KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań ciepłych i zimnych dla gości hotelowychi grup konferensyjnych.
Data publikacji: 2017-10-20
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań ciepłych i zimnych dla gości hotelowychi grup konferensyjnych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagany staż pracyumiejetnośc przygotowywania potraw kuchni ukraińskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.10.2017
Oferta pracy ważna do: 03.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie i wydawanie posiłków
GRUPA GASTRONOMIA ŚLĄSK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-18 - Tarnowskie Góry (śląskie)
wykształcenie średnie zawodowe, 2 lata doświadczenia, umiejętność zarządzania zespołem, zarządzanie gospodarstwem rolnym w zakresie hodowli bydła opasowego, umiejetność prowadzenia dokumentacji zootechnicznej, prawo jazdy kat. T oraz BKoordynacja szeroko rozumianych czynności związanych z procesem hodowli,Dbałość o dobrostan zwierząt wg aktualnych norm,Nadzór nad stanem technicznym sprzętu i maszyn,Zarządzanie personelem,Selekcja zwierząt
BM KOBYLIN SP Z O.O. - 2016-11-15 - Wygoda (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.Pracodawca zapewnia szkolenie.
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Otmuchów (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań, kontrola właściwego wykorzystania produktów, nadzorowanie jakości serwowanych dań, przestrzeganie zasad czystości.
POLISAFE sp. z o.o. sp. k. - 2017-11-09 - Jaroszowiec (małopolskie)
praca w kuchni w restauracji, przygotowywanie posiłków (praca co drugi dzień pd godz. 10.00)
K&K Piotr i Zbigniew Koźbiał S. C. - 2016-03-04 - Gorzeń Górny (małopolskie)
Ścisła współpraca z pozostałym personelem, dobra organizacja pracy w kuchni, przestrzeganie przepisaów BHP, właściciwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, udział w planowaniu menu i przygotowaniu według niego racjonalnego żywienia, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę oferowanych posiłków itp. I zmiana 7-15II zmiana 13-21
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2017-03-24 - Mielec (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem; dwie zmiany; kontakt z pracodawcą e-mailowy
Piast Sp. z o. o. - 2016-01-13 - Słupsk (pomorskie)
robienie pizzy, przygotowywanie posiłków
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA SID WOJCIECH SKRZYPEK - 2018-01-23 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
Wykształcenie, doświadczenie: brak wymagań; książeczka sanepidowska; chęć do podjęcia zatrudnienia; dzień pracy/ dzień wolnego; praca od 11:00 w Knurowie; wynagrodzenie: 1900zł brutto + premia
BAR-RESTAURACYJNY "GWAREK" JÓZEFA JURCZYGA - 2016-09-19 - Knurów (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przyjmowanie i realizacja zamówień klientów. Przygotowywanie potraw. Obsługa ekspresu ciśnieniowego. Dbałość o czystość lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 6.00 - 18.00. Równoważny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Zabrze (śląskie)
znajomość kuchni polskiej i włoskiej , sporządzanie posiłków dietetycznych, znajomość systemu fidelio
DREJK KAŹMIERCZAK SP.J. - 2017-01-19 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
wg stanowiska
HOTEL LIDIA sp. z o.o. sp. k. - 2016-07-05 - Darłowo (zachodniopomorskie)
wg programu stażu, staż unijny RPO WŁ dla ośób powyżej 30 roku zycia
kontakt przez PUP - 2018-06-15 - Mikołajówek (łódzkie)
przygotowywanie dań typu zestawy obiadowe, zupy, sałatki, koktajle, fast-foody, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Barcin-Wieś (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie posiłków. Porcjowanie i wydawanie posiłków kientom. Utrzymanie należytej czystości i porządku na stanowisku pracy. Sporządzanie listy brakujących artykułów spożywczych. - Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 10:00-22:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza/kucharki. Mile widziana książeczka zdrowia wydana przez Sanepid (aktualna) ---> w przypadku jej braku istnieje możliwość wyrobienia. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 660-475-367) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pszczyńska 4, 40-479 Katowice).
RYBACZÓWKA KATOWICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-30 - Katowice (śląskie)
kucharzI zmiana 8:00-16:00II zmiana 14:00-22:00
Olvike Firma Handlowa Kopera Krzysztof - 2016-08-31 - Mielec (podkarpackie)
.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Zamość Stary (mazowieckie)
przygotowywanie mięsa halal, grillowanie baraniny, wypiek słodyczy tureckich
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Rzeszów (podkarpackie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw na zimno i na gorąco; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy; praca na jedną zmianę (10.00-22.00) zgodnie z grafikiem, równoważny czas pracy- praca także w niedziele i święta; I umowa na czas próbny, następnie na czas nieokreślony;
KLG KAMILA LECH-GAJDA - 2018-02-10 - Zgorzelec (dolnośląskie)
sporządzanie posiłków z dostarczonych produktów, głównie dania gorące, obiadowe, sporządzanie i wydawanie posiłków typu fast food, dbanie o porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Pińczów (świętokrzyskie)
wg stanowiska
PolBud Oskar Mazur - 2016-08-09 - Sławno (zachodniopomorskie)
przygotowanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Nysa (opolskie)
Zapoznanie się z strukturą organizacyjną Archiwum Państwowego w Katowicach, ewidencjonowaniem zasobu archiwalnego, nadzorem archiwalnym, udostępnianiem materiałów archiwalnych i funkcjonowaniem systemu kancelaryjnego w Archiwum.
ARCHIWUM PAŃSTWOWE W KATOWICACH - 2017-07-24 - Katowice (śląskie)
przygotowanie potraw z ryb, mięsa, gotowanie zup, smażenie, grillowanie, przygotowanie sałatek, dbanie o porządek na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Kielce (świętokrzyskie)
Kucharz zmianowy, kuchnia międzynarodowa, praca pod nadzorem szefa kuchni, obsługa grup ukraińskich i rosyjskich, przygotowywanie menu, podstawowa najomośc jęz. ukraińskiego. Praca wg grafiku, dyspozycyjność w godz. 11:00-23:00.
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz-przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamawianej żywności, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad BHP
HOTEL "ABIS" PHU S.C. JADWIGA LEWENTAL RENATA PIECHOWICZ PIOTR WDOWIAK - 2017-09-19 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
"MUR-BET" Adam Dumana - 2017-05-08 - Gródek nad Dunajcem (małopolskie)