KUCHARZ Łozienica oferta pracy Zakład Aktywności Zawodowej w Goleniowie
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 400 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2019-01-23
Lokalizacja: Łozienica (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Zakład Aktywności Zawodowej w Goleniowie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Produkcyjna 3, 72-100 Łozienica, powiat: goleniowski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łozienica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: goleniowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Goleniów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MILE WIDZIANE.
Nazwa pracodawcy: Zakład Aktywności Zawodowej w Goleniowie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Goleniowie
Adres pracodawcy:
Produkcyjna 3, 72-100 Łozienica, powiat: goleniowski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: goleniowski
Gmina pracodawcy: Goleniów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łozienica
Ulica pracodawcy: Produkcyjna
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Goleniowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.01.2019
Oferta pracy ważna do: 22.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 24.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 23.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji
AUTO PORT Renice Spółka JawnaWiesława Bogusławska, Urszula Malinowicz - 2016-07-08 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
obsługa frezarek (obróbka detali zgodnie z dokumentacją techniczną), dbałość o jakość wykonywanych półproduktów, współpraca z innymi działami
"Anatol" Sp. z o.o. - 2017-11-14 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
wyksz. min. zawodowe, min. 1 rok doświadczenia na ww stanowisku, osoba zarejestrowana w PUP na dzień 08.06.2017, profil II
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
1. SKLEP OGÓLNOSPOŻYWCZY BOGDAN WASILEWSKI;2. CAFE BAR MON BALZAC BOGDAN WASILEWSKI;3. KEBAB SERONA Bogdan Wasilewski; - 2017-08-16 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie posiłków.Praca w Restauracji "Cafe Kwadrans", 12h co drugi dzień lub 8h na dwie zmiany w godzinach 9-21.
"SOLIDUS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-06 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie dań tradycyjnych- kuchnia polska
"JADWIGA-HELWAND" S.C. FIGURSKA HELENA, FIGURSKI ZBIGNIEW - 2019-01-25 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Obsługa gości w kuchni dziennej oraz przygotowanie imprez okolicznościowych
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNO-KULTURALNA "RELAX" Bożena Sitko - 2018-05-02 - Pawłowiczki (opolskie)
sporządzanie potraw, dań obiadowych, gorących kanapek; bezposrednia obsługa klienta - techniki obsługi klienta, zastosowanie działań marketingowycjh marketingowych
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Otwock (mazowieckie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Sochaczew (mazowieckie)
Murowanie
Elewacje i Sztukateria Adrian Szymaniak - 2016-02-26 - Iława (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).- Giełda Pracy - Spotkanie z Pracodawcą: 18.01.2018 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Pośpiecha 14 - Sala Pracodawców (Piętro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALEŻY ZABRAĆ -CV- !!!!
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-11-24 - Katowice (śląskie)
wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne, doświadczenie jako kucharz.zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków, praca w zespole, możliwość zatrudnienia na 1/2 etatu
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-12-07 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięs, drobiu, ryb, owoców morz, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Osoba zajmująca to stanowisko odpowiedzialna będzie za- tworzenie planów testów oraz koordynacja planowania wyznaczonych działań; - analizuje skomplikowane systemy finansowe, oraz potwierdza zgodność ich wymaganiami biznesowymi;- utrzymuje wysoki standard tworzonego oprogramowania poprzez odpowiednie metodologie testowe; - identyfikuje potencjalne problemy z jakością oraz przewiduje metody ich rozwiązania;- definiuje cele testowe oraz przeprowadza je zgodnie z określonymi wymaganiami;- efektywnie wykorzystuje narzędzia testowe oprogramowania, aby utrzymać i wdrożyć skrypty testowe;- identyfikuje i dokumentuje defekty oprogramowania i umożliwia ich zrozumienie dla testerów oprogramowania; - dostarcza odpowiednio sformułowaną informacje dla programistów;- wspiera testy środowiskowe, aby zapewnić dostępność dla użytkowników.
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw dla gości restauracji
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Piaseczno (mazowieckie)
kucharz (kuchnia włoska)
Piccola Italia Emanuele Memmola - 2016-08-11 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie dań obiadowych.
Zakłady Mięsne Berger Irena i Bonifacy Berger Sp. J - 2017-09-01 - Rydułtowy (śląskie)
praca na kuchni, przygotowywanie pizzy
kontakt przez OHP - 2016-05-06 - Pyskowice (śląskie)
odbieranie połączeń przychodzących oraz udzielanie informacji dotyczących faktur, płatności, problemów technicznych itp.
kontakt przez OHP - 2018-01-03 - Białystok (podlaskie)
Gotowanie, wyrabianie pizzy na blaszkach.
Dominik Wróbel PIZZERIA I KEBAB PEPE - 2016-08-17 - Chwaszczyno (pomorskie)
Kierowanie zestawem pojazdów cięzarowych C+E
Usługi Transportowe Dariusz Mechecki - 2016-04-15 - Sochaczew (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, utrzymanie czystości w miejscu pracy, "domowe obiady" Praca w godz. 9.00-13 i 11.30-15.30 od pon.- piątku. 1/2 etatu
Bożena Witkowska Kiosk Spożywczo- Gastronomiczny IMBIS - 2017-09-21 - Środa Śląska (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowe "As" Adam Kopyra - 2017-07-18 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni Japońskiej.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wykształcenie BEZ znaczenia. Doświadczenie NIE jest wymagane -> istnieje możliwość przyuczenia. Wymagana Książeczka sanepidu. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (10:00-14:00) (Tel. 793-412-034) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Ks. Piotra Ściegiennego 45, 40-114 Katowice).
"UMAMI SUSHI" TOMASZ CZYPIONKA - 2016-06-09 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posłlków
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Żuromin (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej (ukraińskiej, rosyjskiej).
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Łódź (łódzkie)
Samodzielny kucharz w ośrodku wypoczynkowym w Porębie
Przedsiębiorstwo Zmechanizowanych Robót Inżynieryjnych S.A. - 2016-06-10 - Poręba (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wrocławiu (Galeria Dominikańska, pl. Dominikański 3, Arkady Wrocławskie, ul. Powstańców Śląskich 2-4, Galeria Wroclavia, ul. Sucha 1).
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. sp. komandytowa - 2017-11-10 - Wrocław (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Białystok (podlaskie)