KUCHARZ Katowice oferta pracy GASPACHO LUNCH&PIZZA ADAM ANUSZKIEWICZ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - Przygotowywanie potraw.- Wynagrodzenie: od 2500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do dw贸ch miesi臋cy. Docelowo praca na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy dla os贸b zainteresowanych LUB (dla os贸b zainteresowanych istniej mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy).- Praca po 10 godzin dziennie w godzinach: 11:00-21:00 wed艂ug grafika. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 3 lata na stanowisku kucharza. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu. Wymagana umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Umiej臋tno艣膰 pracy pod presj膮 czasu. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (Tel. 609-293-709) w godzinach 11:00-16:00 celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Armii Krajowej 417 B, 40-748 Katowice) lub e-mail: gaspacho.lunch (at) interia.pl
Data publikacji: 2019-05-24
Lokalizacja: Katowice (艣l膮skie)
Pracodawca: GASPACHO LUNCH&PIZZA ADAM ANUSZKIEWICZ
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Armii Krajowej 417 B, 40-748 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- Przygotowywanie potraw.- Wynagrodzenie: od 2500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do dw贸ch miesi臋cy. Docelowo praca na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy dla os贸b zainteresowanych LUB (dla os贸b zainteresowanych istniej mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy).- Praca po 10 godzin dziennie w godzinach: 11:00-21:00 wed艂ug grafika. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 3 lata na stanowisku kucharza. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu. Wymagana umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Umiej臋tno艣膰 pracy pod presj膮 czasu. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (Tel. 609-293-709) w godzinach 11:00-16:00 celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Armii Krajowej 417 B, 40-748 Katowice) lub e-mail: gaspacho.lunch (at) interia.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: od 2500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do dw贸ch miesi臋cy. Docelowo praca na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy dla os贸b zainteresowanych LUB (dla os贸b zainteresowanych istniej mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy).
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Katowice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Katowice
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Katowice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 24.05.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Ksi膮偶eczka sanepidu
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Umiej臋tno艣膰 pracy pod presj膮 czasu
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Umiej臋tno艣膰 pracy w zespole
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 3 lata na stanowisku kucharza. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu. Wymagana umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Umiej臋tno艣膰 pracy pod presj膮 czasu.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: GASPACHO LUNCH&PIZZA ADAM ANUSZKIEWICZ
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Armii Krajowej 417 B, 40-748 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (Tel. 609-293-709) w godzinach 11:00-16:00 celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Armii Krajowej 417 B, 40-748 Katowice) lub e-mail: gaspacho.lunch (at) interia.pl
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Termin: Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 lub e-mail, Godziny : 11:00-16:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: Armii Krajowej
Numer budynku pracodawcy: 417 B
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STA艁E PLAC脫WKI GASTRONOMICZNE. PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE 呕YWNO艢CI DLA ODBIORC脫W ZEWN臉TRZNYCH (KATERING).
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.05.2019
Data dodania oferty pracy: 24.05.2019
Oferta pracy wa偶na do: 24.06.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.05.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?13e9f03e622c0f61e42c0c68960ad2c3
Podobne oferty pracy
obowi膮zki zwi膮zane z wykonywaniem prac kucharskich
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w sto艂贸wce szkolnej. Praca w godzinach 8-16
PHU Sedno - 2018-12-04 - Opole (opolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w wg. rozporz膮dzenia Ministerstwa Zdrowia, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych
Publiczne Przedszkole w Rzezawie - 2018-11-07 - Rzezawa (ma艂opolskie)
gotowanie, wydawanie potraw
PPH Agat Restauracja Kr贸lewska - 2017-07-27 - Wieliczka (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z poleceniami ustalonymi w punkcie gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2018-07-07 - W艂adys艂awowo (mazowieckie)
Obs艂uga kelnerska w restauracji
Restauracja Bocian贸wka s.c. Agnieszka Klatka, Marek Michal - 2018-04-03 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Gotowanie zup i potraw obiadowych (kuchnia polska)
PPHU PABLO & ARNI S.C. P. Po偶arlik, A. Gamo艅 - 2016-02-19 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych da艅, zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy, wsp贸艂praca z pozosta艂ymi dzia艂ami hotelowymi
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2019-01-30 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, sprzeda偶 produkt贸w, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, obs艂uga kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Libi膮偶 (ma艂opolskie)
Prowadzenie samochodu ci臋偶arowego o masie wi臋kszej ni偶 3,5 tony z przyczepami, transport 艂adunk贸w.
FIRMA HANDLOWO - US艁UGOWA HANDBUD WIES艁AW BLICHARSKI - 2017-08-22 - W艂odawa (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w gotowanie dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2015-05-27 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
Kierowanie zespo艂em 3 os贸b, gotowanie obiad贸w dla uczni贸w i pracownik贸w, wydawanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 w kuchni
Zesp贸艂 Szk贸艂 nr 2 w Pruszczu Gda艅skim - 2017-09-22 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej i azjatyckiej.Pozyskiwanie receptur i produkt贸w z kraj贸w azjatyckich.Kontaktowanie si臋 z kontrahentami i dostawcami zagranicznymi, w celu sprwadzania przypraw z Indii i AzjiWymagana znajomo艣膰 przypraw i receptur kuchni indyjskiej i azjatyckiej.
VIKA DAWIDOWSKA, MOSPAN S.C. - 2018-01-08 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z receptur膮. Umowa o prac臋 na okres pr贸bny. Dwie zmiany w zakresie 07.00 - 22.00.
GEOVITA SP脫艁KA AKCYJNA - 2016-08-30 - Pi艂a (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, uk艂adanie menu, planowanie zapotrzebowania
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Spychowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie produkt贸w KFC zgodnie ze standardami oraz dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy, wsp贸艂praca w zespole.
AmRest Sp z o.o. - 2016-07-26 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
codzienne przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)
- Uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w.- Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i zachowaniem obowi膮zuj膮cych norm.- Pobieranie z magazynu produkt贸w 偶ywno艣ciowych w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮 i odpowiednie ich zabezpieczenie przed u偶yciem.- Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w oraz terminowo艣膰 ich wydania .- Obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w oraz innych produkt贸w do produkcji posi艂k贸w z uwzgl臋dnieniem zasad HACCP, wymog贸w technologii i instrukcji obs艂ugi urz膮dze艅 gastronomicznych.- W艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w i wydawanie ich wg obowi膮zuj膮cych norm.- W艂a艣ciwe i oszcz臋dne gospodarowanie pobranymi produktami przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w.- Pobieranie i zabezpieczanie pr贸bek pokarmowych posi艂k贸w na potrzeby kontroli SANEPID-u- Prawid艂owe post臋powanie z resztkami pokonsumpcyjnymi .- Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posi艂k贸w.Dodatkowe informacje pod linkiem: https://biuletyn.lublin.eu/bs5/praca/2019/ogloszenia/04-01-2019-ogloszenie-o-naborze-na-wolne-stanowisko-kucharz,8,14941,1.html
Bursa Szkolna nr 5 - 2019-01-09 - Lublin (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Warszawa (mazowieckie)
ustalanie menu - tw贸rczego i przynosz膮cego zysk, szacowanie koszt贸w zam贸wionego wy偶ywienia, monitorowanie jako艣ci da艅 indyjskich na wszystkich etapach przygotowywania, omawianie sposob贸w przygotowywania potraw z menad偶erem, personelem kuchennym i kelnerami, prowadzenie kuchni i magazynu, pokazanie technik i doradztwo w zakresie procedur gotowania, wyja艣nianie i egzekwowanie przepis贸w dotycz膮cych higieny pracy i sanitarnych,
ETHNIC INDIA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-13 - Wo艂omin (mazowieckie)
Przygotowywanie pisi艂k贸w w kuchni dla go艣ci restauracji.
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno Handlowo Us艂ugowe IMPED - 2017-06-14 - Nysa (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
"PEKAPE" Ma艂gorzata Grafe - 2017-08-09 - S艂ubice (lubuskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-08-01 - Tuszyn (艂贸dzkie)
praca na produkcji przy liniach produkcyjnych
Animex Foods Sp. z o.o.S.K. Oddzia艂 w Morlinach - 2017-09-19 - Morliny (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie z programem sta偶upraca pon.-sob. godz. 8.00-16.00
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, cist, deser贸w. Zabezpieczanie surowc贸w przed zepsuciem, obs艂uga r贸偶nych sprz臋t贸w kuchennych w tym piec贸w konwekcyjnych
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - D膮bki (zachodniopomorskie)
PRZYRZ膭DZANIE POTRAW REGIONALNYCH, PRZYRZ膭DZANIE DESER脫W, CIAST I PRZETWOR脫W, ZARZ膭DZANIE PROCESEM PRZYGOTOWYWANIA POTRAW, OBS艁UGA MASZYN I URZ膭DZE艃 KUCHENNYCH;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, PRZYGOTOWYWANIE POTAW WG. RECEPTURY, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 1 ROK
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W
PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWO-HANDLOWE "S艁OWI艃SCY" S艁OWI艃SKA ROMUALDA - 2015-12-03 - 艢lesin (wielkopolskie)