KUCHARZ Iwonicz-Zdrój oferta pracy Związek Rzemiosła Polskiego Sanatorium Uzdrowiskowe "PIAST"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2018-02-07
Lokalizacja: Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
Pracodawca: Związek Rzemiosła Polskiego Sanatorium Uzdrowiskowe "PIAST"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kulczyńskiego 5, 38-440 Iwonicz-Zdrój, powiat: krośnieński, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Iwonicz-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krośnieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Iwonicz-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.02.2018
Data zakończenia pracy: 19.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie zawodowe w branży gastronomicznej.
Nazwa pracodawcy:
Związek Rzemiosła Polskiego Sanatorium Uzdrowiskowe "PIAST"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krośnie
Adres pracodawcy:
Miodowa 14, 00-246 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Miodowa
Numer budynku pracodawcy: 14
Profil działalności pracodawcy: działalność lecznicza
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krośnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.02.2018
Data dodania oferty pracy: 06.02.2018
Oferta pracy ważna do: 28.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 06.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 06.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, napojów, ciast i deserów. Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy. Przestrzeganie zasad Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) i Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP).
PPHU Hortulus Iwona Bigońska - 2018-03-19 - Dobrzyca (zachodniopomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
ZAJAZD PRZY KOMINKU KATARZYNA RANISZEWSKA - 2017-02-20 - Wielki Głęboczek (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie posiłków kuchni międzynarodowej z uwagi na profil i położenie restauracji; praca w godz. 11.00-23.00 co drugi dzień
RISTORANTE&PIZZERIA ESPRESSO SWACHA MONIKA - 2017-01-12 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej (catering)
Firma Cateringowa "a'propos" Zdzisław Godek - 2016-03-21 - Mielec (podkarpackie)
Przyjmowanie rezerwacji, obsługa gości hotelowych
Przedsiębiorstwo Handlowe LUZAM Wójtowicz Lucjan - 2018-05-10 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie- kuchnia polska. Utrzymanie czystości powierzchni kuchennych.
RUBIN Sp. z o.o. - 2016-05-27 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków i sprzedaż
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Przasnysz (mazowieckie)
Administrowanie serwerami Microsoft. Administrowanie sieciami logicznymi. Opieka nad infrastrukturą IT Klientów.Koordynowanie pracami Administratorów/Serwisantów.Raportowanie i analiza prac informatycznych na rzecz Klientów
MIKROSERWIS Spółka Cywilna Robert Bodendorf, Sebastian Możejko, Jakub Talewski - 2017-12-15 - Koszalin (zachodniopomorskie)
-Przyjmowanie interesantów oraz udzielanie im ogólnych informacji,- Przyjmowanie i selekcjonowanie korespondencji,- Obsługa telefonów, komputera,- Odbiór poczty elektronicznej,- Obsługa kserokopii.
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie produktów i gotowanie potraw, staranna obsługa sprzętu spożywczego, przyjmowanie dostaw i kontrola towaru oraz właściwe przechowywanie produktów.
kontakt przez OHP - 2017-09-25 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie posiłków zgodnie z aktualną kartą. Przygotowanie potraw z zakresu kuchni śródzmienomorskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przyrządzanie potraw - zapewnienie wysokiej jakości wydawanych dań oraz odpowiedzialność za jakość przygotowywanych potraw. Utrzymanie czystości i porządku w miejscu pracy.
ŚLIFIRSKA DOROTA 1. Niepubliczny Zakład Opieki Okulistycznej "OCULO-MED" 2. Zakład Optyczny 4. Kawiaraneka NEW GARDEN - 2017-10-26 - Kęty (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ZAMÓWIENIA I ODBIÓR TOWARU, USTALANIE I PRZYGOTOWYWANIE MENU, ORGANIZACJA PRACY W KUCHNI
RESTAURACJA VILLA WIESŁAWA DUDZIAK - 2016-04-06 - Słubice (lubuskie)
gotowanie posiłków w domu opieki
K.K. Sp. z o.o. - 2017-06-29 - Wólka Ratowiecka (podlaskie)
Przygotowanie posiłków dla grup osób w restauracji i na zewnątrz.
Flis Zbigniew - 1. Firma Handlowo - Usługowa "HERMES" 2. Dom Weselny "U Flisa" - 2016-03-30 - Oleszyce (podkarpackie)
Rozliczanie dokumentacji wyjazdowej, zapoznanie z prowadzeniem dokumentacji wydziałowej, zapoznanie z procedurami pozyskiwania i przyjmowania surowca, poznanie procesu przygotowania farszy, zapoznanie z gospodarką magazynową i przepływem masy produkcji na Wydziale Konserw
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Siedlce (mazowieckie)
prace pomocnicze przy linii produkcyjnej, obsługa pieca, pakowanie produktów piekarniczo-cukierniczych, odbiór pieczywa oraz wstepna kontrola jakości, przekazanie wyrobu gotowego do magazynu, utrzymanie porządku i czystości na stanowisku pracy, oznaczenie pieczywa (etykiety, folia)
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Kolonia Klepaczka (śląskie)
przygotowanie tostów, hamburgerów, zapikeanek, mycie i korojenie warzyw, przygotowywanie koktajli, kaw, herbat i pozostałych produktów z karty menu
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
Wykształcenie: zawodowe; mile widziane doświadczenie, książeczka sanepidowska; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, praca w barze mlecznym; jedna zmiana; miejsce pracy: Knurów;
FRANEK ADAM "ADAM" - 2017-05-29 - Knurów (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
-zapoznanie się z przepisami BHP i miejscem stanowiska pracy,-przygotowanie warzyw i ich obróbka wstępna,-przygotowanie i obróbka mięsa i innych produktów spożywczych,-przygotowanie poszczególnych zestawów daniowych,-gotowanie posiłków,-obsługa sprzętów kuchennych,-zamawianie potrzebnych produktów kuchennych,-sprzątanie i utrzymanie w czystości stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Łagów (lubuskie)
reprezentowanie firmy, aktywne promowanie produktu klienta, przeprowadzenie prezentacji
kontakt przez OHP - 2018-04-10 - Krosno (podkarpackie)
Obsługa klientów, kontakty z chińskim zarządem spółki oraz kierownictwem sklepu, przygotowywanie menu w języku chińskim i polskim, przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość i sterylność kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie mile widziane; książeczka sanepidowska; dwie zmiany; miejsce pracy: Pyskowice
ALINA PIASECKA Firma Handlowo Usługowa "RONY" 2 - 2016-11-24 - Pyskowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
F.H.U. "DWA ŚWIATY" BOBA KRZYSZTOF - 2017-06-12 - Góra (śląskie)
wyksz. wyższe, kwalifikacje do wykonywania pracy na ww stanowisku, mile widziane doświadczenie, 11/25 etatu,
Zespół Szkolno-Przedszkolny we Wtórku - 2017-02-02 - Wtórek (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
1.wykonywanie czynności związanych z produkcją posiłków w kuchni ogólnej ustalone grafikiem pracy2.porcjowanie posiłków zgodnie z kalkulacją żywienia i wydawanie ich zgodnie z zestawieniem diet na dany dzień 3.dbanie aby wszystkie artykuły spożywcze pobrane z magazynu były racjonalnie zużyte do produkcji posiłku ,4.dbanie o należytą jakość ,kaloryczność i smak potraw,5.utrzymanie w należytym porządku i czystości pomieszczeń i sprzętu kuchennego
Samodzielny Publiczny Specjaistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Leborku - 2017-09-07 - Lębork (pomorskie)