KUCHARZ Lublin oferta pracy Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych,planowanie produkcji,dbanie o asortyment,kreowanie oferty posiłków, udoskonalanie menu,
Data publikacji: 2020-02-13
Lokalizacja: Lublin (lubelskie)
Pracodawca: Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PROJEKTOWA 5, 20-209 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych,planowanie produkcji,dbanie o asortyment,kreowanie oferty posiłków, udoskonalanie menu,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lublin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Lublin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lublin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2020
Data zakończenia pracy: 31.05.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: 1 rok doświadczenia
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
PROJEKTOWA 5, 20-209 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Lublin
Gmina pracodawcy: Lublin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lublin
Adres strony pracodawcy: www.omdmp.lublin.pl
Ulica pracodawcy: PROJEKTOWA
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil działalności pracodawcy: Praktyka lekarska ogólna
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.02.2020
Data dodania oferty pracy: 13.02.2020
Oferta pracy ważna do: 12.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 13.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 13.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e01a5e49c0cea43b807fcdb2607805ff
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw w restauracji
Restauracja Marlin sc M. i G. LACHENDRO - 2016-10-04 - Bażanowice (śląskie)
przygotowywanie pizzy i jej wypiek
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
jw.
Multiconcept Sp. z o.o. - 2017-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
obługa maszyny, pakowanie wyrobów, bieżąca kontrola podczas procesu
FLEXPAK SP. Z O.O. - 2016-08-19 - Złotów (wielkopolskie)
Opieka nad dziećmi w wieku od 2,5 do 6 lat. Realizacja podtsawy programowej wychowania przedszkolnego wg zasad dydaktyki
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE AKADEMIA TYGRYSKÓW KAROLINA WALCZAK - 2018-11-22 - Szydłowiec (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków wg przyjętych receptur w firmie. Praca w godzinach: 06.00-14.00; 08.00-16.00.
REFLEKS Firma Produkcyjno Handlowa Grzegorz Nawara - 2016-01-12 - Opole (opolskie)
Wykonywanie prac w dziale żywienia, przygotowywanie posiłków według ustalonego jadłospisu, wydawanie posiłków, sprzątanie stanowiska pracy.
SP ZOZ UZDROWISKO SOPOT - 2019-11-13 - Sopot (pomorskie)
Praca na stanowisku kucharza
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Chrusty (świętokrzyskie)
jw.
"ANIOŁKOWO" NIEPUBLICZNE JĘZYKOWE PRZEDSZKOLE MONTESSORI - 2016-06-03 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw.- Wynagrodzenie: od 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do dwóch miesięcy. Docelowo praca na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy dla osób zainteresowanych LUB (dla osób zainteresowanych istniej możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy).- Praca po 10 godzin dziennie w godzinach: 11:00-21:00 według grafika. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 lata na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu. Wymagana umiejętność pracy w zespole. Umiejętność pracy pod presją czasu. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (Tel. 609-293-709) w godzinach 11:00-16:00 celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Armii Krajowej 417 B, 40-748 Katowice) lub e-mail: gaspacho.lunch (at) interia.pl
GASPACHO LUNCH&PIZZA ADAM ANUSZKIEWICZ - 2019-05-24 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Zajazd "Karliczek u Marka" S. C.Marek Brunon, Marek-Bugiel Teresa - 2015-12-02 - Świerklany Dolne (śląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych zgodnie ze standardami. Umowa o pracę na czas określony. Praca jednozmianowa w godz. 9:00-19:00. Oferta dostępna w sali G
SALLY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-11-25 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2019-07-11 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
- PRACA ZESPOŁOWA - PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW KUCHNI LATYNOSKIEJ - HACCP - ZAMÓWIENIA- INWENTARYZACJA- HIGIENA PRACY- BEZPIECZEŃSTWO PRACY - UTRZYMANIE CZYSTOŚCI - DOBRA KOMUNIKACJA PERSONALNA - APARYCJA
CASA POLTINO TAPAS BAR PAULINA ZAMORA YOUNG - 2019-11-14 - Legnica (dolnośląskie)
obowiazki ogólne
WIELOBRANŻOWA SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "KRAŚNICA" - 2016-06-07 - Konin (wielkopolskie)
-
SHERLOCK HOLMES Ewa Sajewicz - 2018-05-16 - Białystok (podlaskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ MĄCZNYCH, MIĘSNYCH, TRADYCYJNEJ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, REALIZOWANIE ZAMÓWIEŃ PRODUKTÓW NIEZBĘDNYCH DO PRZYGOTOWANIA POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, ORGANIZOWANIE PRACY POMOCY KUCHENNEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN ŚREDNIE, MILE WIDZIANE WYŻSZE (W TRAKCIE), ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY, MIN 6 M-CY DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO I UKRAIŃSKIEGOGODZINY PRACY OD 12-16
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2019-10-16 - Radom (mazowieckie)
jw
Centralny Szpital Kliniczny MSWiA w Warszawie - 2018-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
- dbanie o czystość na stanowisku pracy- inicjatywa w zakresie kreowania potraw- racjonalne gospodarowanie towarem- samodzielność i komunikatywność- dyspozycyjność i dobra organizacja pracy- przestrzeganie procedur HACCP
Dwor Sieraków Karolina Grabowska - 2016-10-27 - Sieraków (małopolskie)
Wprowadzanie karty menu dań kuchni mołdawskiej.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie dań i pizzy
Pizzeria Oaza Przemysław Sieluk - 2016-02-24 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
Praca w kuchni przy przygotowywaniu dań i potraw kuchni afgańskiej.
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Siedlce (mazowieckie)
obsługa imprez okolicznościowych
RESTAURACJA VEGA SP. Z O.O. - 2016-03-14 - Długa Wieś (wielkopolskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Płońsk (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2019-02-11 - Czarlin (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów w otwartej kuchni w restauracji serwującej głównie dania włoskie i pizzę. Utrzymywanie porządku w miejscu pracy, odbiór żywności od dostawców, zarzadzanie zapasami żywności w lodówce, przestrzeganie ustalonych standardów oraz czasu przygotowywanych potraw.
Bramasole OÜ - 2019-07-04 - Estonia (Estonia)
KUCHARZ
RESTAURACJA BAR "KAKTUS" WIESŁAW MICAŁ - 2017-08-14 - Dębica (podkarpackie)
DO UZGODNIENIA
PIZZERIA ''PALERMO" Seweryn Kłoś - 2015-11-26 - Pogwizdów (podkarpackie)