KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: gastronomia, osoba na tym stanowisku będzie zajmowała się przygotowywaniem posiłków w food trucku, później w lokalu stacjonarnym
Data publikacji: 2019-08-07
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
gastronomia, osoba na tym stanowisku będzie zajmowała się przygotowywaniem posiłków w food trucku, później w lokalu stacjonarnym
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca wykonywana na terenie całej Polski
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.08.2019
Data zakończenia pracy: 26.03.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: gimnazjalne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.08.2019
Data dodania oferty pracy: 07.08.2019
Oferta pracy ważna do: 06.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 07.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 07.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1bef0ca04bda3aa08d3831afbebf53bd
Podobne oferty pracy
Kucharz
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA PERŁA ALICJA HAMALA - 2019-05-16 - Brzeźnica (podkarpackie)
Gotowanie potraw w restauracji
Usługi Gastronomiczno-Handlowe "Mewa" Krystyna Wańczyk - 2016-04-08 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiek i międzynarodowej
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Rzeszów (podkarpackie)
Wymagane prawo jazdy kat. C+E. Mile widziany rok doświadczenia w ww. zawodzie. Praca na terenie całego kraju i UE, nienormowany czas pracy. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
LOGISTYKA EXPRES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-01 - Rybnik (śląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, prace porządkowe w kuchni, praca w barze, przestrzeganie przepisów BHP, dbałość o czystość na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-07-17 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków, porcjowaniei wydawanie dla mieszkańców DPS. Dbanie o porządek i czystość kuchni, stołówki, zaplecza oraz maszyn i urządzeń.
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Podzamek (dolnośląskie)
obsługa klientów, kontakt z chińskim zarządem Spółki oraz kierownictwem sklepu, przygotowywanie ,emu w języku chińskim i polskim, przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość i sterylność kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Praca na stanowisku kucharza kuchni ukraińskiej. Wdrażanie regionalnych przepisów kulinarnych ukraińskich, tworzenie receptur, szkolenie innych kucharzy
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Milwicz Anna Noclegi"U Anny" - 2019-10-22 - Ślesin (wielkopolskie)
wykształcenie średnie, staż pracy 5 lat, biegła znajomość języka wietnamskiego, przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej, czytanie przepisów wietnamskich
Bar Vietnamski "SON CAO HONG" - 2017-01-04 - Wołomin (mazowieckie)
gotowanie i wydawanie potraw
BAKRA Sp. z o.o. - 2018-02-13 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
-
Usługi Remontowo Budowlane Antoni Bobowik - 2017-10-27 - Białystok (podlaskie)
LACZENIE PRZYPRAW ORIENTALNYCH SPROWADZANYCH Z ZAGRANICY CELEM UZYSKANIA POTRAW ARABSKICH RODM Z JEMENU.
HAYATI GROUP SP. Z O.O - 2018-06-01 - Radomsko (łódzkie)
sporządzanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur i menu; przygotowywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznosciowe oraz ich kalkulacja; dbanie o jakość potraw i gramaturę; utalanie harmonogramu pracy z kucharzem głównym
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Związek Rzemiosła Polskiego Sanatorium Uzdrowiskowe "PIAST" - 2018-02-07 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
Ocieplanie budynków, murowanie klinkieru
DIAXO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-07 - Holandia (Holandia)
Zastępstwo za osobę przebywającą na zwolnieniu lekarskim. Kontakt osobisty w godz. 8.00-16.00. Podległość służbowa: bezpośrednim przełożonym jest: kierownik gospodarczy, kierownik świetlicyZakres obowiązków wynikających z art. 100 Kodeksu pracy:§ 1. Pracownik jest obowiązany wykonywać pracę sumiennie i starannie oraz stosować się do poleceń przełożonych, które dotyczą pracy, jeżeli nie są one sprzeczne z przepisami prawa lub umową o pracę.§ 2. Pracownik jest obowiązany w szczególności:1) przestrzegać czasu pracy ustalonego w zakładzie pracy,2) przestrzegać regulaminu pracy i ustalonego w zakładzie pracy porządku,3) przestrzegać przepisów oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy.
Szkoła Podstawowa Nr 12 im. Kornela Makuszyńskiego w Siedlcach - 2017-03-24 - Siedlce (mazowieckie)
- lagowanie dzianiny, materiałów elastycznych- obsłga maszyny lagującej
kontakt przez PUP - 2019-05-24 - Łódź (łódzkie)
Produkcja i pakowanie wyrobów garmażeryjnych.
Urszula Anna Kamińska Zakład Garmażeryjny FARSZ - 2016-05-09 - Siedlce (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2018-10-01 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.
PREMIUM MArcelina Dudek - 2017-09-01 - Mielec (podkarpackie)
Kucharz na stołówce
WOJCIECH JAWORSKI FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA " TAWO " - 2016-09-07 - Kraków (małopolskie)
Praca na kuchni, przygotowywanie dań a la carte.
Petzold GbR Hotel Fürstenberg - 2018-01-10 - Niemcy (Niemcy)
Kucharz
Phu Moto-Zajazd Bogdan Mojsiejczuk - 2017-04-24 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, dbałość o stanowisko pracy
DYM NA WODZIE R. NIEWIAROWSKI, M.KUCZYŃSKA-NIEWIAROWSKA SPÓŁKA CYWILNA - 2018-06-13 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Utrzymanie w czystości pomieszczeń biurowych, klatek schodowych, szatni pracowniczej, wc, łazienek
P.P.H.U. " BATIS" Spółka z o. o. - 2019-11-25 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie dań, obsługa kasy fiskalnej
STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY - 2017-03-14 - Rawicz (wielkopolskie)
brukarz
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Ruda (podkarpackie)
przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej i wschodniej
Pavlo Agarkov - 2018-11-02 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)