o.o. - 2016-09-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
-Wykonywanie prac szwalniczych-Kontakt telefoniczny 58-561-22-01; -Kontakt e-mail: bonadea (at) bonadea.pl
BONA DEA ANNA OSTROWSKA - 2016-12-08 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej
"LARA" Ates Mesut - 2018-09-11 - Łańcut (podkarpackie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
samodzielnie sporządzanie potraw kuchni orientalnej i zjatyckiej bez uzywania póproduktów,wykańczanie ,porcjowanie ,dekorowanie potraw ,utrzymywanie na bieżaco czystości na stanowisku pracy i poza kończeniu pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Przasnysz (mazowieckie)
Praca w terenie - pozyskiwanie klientów, konstruowanie ofert handlowych.
EXIM HOLDING POLSKA PIOTR ANDREASIK - 2017-06-27 - Ropczyce (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 7.00- 15.00
NOVA Jakub Kiersnowski - 2017-01-24 - Słupsk (pomorskie)
praca w kantynie, w dużym francuskim zakładzie produkcyjnym
PHU SILVER Sylwia Religa - 2017-07-06 - Chorzów (śląskie)
wykonywanie pokryć dachowych, praca na wysokości; praca na terenie woj. mazowieckiego
PPH EURO-DACH Józef Klimczuk - 2016-12-12 - Piaseczno (mazowieckie)
- doręczanie korespondencji i przekazów pieniężnych, - budowanie pozytywnych relacji z klientami, - realizacja planów sprzedażowych dot. wybranych usług i towarów, - rzetelne prowadzenie ewidencji korespondencji, - wsparcie placówki pocztowej w innych pracach związanych z obslugą przesylek.
Poczta Polska Spółka Akcyjna - 2017-10-26 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i posiłków tradycyjnej kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Mroków (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
P.H.U. "NIKO" Edyta Rezmer - 2016-01-11 - Lubichowo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw według zamówień, dbanie o porządek na kuchni.
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS - 2017-11-22 - Wodzisław Śląski (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Warszawa (mazowieckie)
Prace fizyczny
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO PRODUKCYJNO USŁUGOWE "ZAGRODA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-15 - Strzyżów (podkarpackie)
Obsługa klientów na poszczególnych stanowiskach; obsługa kasy fiskalnej; wykładanie towaru; dbanie o czystość
MILA S.A. INOWROCŁAW - 2017-05-18 - Szamotuły (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Mońki (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy, znajomość ziół i innych produktów stosowanych w kuchni ukraińskiej, wykonywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw
CEZAR Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dariusz Bogdan Niewiński - 2016-07-08 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw dla gości restauracji.
EUGENIUSZ JAKUBCZAK PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE EMKA - 2018-02-12 - Turka (lubelskie)
Kucharz: przyrządzanie zdrowych posiłków wgustalonego jadłospisu, zgodnie z normami i wymogami pokarmowymi dla dzieci w wieku do lat 3, współpraca ze specjalistą do spraw zaopatrzenia w zakresie sporządzania dekadowych jadłospisów, przygotowywanie codziennych próbek z każdego posiłku i należyte ich zabezpieczenie, wydawanieposiłków zgodnie z normami, kierowanie pracą kuchni, ustalanie zakresu codziennej pracy pomocy kuchennej, przestrzeganie przepisów BHP i wymogów sanitarnych, wykonywanie czynności związ. z HACCP.
RAFAŁ LEŚNIAK ,"MAŁOPOLSKIE CENTRUM EDUKACJI" - 2017-03-29 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw dla cateringu dietetycznego
kontakt przez PUP - 2017-12-10 - Piaseczno (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, przestrzeganie zasad BHP w kuchni.
e-worldworks - 2017-03-24 - Gdańsk (pomorskie)
Kucharz
5ZERO1 Sp. z o.o. - 2017-06-01 - Tarnów (małopolskie)